foto

Jerry Minor

  • nar. 4.10.1969 (49 let)
    Memphis, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Wedding Party
2015 Sharing (TV film)
2014 Break Point
Jason Nash Is Married
Kdo si vezme Barryho?
Ulička hanby
2011 Let's Do This! (TV film)
Nurse Jackée
2009 Komici
Kámoš k pohledání
2008 Poloprofesionál
Tvrďák Taylor
2006 Hurá do basy
Pivní liga
2005 Junebug
Maska Junior
2004 Náš čas vypršel
Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie
Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
2003 Melvin Goes to Dinner
Sketch Pad 2 (TV film)
2000 Garage: A Rock Saga
Závada Blair Witch (TV film)

TV seriály

2018 Big Mouth (TV seriál)
Guy Town (S02E07)
2016 Bajillion Dollar Propertie$ (TV seriál)
The Grinder (TV seriál)
Divergence (E21)
2015 Blunt Talk - Plané řeči (TV seriál)
Dr. Ken (TV seriál)
The Grinder (TV seriál)
Dedicating This One to the Crew (E06)
The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Makes Waffles! (S01E13)
Kimmy Goes to Court! (S01E12)
Kimmy Rides a Bike! (S01E11)
Black-ish (TV seriál)
The Real World (S01E19)
Brickleberry (TV seriál)
Global Warning (S03E13)
Campin' Ain't Easy (S03E12)
Cops and Bottoms (S03E11)
2014 Hotwives of Orlando, The (TV seriál)
Mulaney (TV seriál)
Brickleberry (TV seriál)
Amber Alert (S03E10)
High Stakes (S03E09)
Steve the Fearless Pilot (S03E08)
další epizody (10)
Liga snů (TV seriál)
When Rafi Met Randy (S06E04)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Old School (S01E08)
Drunk History (TV seriál)
Newsreaders (TV seriál)
Brickleberry (TV seriál)
A-Park-a-Lypse (S02E13)
My Favorite Bear (S02E12)
Trip to Mars (S02E11)
další epizody (13)
Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 27 (S04E06)
Arrested Development (TV seriál)
Señoritis (S04E12)
A New Start (S04E05)
2012 Brickleberry (TV seriál)
The Dam Show (S01E10)
Daddy Issues (S01E09)
Steve's Bald (S01E08)
další epizody (10)
Key and Peele (TV seriál)
Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 15 (S03E02)
Chapter 14 (S03E01)
Kancl (TV seriál)
Free Family Portrait Studio (S08E24)
After Hours (S08E16)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
Humrfest (S01E12)
Umělecká smršť (S01E08)
Burgerový kabaret (S01E05)
Láska bolí (TV seriál)
Keep on Truckin' (E03)
NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Poslední chlap (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Pro pár kuliček navíc (S02E24)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Tik, tik, tik... (S07E10)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Safe House (S08E02)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Pretend Time (TV seriál)
Cleveland show (TV seriál)
Our Gang (S01E12)
Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 13 (S02E07)
Zpátky do školy (TV seriál)
Angličtina jako druhý jazyk (S01E24)
2009 Delocated (TV seriál)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál)
2007 Carpoolers (TV seriál)
2006 Lucky Louie (TV seriál)
Kim se stěhuje (E12)
Discipline (E07)
Květiny pro Kim (E06)
další epizody (7)
2005 SuperNews! (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
My Hand to God (S02E12)
Out on a Limb (S02E11)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
Not Without My Daughter (S01E21)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2002 Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
2000 Trigger Happy TV (TV seriál)
1999 Děsivá pravda (TV seriál)
Random Play (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2004 Crossballs: The Debate Show (TV pořad)
2002 Cedric the Entertainer Presents (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Host

TV pořady

2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
2011 Jon Benjamin Has a Van (TV pořad)
2009 Tosh.0 (TV pořad)
2008 Root of All Evil (TV pořad)
2005 Howard Stern on Demand (TV pořad)
2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
Crossballs: The Debate Show (TV pořad)
Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell - Volume 2 (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Real Time with Bill Maher (TV pořad)
2002 Cedric the Entertainer Presents (TV pořad)
2001 Late Friday (TV pořad)
Primetime Glick (TV pořad)
1999 Martin Short Show, The (TV pořad)
The Man Show (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1995 Mr. Show with Bob and David (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace