Reklama

Reklama

Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže", vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Navždy odtržen od své rodiny pak Kaulder tráví stovky let tím, co umí nejlépe – loví a zabíjí čarodějnice. Dnes je posledním svého druhu a prořídly i řady nadpřirozených nepřátel. Jeho příběh ani boj ale nemají konec, zlé čarodějnické síly tu stále jsou, ukryty našim zrakům. Navíc se jim konečně povedlo přivést zpět k životu svou Královnu a ta žije jedinou myšlenkou. Rozpoutat na Zemi peklo, ukončit Kaulderovu nesmrtelnost a postavit lidstvo tváří tvář zkáze. Posledního lovce čarodějnic čeká v knize jeho života epická a bojem naplněná kapitola. Bude poslední? (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (510)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ježiši mária. Tak toto je pomerne solídny prúser. Nadrbať 90 melónový rozpočet do snímku prepchatého takýmto množstvom hniloby, to chce odvahu. Ale nakoniec, kto toto už len v dnešnej dobe rieši. Hlavne že sa korunky sypú, diváka ojebeme hereckým obsadením či vizuálom, scenár nech spraví hociktorý stroskotanec na kolene. "Dracula:Untold" minimálne o triedu lepšia zábava, "Van Helsing" zas vyznie ako víťaz "Nobelovej" ceny. Ísť na toto do kina, upálim predavačku pukancov na "hranici", ako poslednú čarodejnicu. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem od toho příliš, a tak když mě to ze začátku docela bavilo, byla jsem velmi překvapená a říkala si, proč to má tak nízké hodnocení. A pak se to během filmu vysvětlilo. Kaulder není vůbec kchůl, souboje už vůbec ne, na to, že to má jen 107 minut jsem si po 70. minutě říkala, že už by to mohlo skončit, že je to nějaké zdlouhavé. Bavilo mě to zhruba do té doby, kdy Kaulderovi nasadí halušky, ale pak už tam nic zajímavějšího nebylo. Dost průměrně podprůměrné akční fantasy. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Poslední lovec čarodějnic je průměrně natočená fantasy jednohubka prošpikovaná skrz naskrz akcí a všelijakými kouzly, která těží zejména ze sympatického hereckého obsazení, které vyvažuje jednoduchost scénáře, ve kterém je cítit klišé na sto honů. Jeden z kvanta filmů na jedno zhlédnutí, který neohromí ani neurazí. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Jako… netrpěl jsem. Poslední lovec čarodějnic dopadl zhruba podle očekávání, tedy jako béčkový fantasy výplach s překvapivě dobrými triky, který by chtěl být dalším Bladem nebo Hellboyem, ale je spíš bratránkem Underworldů a Já, Frankenstein. Neskonalou tupost ani nemá cenu řešit, u Lovce vás bude trápit spíš vágní výstavba světa, příliš „zamračený“ tón a často odfláknutá akce, které je mimochodem docela málo. Breck Eisner sice zvládl vyrobit pár cool záběrů a sem tam se trefí nějaká Dieselova hláška. Jinak ale nejvíc zaujme Rose Leslie (protože je super od přírody) a chvílemi Elijah Wood, jehož kněz ale nemá zase tolik prostoru. Do kina se každopádně hnát nemusíte. Na to je tahle čarodějnická báchorka až příliš úzkoprsá a vlastně jí chybí i nějaká pořádně epická scéna. Za devadesát mega by to kdekdo roztočil daleko víc! (5/10) ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Jako líbilo se mi to, Vin Diesel byl také celkem fajn, ale přišlo mi, že to je spíše takové béčko. Příběh takovej tradiční o této tématice, nic nového, ale bavil mě. Akce nebylo moc, ale ani málo, takový střed. Ale za 90 mega bych čekal ty akční scény lepší. Každopádně film nenudí, dá se v pohodě zhlédnout, zaujme, takže dávám 3,5*. ()

Galerie (150)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se v Pittsburghu koncem roku 2014. Scéna s módní přehlídkou byla natočena v Carnegie museum na University of Pittsburgh. (JORDY)
  • V 79. minúte filmu, keď vstúpia do kostola Kaulder (Vin Diesel) spolu s Chloe (Rose Leslie) a Dolanom (Elijah Wood), má Chloe rozpustené vlasy. Nasleduje strih a vlasy má zopnuté. (Jayem)
  • Vin Diesel (Kaulder) si film vysnil a přispěl k jeho vzniku. Vin Diesel je totiž velký fanoušek  hry "Dungeons a Dragons" (v ČR pod názvem "Dračí doupě"). "Dračí doupě" je desková hra, při níž je nejdůležitějsí fantazie hráčů. (Yoshitsune)

Související novinky

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

19.06.2015

Chystat pokračování nového filmu ještě před jeho premiérou už je dnes běžná věc. Některá studia dokonce plánují své ságy na mnoho let dopředu, většinou se to ale dělá u prověřených značek. Slyšeli… (více)

Underworld míří do Prahy

Underworld míří do Prahy

16.05.2015

S filmovou sérií Underworld to po třetím díle vypadalo bledě, ve čtyřce se ale vrátila Selene s tváří Kate Beckinsale (Letec) a zase bylo dobře. Není tedy divu, že se věčný boj upírů a lycanů chystá… (více)

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

06.08.2014

Nedávno skončilo natáčení Rychle a zběsile 7 a Vin Diesel se tak mohl přesunout ke svému dalšímu projektu. Tím bude nadpřirozený akční thriller The Last Witch Hunter, ve kterém si plešatý bijec… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Reklama

Reklama