Reklama

Reklama

Hataraku maó-sama!

(seriál)
  • Japonsko はたらく魔王さま! (více)
Trailer 1
Japonsko, (2013–2023), 14 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Satoši Wagahara (kniha)

Hrají:

Nao Tójama, Mamiko Noto, Júki Ono, Kanae Itó, Jóko Hikasa, Hiro Šimono, Ajaka Suwa, Saori Óniši, Hiroki Jasumoto, Júiči Iguči, Kenta Mijake, Harumi Sakurai (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(37)

Obsahy(1)

Démoní kráľ Sadao je len krôčik od dobytia sveta, keď je porazený Hrdinkou Emilia a nútený presunúť sa do iného sveta - novodobého Tokia. Nakoľko jediné, čo démoní kráľ dokáže, je dobývať svet – čo je skutočne nevyhnutná schopnosť v situácii, v ktorej sa ocitol – musí pracovať ako brigádnik v MgRonalde, aby mohol platiť prenájom a ostatné životné náklady. (Anego)

(více)

Recenze uživatele Scanerior k tomuto seriálu (3)

Hataraku maó-sama! (2013) 

The Devil Is A Part-Timer je absolutně skvělé anime! Přichází tu s nevšední zápletkou poslání Vládce Satana do dnešní reality a nechává ho téměř bez jeho moci a on tak musí okusit obyčejný život. Jednotlivé díly pak mají často banální zápletky, které jsou ale dobře zpracované a často i vcelku vtipně pojaté. Hlavní parta postav funguje naprosto fantasticky a neskutečně jsem si je zamiloval, a to spolu se zápletkou táhne celý seriál. Určitou dobu jsem trochu nechápal Emiliu proč je tak "zlá" na Vládce, když už nic nedělá, nicméně pak mi došlo, že bych se v jejím případě asi choval stejně a jde jen o to, že jsme Vládce neviděli jako zlého ničitele v Ente Isla, čímž opět navazuji na to, že postavy jsou zajímavé a neskutečně jsem k nim přilnul. Už se těším až se podívám na další řady. (Psáno po zhlédnutí 1. řady), Aktualizace (po zhlédnutí 2. řady): Je skvělé, že po takové pauze od s1 se dokázal seriál vrátit v plné kráse a já si oblíbené postavy oblíbil ještě více (včetně nové postavy Alas Ramus), dosti se mi také líbí, že v The Devil Is A Part-Timer jsou často poměrně zajímavé dialogy mezi "záporáky" a "hrdiny" a nebojuje se čistě na smrt, ale třeba i s rezervou a občas je možné něco vyřešit z velké části právě dialogem. Tenhle seriál je prostě pekelně boží a to jsem na začátku neměl ani tušení, jak moc mi srdce vzplane pro tento seriál 🔥💗🔥. Aktualizace (po zhlédnutí 3. řady - 2. řady 2. části): Po zhlédnutí všech epizod pořád jednoduše nemám dost a snad bych i upsal duši samotnému Satanovi, abych mohl vidět další epizody! ()

Season 2 (2022) (S02) 

Je skvělé, že po takové pauze od s1 se dokázal seriál vrátit v plné kráse a já si oblíbené postavy oblíbil ještě více (včetně nové postavy Alas Ramus), dosti se mi také líbí, že v The Devil Is A Part-Timer jsou často poměrně zajímavé dialogy mezi "záporáky" a "hrdiny" a nebojuje se čistě na smrt, ale třeba i s rezervou a občas je možné něco vyřešit z velké části právě dialogem. Tenhle seriál je prostě pekelně boží a to jsem na začátku neměl ani tušení, jak moc mi srdce vzplane pro tento seriál 🔥💗🔥. ()

Season 3 (2023) (S03) 

Devil is a Part-Timer mě pořád neskutečně baví a díky úžasným postavám a fajn světu mě snad nikdy bavit nepřestane. V žádné recenzi jsem vlastně asi ještě nezmínil intra a outra, která jsou v celém seriálu skvělá. Člověk by skoro upsal svou duši samotnému Satanovi, jen proto, aby mohl vidět další epizody tohoto seriálu! 🔥 ()

Reklama

Reklama