foto

Liza Lapira

  • nar. 3.12.1981 (36 let)
    Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Samuel Project
2017 A Little Something for Your Birthday
2014 Kdo si vezme Barryho?
2012 Happiest Person in America, The
2011 Bláznivá, zatracená láska
2010 Marmaduk
Na shledanou v září
Repo Men
2009 Rychlí a zběsilí
See Kate Run (TV film)
Table for Three
2008 Monstrum
Oko bere
2007 LA blues
2006 Co takhle zaplavat si
2005 Domino
2002 Karamelka
2000 Podzim v New Yorku

TV seriály

2018 9JKL (TV seriál)
Tell All (E16)
Stalker Status (E15)
Fridays with Harry (E14)
další epizody (4)
Animal Kingdom (TV seriál)
Wolves (S03E04)
2017 9JKL (TV seriál)
It Happened One Night (E12)
Set Visit (E11)
The Family Plot (E10)
další epizody (12)
2016 Angel from Hell (TV seriál)
2015 Con Man (TV seriál)
Policie Battle Creek (TV seriál)
Sympathy for the Devil (E13)
Homecoming (E12)
The Hand-Off (E11)
další epizody (12)
2014 Power (TV seriál)
Who You With? (S01E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Šrám na duši (S04E16)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - a.z.
Pravidla domu (S12E10) - a.z.
2013 Super Fun Night (TV seriál)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
2010 Dům loutek (TV seriál)
Na stopě (S02E11)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Podkroví (S02E10)
Ztráty a nálezy (S02E09)
Seznamte se s neznámou (S02E07)
další epizody (9)
2008 Dexter (TV seriál)
Jasné jako facka (S03E07)
Ano, jde to (S03E06)
Co je doma, to se počítá (S03E04)
další epizody (5)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dýka v zádech (S06E09)
Zástěrka (S06E08)
Vedlejší ztráty (S06E07)
další epizody (4)
Pohotovost (TV seriál)
Pod rodičovským dohledem (S15E04)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Anděl smrti (S04E24)
Mrtvý muž přichází (S04E16)
Přátelé a milenci (S04E15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Snitch (S09E10)
Avatar (S09E02)
Dependent (S08E14)
další epizody (4)
2006 Huff (TV seriál)
Pozor na cervikální lem! (S02E13)
Přípitek s olihní (S02E11)
Život bez Beth (S02E10)
další epizody (12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Uzenáč (S04E10)
Hrdina (S04E08)
Mrtvý a nepohřbený (S04E05)
další epizody (5)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Všichni jsou zatracení blázni (S01E13)
Všechny trable světa (S01E12)
Trampoty se vzorky (S01E11)
další epizody (4)
2004 ABC/TTV Micro-Mini Series (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Chladný den v Šanghaji (S01E08)
Je mrtvá? (S01E06)
Červené kalhotky (S01E05)
další epizody (5)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Citová osvěta (S05E06)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Trochu hádek, trochu řečí (S06E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Scourge (S02E21)
Právo a pořádek (TV seriál)
A Losing Season (S11E14)
1999 The Parkers (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Wanderlust (S01E05)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace