Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitní tým žoldáků je najat na tajné operace hluboko uvnitř bývalého Sovětského svazu. Jejich posláním je dostat se k podzemní laboratoři a zajistit vzorky geneticky modifikovaných lidských a mimozemských hybridů. Začne boj s ozbrojenou domobranou, stejně jako s temným a hrozivým stvořením. Šance na přežití jsou nevalné... (Nivenx)

(více)

Recenze (27)

maddy 

všechny recenze uživatele

Hybrid A-čkového sci-fi, B-éčkového hororu a C-éčkovéo akčňáku. Ten námet s klonovaním mimozemských génov s ľudskými je síce celkom originálny, bohužiaľ lacné spracovanie zabíja akýkoľvek potenciál filmu. V prvej polovici s komandom kde si v polorozpadnutých kulisách reprezentujúcich Rusko pôsobí Hybrid aka Scintilla ako paródia na akčné filmu so silne nesympatickým hereckým osadenstvom a slabými hereckými výkonmi, niečo ako keď Segal natáča treťotriedne filmy kdesi v Bulharsku. Amaterizmus a silné podfinancovanie je z toho cítiť na kilometre ďaleko. Po presunutí deja do laboratórií v druhej polovici sa už síce začne odvíjať aj dej, ale celé jeho spracovanie je zabité množstvom tých najklišéovitejších situácii (viď napríklad postavy Rusov a šialenej vedkyne), dementným chovaním postáv a celkovo žalostným spracovaním pri ktorom mám pocit, že sa tu ani nikto nesnažil, len za pár tisíc cez víkend v hangári natočil akýsi pokus o sci-fi horor a bolo vystaráno. A ten záver s otvoreným koncom a potenciálnym nábehom na pokračovanie u takejto zúfalosti ako je Hybrid pôsobí až nedôstojne. Tu vážne niekto dúfa, že toto má šancu dočkať sa pokračovania? CELKOVO: 1* (2/10) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád podzemní chodbičky, bunkry, experimentální laboratoře a originalitu by měl být spokojen. Scintilla mi byla už od začátku velmi sympatická, parta vojáků se snaží na Ruské území a zjistit jaké zvláštní experimenty zde provádějí. Vše se zvrtne a začínají postupně padat k zemi jako švestky, celé je to slušně natočené, záporák je velmi originálně zpracovaný ( Half men-Half Alien), ke konci je film i slušně krvavý a dokonce si říká i o sequel. Bavil jsem se od začátku do konce, tyhle horory mi sedí, za mě slušná jednohubka. 65% ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Rozhodně spíš horor, než thriller. Žádnej zázrak to není, ale nenudilo mě to a nápad byl dobrej. Nemluvnej hybrid sice moc děsivě nevypadal, ale jeho pohyby byly značně znepokojivé, takže ve finále respekt budil. Mám tyhle vrahouny s nakloněnou hlavou a trhanýma pohybama rád. Rozhodně ale film, co nemůžu doporučit, protože tady je mi jasné, že budu v menšině co se hodnocení týče. ()

ellysium 

všechny recenze uživatele

Není to až tak špatné,jak to na mizernej rozpočet vypadá.Mám rád tyhle podzemní sci-fi labáky.Kdyby měl rejža trochu víc odvahy,nechal by porod mimozemšťana dojet do konce,ale zřejmě nebyly prachy . Celkový obraz je dobrý,jen škoda,že tým žoldáků místo toho,aby držel za jeden provaz,každej jede na vlastní triko,ale i tak celkově povedený.Možná bude i dvojka,závěr nikam nevede a pokud rejža něco tímhle dílem vydělá,možná bude mít víc prostředků na kvalitnější řežbu v druhým dílu. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Spešl team nasadený do hybrid labáku, kde inde ako v rusku. Atmosfericky usmažené prekvápko, ktorým si Billy získal moje sympatie a zasielam mu okrem špeha aj výživnú 3ku, ktorú by som snáď po druhom zhliadnutí aj navýšila, no nemám čas. Znaleckú analýzu nestíham ( zmordovaný PC) no vyčkaj na nextXXL príchodzí fundovaný userozbor. Dejte mi lidi i já to udělám . ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama