Reklama

Reklama

Epizody(10)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (7)

Raichu.Cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem slušné pokračování kde to dokonce má zajímavý přídavek jako jsou Dvojčátka Yamai a Idolka Miku. U nich mi taky příjde že mají interesting lore jasně u Miku se to může na první  pohled zdát takové divné ale když jsem si něco dočetl v knížce kde toho o ní bylo víc tak mi málem ukápla slza, dále Dvojčátka u nich nevím co říct obě dvě mají zajímavý styl chovaní i když je asi jasné že vítězem je Yuzuru už jenom kvůli tomu že je dost odlišná. No Animace stejná jako v první serii. Dál Příběh... no posun tam je slušný... plus i trochu víc temně představen co může u duchů nejhoršího nastat, plus když k tomu přidáme naši šílenou královnu Kurumi která si ty poslední díly dost kradla pro sebe a pomohla posunout příběh no počkat ne jenom příběh ale její záhadnost co ještě dokáže. 2 Série je celkově zlepšená verze 1 série ale holt u třetí mi bude jasné že tam už to budu mít instantně nad hodnocením. Za mě 98% ()

Palisander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zo začiatku trocha rozhádzané, ale postupne to nabralo smer. Vzťahy sa skomplikovali otvoreným vstupom tretej strany na bojové pole, takže víťaz zďaleka nie je jasný a film by mohol byť celkom zaujímavý. Len dúfam že staré postavy dostanú viac priestoru ako teraz. Hlavne Kurumi vôbec nemala šancu predviesť sa v plnej paráde. PS: Po čase skladba, čo stojí za pozornosť: Q&A ()

Reklama

maverick080 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľa ľudí bralo druhú sériu za lepšiu ako tú prvú. A ja s tým rozhodne súhlasím, i keď začiatok je trochu slabší. Pomaly sa zabúda na staré postavy a pribudajú nové a je to také akosi divné - stále ten trapný humor a ecchi. Avšak to, čo príde v posledných epizódach a hlavne moja milovaná Kurumi, tomu sa jednoducho nedá dať menej ako 4* I keď túto sériu inak neodporúčam. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tahle druhá série mě bavila už více, než ta první, protože konečně jsem se dočkal nějakého toho hlubšího příběhu a spousty různých zvratů. Tentokrát všechno už nešlo tak hladce jak předtím a onen prvek dating sim tu byl spíše už vedlejší, než v popředí. Ovšem zase toho člověk moc nedozvěděl o těch "Duších", ale snad bude ještě nějaké to pokračování, když je stejnak ten konec neskutečně nakouslej. Samozřejmě se musí rozšířit i jeho harém, aby možná mohl překonat i Yuuki Rita za Love-ru :D. Animace se možná trochu polepšila v designu, což je jen plus a hudba též trochu prošla proměnou, kdy sem přidali respektive zase nějaký ten idol, který trochu vylepšil repertoár. ()

RealGaze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po nejzajímavější postavě (Kurumi se tuším jmenovala) ani vidu ani slechu. Nové postavy jsou nevýrazné, ale hlavně, že MC zjistil, že si umí vytvořit vlastní verzi zbraně Duchů. To pro mě byl konec, a ani cliffhanger jak z učebnice mě v tuto chvíli nepřinutí pokračovat. Drop po 4. epizodě. Dávám 1* za opening. ()

Galerie (432)

Reklama

Reklama