Reklama

Reklama

Kat Connors (Shailene Woodley) je sedmnáct let, když její dokonalá matka Eva (Eva Green) zmizí. Poté co Kat žila tak dlouho v emocionálně potlačované domácnosti, sotva registruje nepřítomnost své matky. Ale jak čas plyne, Kat začne zjišťovat, jak hluboce jí matčino zmizení ovlivnilo. Když se pak vrátí domů na přestávku z vysoké školy, ocitne se tváří v tvář pravdě o odchodu své matky a svém vlastním popření událostí, které jí obklopují... (AlexisGraham)

(více)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Líbilo se, spoilery!!!!!

 

 

Na konci mě to dokázalo naprosto nadchnout, poplakala jsem si trochu a byla jsem až do rozuzlení si jistá, že jí to udělal, že ji zabil, ale že byl v pohodě to dělat s chlapem? A nebo na chlapy skutečně byl? To prostě byla síla.

Jinak Dale Dickey má velké štěstí a nebo je to vše jen náhoda, protože oba filmy jsou indie filmy, že si často zahraje s mými oblíbenými herečkami, nejdřív s Jennifer a nyní i s Shailene :) Je skvělá, protože jsem ji to baštila, tu roli nevidomé, ačkoli ve Winter's Bone měla úplně odlišnou roli.

na příspěvěk reagoval Alena77

Uživatel yinloveyang smazal svůj příspěvek.

Jituschka5

Jituschka5 (hodnocení, recenze)

Už jsem stihla shlédnout a nic moc. Celkem zvláštní plot, i herecké projevy byly velmi slabé...

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Velmi solidní ohlasy ze Sundance. Přístupnější širšímu publiku než starší Arakkiho filmy, ale prý stále dost alternativní. A dobře zahrané. A všichni vypichujou skvělej osmdesátkovej soundtrack - Since “White Bird” is set in the late ‘80s, Joy Division, The Cure, and all of your favorite synth-pop bands are prominently featured, their instantly recognizable sounds oozing throughout the film. One massive thing to appreciate about Araki’s films is how the music he chooses works perfectly in sync with his imagery, providing a heady and intoxicating viewing experience.

Související novinky

Filmy roku dle TOP uživatelů ČSFD.cz

Filmy roku dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2014

Mezi za oceánem nejlépe hodnocenými filmy roku 2014 je hodně těch menších, nezávislých, které k nám ještě nedorazily - Inherent Vice, Birdman, Slídil, Whiplash, Hon na lišku, Kód Enigmy nebo Teorie… (více)

Eva Green znovu u Burtona

Eva Green znovu u Burtona

29.07.2014

Francouzská herečka Eva Green letos dráždí diváky hned v pěti projektech: V mysteriózním seriálu Penny Dreadful, v akčňáku 300: Vzestup říše, ve westernu Salvation, v dramatu White Bird in a Blizzard… (více)

Reklama

Reklama