Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Drama sledující životy studentů a učitelů na střední škole Seungri. Učitelka Jung In Jae konečně dostane šanci a stane se třídní třídy 2-2, nejhorší na škole. Přestože nikdo této třídě nevěří, In Jae se snaží pro ni dělat maximum, ale ředitelka nakonec rozhodne, že třídnictví převezme nový, ale známější učitel Kang Se Chan. I žáci mají své problémy. Pro Song Ha Kyung je učení na prvním místě, ale když se provalí, že navštěvuje hodiny v prestižním výukovém institutu, nastanou jí velmi krušné časy. Go Nam Soon má neustálé problémy se členem školního gangu Oh Jung Hoem a ještě více se to vystupňuje, když je na školu přeřazen Park Heung Soo, Nam Soonův bývalý kamarád. (andiek05)

(více)

Recenze (9)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Seriál mě zpočátku pohltil a dokonce jsem si říkala, že by bylo fajn, kdyby byly všechny seriály ze školního prostředí takové. Jenže pak se začaly neustále opakovat ty samé problémy, všechno se hrozně dramatizovalo a mě přestaly bavit nasupené výrazy všech děcek ze třídy. Samozřejmě to nevylepšil ani fakt, že vůbec nejsem fanynkou Woo Bina a Jong Suka. Woo Bin navíc hraje všude tu stejnou roli, problémového studenta s naštvaným pohledem (například v Heirs a Gentleman's dignity byla jeho role jako přes kopírák). Kluci si navíc před sebe stavěli zbytečný překážky a často se chovali naprosto dětinsky. Ale dobře, uznávám, že mě asi třikrát trochu dojali. Na celém seriálu se mi nakonec nejvíc líbil hudební doprovod, který nebyl na teen seriál nijak ztřeštěný, a Jang Na Ra s Danielem. Ti tvořili skvělou dvojku. Jinak nic moc. 2,5* ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Zábavné a leckdy i emotivní pokoukání. Sice to není reálnej obraz, protože takovej bordel si v korejské škole fakt nedokážu představit :-) Absence, spaní v hodinách, to nešlo ani tady v mém mládí. Nicméně bylo zábavné pozorovat veškeré ty studentské starosti, příběhy ze současnosti i minulosti, stará a nová přátelství, křivdy a bolístky. A pochopitelně, ani učitelská stránka není opomenuta a ukazuje, že ani oni to nemají nejen s tou mladou smečkou vůbec snadné když se to situace vkládají nadřízení či problémoví rodiče jež chrání své miláčky. Jang Na-ra jakožto učitelka na mne už dříve udělala obrovský dojem v úplně odlišné filmové roli (Sky and Ocean – 2009), kolega jí zdárně sekundoval. A asi nejkrásnější konverzace se studentem zněla: „Ty se taky chodíš do školy jen najíst? Ne, chodím se sem najíst a vyspat“ :-) ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem zvažovala, zda dát tři nebo čtyři hvězdičky. A přestože mě přátelství mezi Go Nam Soonem (Lee Jong Suk) a Park Heung Sooem (Kim Woo Bin) hodně bavilo a některé scény byly tak dojemné, až mě to samotnou překvapilo, tak mi tam něco chybělo. Ani nemám žádné výtky k opětovné spolupráci Jang Na Ray a Choi Daniela, jsou skvělý tým. Takže jsem nakonec ve výsledku došla ke 3+ ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

A víte, co? Tohle jsem zrovna potřebovala! Seriál jsem si vybrala asi v té nejlepší možné chvíli, hrozně mě totiž bavil. Vím, že to není žádné veledílo, ale prostě si nemůžu pomoct. Potřebovala jsem oddychovku, žádné řešení partnerského vztahu... tady se řeší vztahy úplně jiné. Vím i to, že se tam problémy postupně opakovaly stále dokola, ale kupodivu mi to bylo úplně putna. Seriál jsem si úžívala až do konce. Jang Na Ra a Daniel Choi byli perfektní a krásně se doplňovali, a i když netvořili pár v pravém slova smyslu, měli mezi sebou moc dobrou chemii. Jo a ještě něco... byl tam Jong Suk a Woo Bin a na těch já teď prostě letím, o důvod víc, dát tak vysoké hodnocení. ;) :D ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

V mých očích se jedná asi o nejlepší seriál typu Gokusen (včetně samotného Gokusenu), kdy učitel „zachrání“ nejlépe úplně všechny žáky ve své třídě. Tyhle příběhy mi často přijdou dost naivní a přetažené. To, že k těmto seriálům nemám obecně nejvřelejší vztah, bude asi důvod, proč jsem nedala plný počet. Učit tuhle třídu, tak si asi připadám pronásledovaná osudem, protože se tu staly snad všechny katastrofy, co se studentům můžou stát. Jinak se tvůrci snažili pohybovat v uvěřitelných mezích. Celé to je o přátelství a vztahům mezi učiteli a žáky, žádný milostný trojúhelník, čtyřúhelník ani jiné polygony se tu nekonají. Neříkám, že tu nejsou náznaky, to by jinak snad ani nebyli Korejci, ale je tu jich tak málo a jsou tak nevýrazné, že by je člověk mohl klidně přehlédnout. Pro příběhy o přátelství mám velkou slabost, takže pro mě jen plus. Nestává se mi to často, ale u některých scén jsem byla opravdu dojatá. U hudby jsem ale měla pocit, že má tendenci na dojemnou strunu hrát moc, až to rušilo dojem. V tomto případě je repríza hodně pravděpodobná, tak časem uvidím, jestli dobrý dojem přetrvá. ()

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Upřímně zde na rovinu říkám, že při hodnocení téhle doramy nejsem objektivní. Ale jelikož jsem ji viděl více než jednou (v nedávné době jsem ji opětovně po delší době zhlídnul 2x za sebou *-*), tak si těch 5* zaslouží. A i když to bylo v určitém ohledu naivní (ptž jako člověk prošlý všemi stupni našeho vzdělávacího systému jsem už měl tu čest s různým typem lidí), tak já jsem to všem postavám přál. Přál jsem jim vypořádat se s minulostí, napravit chyby a nedorozumění a pro všechny tu na ději na lepší zítřky. Prostě mě bavily snad všechny roviny příběhů - jak ti středoškoláci, tak učitelé i rodiče. Hudba se taky moc povedla, hned několik kousků už mi delší dobu leží v mobilu. Takže pokud máte rádi bromaci a školní prostředí, zkoukněte i tenhle kousek. (10/10) ()

vett 

všechny recenze uživatele

Možná jsem ve svém hodnocení až moc přísná, protože opravdu byla zábava na tu třídu chuligánů koukat. Navíc už dlouho jsem neviděla tak krásnou bromance, jakou převedli Nam Soon a Heung Soo (navíc v podání Woo-bin - fangirl scream) a obecně všechny "děti" byly fajn, jenom ta učitelská linka mě vážně nebrala a rodičovská ještě míň. Ale teda zajímalo by mě, jestli je fakt normální, že žáci posílají esemesky učitelům...ale tak možná jsem jenom stará škola, my měli stěží toho mobila. Skoro čtyři (hvězdy, ne mobily:))! ()

sara93 

všechny recenze uživatele

Lee Jong Suk a Kim Woo Bin jako dva teplý bratři. Učitelka co se přehnaně zastává studentů, ať už jsou slušný nebo totální grázlové. Krytí v záškoláctví šikana nebo krádež? Nic se neděje. Napiš list, že toho lituješ a všechno dobrý. Nepřijdeš do školy? V pohodě, přijď se ukázat odpoledne na poslední hodinu. No kdo by na takovou školu nechtěl chodit? Tenhle seriál se prostě bere až moc vážně, přitom děj jako celek je furt o tom samém. ()

Reklama

Reklama