Reklama

Reklama

Obsahy(1)

28-ročná Megan (Keira Knightley) má zamestnanie, ktoré nie je primerané jej vysokoškolskému vzdelaniu, a prechádza urputnou krízou poškolského veku. Je vhodená do života dospelých, bez kariéry, motivácie či plánov o svojej budúcnosti, a tak pohodlne zostáva v úzadí, zatiaľ čo jej priatelia dosahujú rôzne míľniky a oslavujú nové a nové úspechy. Keď ju jej stredoškolská láska Anthony (Mark Webber) požiada o ruku, Megan spanikári, no naskytne sa jej nečakaná príležitosť na útek. Na týždeň sa skryje v dome jej novej kamarátky, šestnásťročnej Anniky (Chloë Grace Moretz), a jej životom unaveného slobodného otca Craiga (Sam Rockwell)... (figliar)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (131)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Pozitivní, o životě, smysluplné, kamarádské, milé, jednoduché. Keira je fajn, Sam je super kolík, příběh to byl taky dobrý, prostě pohodová odlehčená vztahová podívaná. Mám ráda tyhle filmy, nikomu neublíží a člověku se udělá líp, když vidí ten pozitivní konec. Každá postava byla sympatická i charakterově, až na starou partu a slizkého přítele, což byl asi účel. ..každý si občas potřebuje vzít týden volno na to, aby si probral myšlenky v hlavě.. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpříjemnějších filmů loňského roku, jehož pohodovost i schopnost vyhnout se nejrůznějším klišé je místy až obdivuhodná. Skvělý scénář je tady navíc podpořen skvělou dvojkou Rockwell-Knightley. Rozhodně film, na který se někdy kouknu ráda znova, jednoznačně zvedne náladu, v daném žánru inteligentní oddechovka. 85% ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Pubertální já přežívající v těle třicítky, strach ze ztráty svobody a nutnosti se rozhodovat sama a nést za to následky, hledat to své místo a toho svého… slečny, my víme své. Vy, pánové, berte tento film jako dokument. A vězte, že jestli se budete na své vyvolené tvářit stejně hadovitě jako Anthony v letištní scéně, žádná si vás nevezme, na to můžete vsadit zásnubák. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Motiv je originální, já jsem teda nic podobného ještě neviděla. Herci jsou fajn a příběh je lehce úsměvný, hřejivý, myslím, že dokáže oslovit poměrně široké publikum, na které se ale často zapomíná. Označení jako indie film mi přijde zcestné "romantická komedie" mi přijde výstižnější i když zase těch komediálních prvků tam tolik nečekejte. Je to průměr. Nenudila jsem se, ale nadšená jsem taky nebyla. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že by mě to nějak zvlášť oslovilo. Může to být tím, že postava Chloe G. Moretz hraje druhé housle a taky tím, že nemusím Keiru Knightley a její křečovitý (ne)úsměv, ale sakra, když už se zjevně nudil i Sam Rockwell, tak je někde něco špatně. Komediální to skoro vůbec není a romance je to taková chladná, odtažitá, bez energie. Nedívá se na to špatně, nenudí to, ale je to takové... sterilní. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama