Reklama

Reklama

Pekelná jízda

  • Velká Británie Last Passenger
Trailer 2

Obsahy(1)

Lewis Shaler (Dougray Scott) je lékař a svobodný otec, který se vrací domů se svým synem posledním vlakem z Londýna. Poté, co naváže kontakt s krásnou a flirtující neznámou ženou, věří, že se na něj konečně usmálo štěstí. Když však zjistí, že průvodčí záhadně zmizel a někdo poškodil brzdný systém vlaku, události naberou úplně jiný směr, než by si přál. Hrstka zbývajících cestujících se ocitne ve spárech mstivého sociopata, který převezme kontrolu nad vlakem a je sakra odhodlaný vzít všechny s sebou do hrobu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (31)

mosnak 

všechny recenze uživatele

Tento film postrádá jedno zásadní PROČ! Proč se nějaký týpek zmocnil vlaku a jel neznámo kam. To se ve filmu nedovíte. Původní nápad nemusel být vůbec špatný, ale realizace stojí za prd. Divák čeká stále na "něco"... kdy už se konečně něco stane. A najednou? Konec... happyend jako prase, vdovec si najde bezva kost ve vlaku a jeho syn má konečně novou mamku. Je to slabé 38% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Zážitek z tohoto filmu mám dobrý. Dýchlo na mě napětí, zaujalo mě, že celý film se až na drobné vyjímky odehrával ve vlaku, a nepostrádal pro mě ani potřebné napětí. Dostal mě do mírně mrazivého rozpoložení, jak jen dopadne, když se vlak se zbytkem cestujících (zůstalo jich tam nakonec jen šest) naplno rozjel, přestal zastavovat, a stojí před námi otázka - jak to dopadne? Konec dobrý, protože vdovec našel ženu, jeho synek mámu. Viděno na youube. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodně velké zklamání. Půl hodiny filmu uteče a my se pořád seznamujeme s lidmi ve vlaku, s některými zbytečně, a posléze člověk čeká nějakou větší záhadu, než jen jednoho vyšinutého mašinfíru, který si nevzal nejspíš prášky proti depresi. Ty triky jsou uvěřitelné, i jednání postav, ale chybělo tomu něco víc, nějaký zvrat, emoce, všichni vlastně byli celou dobu docela klidní a vymýšleli jen, jak se dostat ven. Do toho tu máme odbarvenou bloncku, polského dělníka v Londýně se zlatým srdcem a způsoby divocha (není to náhodou klišé? Navíc ho hraje Izraelec.) a pár dalších figurek jako podle šablony. Nevím, pořád jsem čekal, co z toho vypadne, nějaké doznění bych uvítal, ale jestli to bylo všechno, tak nic moc teda. Btw, proč si nevybral nějaký vlak s kratší tratí? A když nezastavoval, jak mu mohla stačit nafta? ()

SONY_ 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že rozjezd filmu je trochu pomalejší, ale nakonec z toho vznikne slušný thriller s dobrým koncem. Napětí tu jakžtakž bylo a nebylo tu ani moc krve, což vítám. Iddo Goldberg bere svojí roli trochu s humorem, ale ani to nezaškodí, ba naopak. Je klidně možný, že bych si to pustil znovu, protože mě to zaujalo. /60%/ ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Sympatické herecké obsazení, ale chybělo mi napětí, krev a hollywoodské efekty, které bývají v katastrofických filmech.Vlak obsadí psychopat, který chce zkoncovat se svým životem a napálit vlakem do zdi. Jenže v nočním vlaku je 6 cestujících, kteří začnou bojovat o svůj život. Docela se na to dalo dívat, ale do majtek jsem si štěstím necvrknul. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo převážně v anglickém studiu Pinewood a ve městě Shepperton. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno