Reklama

Reklama

Podezřelá smrt nezletilé

  • Itálie Morte sospetta di una minorenne (více)
Trailer

VOD (1)

Detektiv vyšetřuje brutální smrt mladé prostitutky a záhadný nájemný vrah se mezitím zaměří na svědky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

Mariin 

všechny recenze uživatele

Směs policejního thrilleru a gialla s izolovanými komediálními prvky v honičkových scénách. Dobrý profesionální film, v němž mne překvapil a zaujal Claudio Cassinelli v roli policisty Germiho. Časté změny nálad, umně podbarveny působivou hudbou. Realistické vykreslení prostředí zločinu (zvláště prostituce) i protagonistů s vhodnými herci, to vše brání dát tomuto (u nás) málo známému filmu méně než 3, 5... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Protože nejsem nijak znalý v žánru gialla, hodnotím film jako film, a tady mi tedy hodně vadí totální nevyrovnanost rovin vyprávění - hudba ze šantánu, která kolovrátkově zní celým filmem, a to i ve chvíli, kdy bych snad mohl cítit nějaké emocionální záchvěvy (balíček na motorce), ta mne drala snad nejvíce. Poté zmatený střih, skákání z tématu na téma, podivné a nelogické chování postav včetně policistů, a tak netradiční způsob pátrání, že by i Belmondo žasl, jaké kraviny jsou možné. A to vození se po detailech (třeba brýle) mi přišlo spíše úchylné, než nějak smysluplné a rozvíjející. Pro mne zmatený a značně stylově i žánrově nevyrovnaný film, s děsivou kamerou i střihem, nesympatickými postavami, scénářem postaveným na vodě, a zcela nesouznící hudbou. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

No to byl ale divný film. Tak podivně rozkročený mezi giallem, policejním dramatem a slapstickovou komedií v automobilových honičkách, že si nejsm jistý, jestli Martino zvolil ten správný přístup. Každopádně, Claudio Cassinelli se svým rozháraným účesem je tady ultrasympaťák a jeho vyšetřovací způsoby silně připomenou neortodoxní metody Belmondova Stana Borowitze. Skoro bych se nedivil, kdyby tam byla nějaká pozdější inspirace. ()

borsalino 

všechny recenze uživatele

Tak nějak se mě to nedotklo, snad ta přehnaná kombinace thrilleru s funesovskou taškařicí při honičkách a přesunech autem, mi pořád narušovala atmosféru, včetně neustálé řešení brýlí. A upřímně mě překvapuje to vysoké hodnocení. Asi to budu muset sjet ještě jednou a případně své hodnocení doplnit či upravit. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nevěrohodná zápletka nemusí znamenat špatný film. Podezřelá smrt nezletilé si jede svojí ligu, kde je násilí na ženách provázeno příjemnou hudbou a proloženo komediální automobilovou honičkou, jak vystřiženou z Četníků s Funésem, či running džouky s brýlemi hlavního hrdiny. Vyzdvihnout musím scénu na pouti, kde si napřed užijeme dynamicky snímané nožky půvabné dívky na řetízkáči, aby vše vyvrcholilo přestřelkou na horské dráze chvílemi snímané z první osoby. A ten zlodějíček, kámoš hlavního hrdiny byl megasympatickej. Není to žádné veledílo, ale bavil jsem se celou dobu. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama