Reklama

Reklama

Hataraku maó-sama!

(seriál)
  • Japonsko はたらく魔王さま! (více)
Trailer 1
Japonsko, (2013–2023), 14 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Satoši Wagahara (kniha)

Hrají:

Nao Tójama, Mamiko Noto, Júki Ono, Kanae Itó, Jóko Hikasa, Hiro Šimono, Ajaka Suwa, Saori Óniši, Hiroki Jasumoto, Júiči Iguči, Kenta Mijake, Harumi Sakurai (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(37)

Obsahy(1)

Démoní kráľ Sadao je len krôčik od dobytia sveta, keď je porazený Hrdinkou Emilia a nútený presunúť sa do iného sveta - novodobého Tokia. Nakoľko jediné, čo démoní kráľ dokáže, je dobývať svet – čo je skutočne nevyhnutná schopnosť v situácii, v ktorej sa ocitol – musí pracovať ako brigádnik v MgRonalde, aby mohol platiť prenájom a ostatné životné náklady. (Anego)

(více)

Diskuze

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Akira777

Tak to je celkom možné, ale mne by stačili aj dve. V prípade núdze sa uspokojím aj s touto jedinou - ostatne klasiky ako Gunslinger Girls, Hellsing, Ghost In The Shell: S.A.C. či Angel Beats ďalšie série mať nebudú (aspoň nie v rámci pôvodného seriálu). Ale je to trochu škoda, dal by so si nášup. Satana brigádnika každý deň nevidíš :D

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Velmi povedená serie velice se mi líbila. Spoustě lidí se líbila Chi-chan ale já mujsím říct že mně se více líbila Emi Yusa, ty její obličeje byli k nezaplacení :D 5*

Uzunari

Uzunari (hodnocení, recenze)

Po 5 dílech můžu říct, že jde o zatím velmi povedenou sérii. Z hlediska akce trošku klopítající, avšak jako komedie naprosto dokonale zpracované anime.

Reklama

Reklama