foto

Liza Lapira

  • nar. 3.12.1981 (35 let)
    Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Little Something for Your Birthday
2014 Kdo si vezme Barryho?
2012 Happiest Person in America, The
2011 Bláznivá, zatracená láska
2010 Marmaduk
Na shledanou v září
Repo Men
2009 Rychlí a zběsilí
See Kate Run (TV film)
Table for Three
2008 Monstrum
Oko bere
2007 LA blues
2006 Co takhle zaplavat si
2005 Domino
2002 Karamelka
2000 Podzim v New Yorku

TV seriály

2016 Angel from Hell (TV seriál)
2015 Con Man (TV seriál)
Policie Battle Creek (TV seriál)
2014 Power (TV seriál)
Who You With? (S01E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Šrám na duši (S04E16)
2013 Super Fun Night (TV seriál)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Šedá hodina (S01E04)
2008 Dexter (TV seriál)
Jasné jako facka (S03E07)
Ano, jde to (S03E06)
Co je doma, to se počítá (S03E04)
další epizody (5)
Pohotovost (TV seriál)
Pod rodičovským dohledem (S15E04)
2006 Huff (TV seriál)
Pozor na cervikální lem! (S02E13)
Přípitek s olihní (S02E11)
Život bez Beth (S02E10)
další epizody (12)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Všichni jsou zatracení blázni (S01E13)
Všechny trable světa (S01E12)
Trampoty se vzorky (S01E11)
další epizody (4)
2004 ABC/TTV Micro-Mini Series (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Chladný den v Šanghaji (S01E08)
Je mrtvá? (S01E06)
Červené kalhotky (S01E05)
další epizody (5)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Citová osvěta (S05E06)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Queens Supreme (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
1999 The Parkers (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace