Reklama

Reklama

Barry je protivný a krutý asociál, rozený problémista. Má tři nejlepší kámoše, kteří věří, že jediný způsob, jak se ho zbavit, je najít mu budoucí ženu. Když se Barry konečně potká s tou pravou, kamarádi s hrůzou zjišťují, že je jeho nastávající ještě horší než on. Bojovka začíná znovu - tihle dva nesmí zůstat spolu! (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nechutná blbá komedie, která mi neseděla, protože je to jen vývar z "Pařby ve Vegas", odkud byli převzati čtyři hrdinové. Vulgární ,ale ani trochu vtipné, nechutné a postavy, které prostě není možné si zamilovat. Tuhle komedii jsem si protrpěl i přes pár momentů, kdy jsem doufal, že přijde dobrý vtip. Přišel jen ucházející. Bylo jich i tak málo. Nikdy více. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe som siahol po komédii, samozrejme s obrovskými obavami, že to bude stratená hodinka a pol, ktorá mi nič nedá. A ja som sa pomýlil!!! Film má totiž obrovské morálne ponaučenie. Nadržaným scenáristom bez štipky zmyslu pre humor by sa nemali dať písať scenáre ku komédiám. Maximálne tak k pornu. Ale povedzme si otvorene, tam zas žiaden scenár netreba... ()

Reklama

terordemon 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia trochu inak. S absolútne nekorektným, úchylným, drsným humorom plným sexu, prdov, sračiek, penisov, zvratkov a podobných lahôdok. Takže nič pre moralistov, slabé povahy a žalúdky. Príbeh úplne blbý, toto je čisto len o zábave. To už naznačuje aj stopáž, ktorá je príjemne krátka. Veď kto by sa na takýto výplach mozgu dokázal pozerať dlhšie už asi nie je normálny. V polovici to síce začne akoby strácať šťavu, pretože ta kopa neslušného humoru musí byť vyvážená nieakým vyplývajúcim ponaučením. Lenže to je už stokrát omleté klišé o tom ako už treba konečne dospieť ale pritom treba občas myslieť aj na zábavu. Takže ako zábavná jednohubka na jedno pozretie celkom dobré. 68% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

A to to přitom nezačalo úplně špatně........sice bylo hned podle pár prvních záběrů jasné, že druhorodička Rob Pearlstein bude spíše než k diskuzi o kvalitní knize inklinovat k asociálnímu humoru, ale start byl v pohodě doprovázený občasným slušných vtipem. Pak ale Harry potkal Sally (tedy Barry Melanii) a prdění, krkání, zvracení a pičundování nabralo na intenzitě.......a bylo vymalováno. Laciné, nízké, stoka.....tedy nic proti lacinosti, ale musí se s ní umět zacházet, což rozhodně není tento případ. ()

CitySP 

všechny recenze uživatele

Co čekat od filmu který je v sekci komedie? Humor všeho druhu (většinou i fekálního:D) v tomto filmu nebere koncí. Jednoduchá vypínačka myšlenek, která místama dost pobaví. Nač hledat v každém filmu strhující akční konec, který je zakončen dojemnou scénou která vás rozpláče? Pro pobavení na večer celkem obstojný film :) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles ve státě Kalifornia. (Terva)

Reklama

Reklama