Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alex (David Carranza) je gangstrom pracujúcim pre drogový kartel, z ktorého hľadá cestu von. Jedného dňa, sledujúc televíziu vo svojom rozľahlom, avšak biednom apartmáne, zistí, že z nej naňho uprene hľadí tvár mladej ženy. Táto žena sa volá Samantha (Tiffany Mualem); je zdravotnou záchranárkou, ktorá chce spasiť svet, utekajúc pred svojou temnou minulosťou. Obaja sa zrazu stanú hrdinami televíznej šou, o ktorej nemali najmenšie tušenie. Alebo sú takí osamelí a úbohí, že si to všetko iba vysnívali? Čo sa to v skutočnosti s nimi deje? Bud' sú blázni, alebo udalosti presahujú medze ich chápania. Avšak aká je skutočná realita a kto vlastne riadi túto šou? (sochoking)

(více)

Recenze (117)

angloumene odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo po delší době zase pořádné peklo. Nepřesvědčivé herecké výkony, hodně laciný vzhled a hlavně scénář na úrovni dítěte. Uh, to že je možné vzít život do vlastních rukou se dá určitě podat i líp. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Zpočátku atmosferická krimi se mění v misteriózní thriler. Tempo je pomalejší, herci přesvědčiví. Slabší 4 hvězdy. ()

newmant 

všechny recenze uživatele

Opravdové překvapení , vyjímečný film geniálně a skvěle povedený po všech stránkách , bez dechu jsem dal celé dvě hodiny , hodnocení jednoznačné .. ()

Olaf7 odpad!

všechny recenze uživatele

Přijde mi hrozně úsměvné, když se někdo, nebo něco, snaží stylizovat do něčeho, co prostě není. A to je přesně případ tohohle filmu. Dvě hodiny si člověk řiká, že přijde rozlousknutí toho, proč to byla tak neuvěřitelná transcendentní kravina a ono prostě nekompromisně - nic. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Jamin Winans nezklamal. Scénář vymazlenej do detajlu (scénář scénáře je sakra originální scénář) a ta práce s kamerou je neuvěřitelná, hlavně ke konci filmu. Jeden okamžik jsem si musel vrátit a pustit znova, nevěřil jsem vlastním očím, jestli jsem viděl to co jsem viděl. Hudba není tak výrazná jako v Inkovi, ale i tak je výborná. 93% ()

Eeuanmainyaq 

všechny recenze uživatele

Za málo peňazí veľa melancholickej hudby, dlhých a spomalených záberov, mračiacich sa mexičanov a očividne prezentovaných súvislostí. Film vyžaduje od diváka, aby zahodil logiku a nesnažil sa poňať nezmysly, len sa tak pozeral a možno si popri tom čítal knihu. A divák to rád spraví, pretože momentálne veľa dobrých filmov nevychádza a aby som bol férový, je to zaujímavé a často nečakané. Takto si predstavujem mainstreamové nízkorozpočtové Sci-fi. Dosť prekvapivé, aby časť populácie bola šokovaná, udivená, snažila sa to pochopiť a následne sa cítila výnimočná, že si dokázala nájsť vo veciach svoj individuálny poriadok, no zároveň nehrajúce sa na nič extra výnimočné. Úprimný film o nezmysle, na ktorý sa dá pozerať. ()

M.Myers 

všechny recenze uživatele

Být v dnešním filmovém světě alespoň trochu originální vyžaduje už nějaké ty schopnosti. Už v Ink mě Jamin Winans přesvědčil, že originální být dokáže. V The Frame se ještě zdokonalil. Snímek nejdříve nepůsobí nějak převratně, ale je třeba u filmu vydržet. Postupně odhalujeme velice zajímavý a pro mě i velice chytlavý děj a já netrpělivě očekával, s čím dalším mě pan režisér a scénárista v jedné osobě překvapí dál. No překvapoval mě až do úplného konce. Nemá cenu se tu o ději samotném nějak rozepisovat, to se musí prostě vidět. Pomalejší průběh a trošku delší stopáž mě vůbec nevadily, spíš naopak. Parádní nízkorozpočtové mysteriozní scifi/drama s neznámýmí herci a pro mě i s originálním scénářem. Po prvním shlédnutí a vstřebání prvních dojmů musím tvůrce jen a jen chválit... Za mě momentálně 5***** . ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Tak originální až je to na konci úplně debilní. Na zabití času ok. Ze začátku to vypadalo na něco "inovativního" a zajímavého. Po půlce se to přehouplo k nějakýmu romanťáku se zpomalenými záběry jako v "Počátku" a to bylo hodně otravné a nudící. ()

Freeky06 

všechny recenze uživatele

Konečne originálny mindfuck.. obzvlášť musím pochváliť pre mňa až dych berúci famózny začiatok! Pre priaznivcov Mementa alebo 12 opíc povinnosť :) ()

stanyslaw 

všechny recenze uživatele

otravne dlouhe a nechutne nudne, poslednich 15 minut uz jsem hojne pouzival sipku doprava. kdybych si radeji pustil par alb The Frames. ()

Stefan_M 

všechny recenze uživatele

Napad zaujimavy, prevedenie uslo, ale ten zaver akoby scenarista ani sam nevedel ako ukoncit pribeh. Skratenie filmu a prijatelne vysvetlenie by nebolo na skodu. Je to film Pozri a zabudni. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Existuje svobodná vůle, nebo je vše dáno osudem? A kdo nebo co ten osud píše? Jsme samostatné, bezvýznamné bytosti uprostřed pěny dní, nebo jsme ústřední postavy reality show? Jsme diváci, anebo herci? Dá se z toho nějak vymanit a stát se pánem vlastního osudu? Příběhově to není nijak strhující, ale rozhodně je to originální. Jde spíše o podobenství. (Druhé zhlédnutí, první 7. 11. 2015) ()

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Režisér Jamin Winans Scenár Jamin Winans a hudba Jamin Winans kto do pekla ten chlap je?!? Génius?!? Toto predsa nie je možné! Takýto smelý a nebojím sa napísať originálny príbeh sa len tak ľahko nevidí. Keď pozerám na film takéhoto druhu chtiac-nechtiac začnem uvažovať nad hodnotením a nad všetkými tými duchaprázdnymi nablýskanými "pís-a-šit" marvelovkami, ktoré sa takmer vždy vďaka dokonalej forme a obrovskému budgetu tešia nesmiernej obľube a vysokým ziskom. A stačí im tisíc krát prevarený príbeh dobrí proti zlým vždy v inej odtieni šedej. To síce nevyhnutne neznamená že sú vyslovené zlé ale... takýto čerstvý závan niečoho nového je jednoducho úžasný. Spočiatku som si myslel, že sa jedná o popový videoklip k hodne dobrej hudbe álá Drive ale postupne mi začala padať sánka. Tomuto psychadelickému úletu bude hodnotenie lietať hore-dole o tom som presvedčený. Nedokážem posúdiť, či to malo nejaké umelecké ambície alebo nejaký presah ale ak áno, tak u mňa to na zaujímavosti netratí, resp. som ho (zmysel) nepobral (možno nezvyčajným spôsobom poukázať na fakt, že "niekoho" možno zaujíma náš život viac než si myslíme a samozrejme osud - ste fatalista? možno osud zmeniť alebo nie?) enyvej za mňa palce hore aj na nohách. Zdá sa to byť dlhé ale keď ma raz niečo baví... Po skončení som už dlho nemal z filmu taký zvláštny pocit ako u tohto a plný počet dám pretože sa mi podarilo dať 5 aj flikom, ktoré urobili na mňa menší dojem a pretože som zostal veľmi príjemne prekvapený. Herečka (pre mňa absolútne neznáma) Tiffany Mualem si týmto možno otvorila bránu k fantastickej kariére, to sa ešte uvidí, v každom prípade to musím vidieť znova, pretože po anglicky síce trochen bľabocem ale úplne všetkému som nerozumel. ()

ternov 

všechny recenze uživatele

Manžel viděl a doporučil mi shlédnout a musím říci, že toho nelituji. Na začátku jsem si říkala, co se z toho asi vyklube. Během děje mě to vtahovalo hloubějš a hloubějš, až jsem se nemohla odtrhnout. Když už jsem si myslela, že konec, tak to pokračovalo a musím říct, že tentokrát jsem si neřekla tu větu: "Ukončila bych to už dřív." Pokračovalo a závěr byl překvapující. Doporučuji. Neváhám a dávám za 5, samozřejmě hvězdiček :-). ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Začátek má super grády, námět je velmi zajímavý, ale to, že jsem u toho 3x usnul není vážně náhoda.. Čím víc se film chýlí ke konci, tím je to horší.. ()

denulik 

všechny recenze uživatele

Malo to aj svoje silné momenty, ale ten koniec už bol na mňa priveľa. Nabudúce menej trávy decká a bude to fajn. ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Vynikajúco vymyslený a originálny mindfuck, ktorý je bohužiaľ prototypom zmrveného potenciálu. Nebyť tej hromady prázdnych scén, vďaka ktorým film pôsobí omnoho dlhšie, ako v skutočnosti je, či občas prehnaných dejových motaníc, mohol byť The Frame výnimočným nezávislým fantasy filmom. Vznikol však iba priemerný béčkový kúsok, ktorý razom zapadne prachom. ()

Reklama

Reklama