foto

Ava Acres

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alex & Me
2017 Handsome
Lemonade Mafia
2016 Holidays
Kung Fu Panda 3
2015 Glitch
Hotel Transylvánie 2
Mimoni
Nevlastní dcera
2014 At the Devil's Door
Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana
S tváří anděla
Tučňáci z Madagaskaru
White Bird in a Blizzard
2013 Free Ride
Já, padouch 2
Ledové království
The Devil's in the Details
Univerzita pro příšerky
jOBS
2012 Raubíř Ralf
2011 Happy Feet 2
Pět žen (TV film)

TV seriály

2018 Griffinovi (TV seriál)
Pal Stewie (S17E03)
2017 Wet Hot American Summer: 10 Years Later (TV seriál)
End Summer Night's Dream (E08)
Rain (E06)
Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Josh Is a Liar (S03E03)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Wake Up (S04E11)
Americký táta (TV seriál)
Camp Campawanda (S14E13)
Griffinovi (TV seriál)
Don't Be a Dickens at Christmas (S16E09)
Passenger Fatty-Seven (S15E10)
2016 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Josh Has No Idea Where I Am! (S01E15)
Josh and I Go to Los Angeles! (S01E13)
American Horror Story (TV seriál)
Souboj královen (S05E11)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Sestry (S05E19)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Scamps (S07E22)
Americký táta (TV seriál)
Ninety North, Zero West (S14E07)
Griffinovi (TV seriál)
How the Griffin Stole Christmas (S15E09)
2015 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
My Mom, Greg's Mom and Josh's Sweet Dance Moves! (S01E08)
Josh and I Are Good People! (S01E05)
I Hope Josh Comes to My Party! (S01E03)
Huangovi v Americe (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Dočká se pomsty (S05E10)
Touží po pomstě (S05E09)
Pokojová služba (S05E05)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Stakes Part 2: Everything Stays (S07E07)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Time & Life (S07E11)
2014 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Food Chain (S06E07)
2013 Clarence (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
James Baxter the Horse (S05E19)
Simon & Marcy (S05E14)
2012 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Tvůj výtvor (S04E20)
Policajti z L. A. (TV seriál)
God's Work (S04E08)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Memory of a Memory (S03E03)
2010 Pretend Time (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Fran Tarkenton (S06E12)
2009 Cleveland show (TV seriál)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)

TV pořady

2012 Teens Wanna Know (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace