Reklama

Reklama

Obsahy(1)

28-ročná Megan (Keira Knightley) má zamestnanie, ktoré nie je primerané jej vysokoškolskému vzdelaniu, a prechádza urputnou krízou poškolského veku. Je vhodená do života dospelých, bez kariéry, motivácie či plánov o svojej budúcnosti, a tak pohodlne zostáva v úzadí, zatiaľ čo jej priatelia dosahujú rôzne míľniky a oslavujú nové a nové úspechy. Keď ju jej stredoškolská láska Anthony (Mark Webber) požiada o ruku, Megan spanikári, no naskytne sa jej nečakaná príležitosť na útek. Na týždeň sa skryje v dome jej novej kamarátky, šestnásťročnej Anniky (Chloë Grace Moretz), a jej životom unaveného slobodného otca Craiga (Sam Rockwell)... (figliar)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (131)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že by mě to nějak zvlášť oslovilo. Může to být tím, že postava Chloe G. Moretz hraje druhé housle a taky tím, že nemusím Keiru Knightley a její křečovitý (ne)úsměv, ale sakra, když už se zjevně nudil i Sam Rockwell, tak je někde něco špatně. Komediální to skoro vůbec není a romance je to taková chladná, odtažitá, bez energie. Nedívá se na to špatně, nenudí to, ale je to takové... sterilní. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Chovat se v necelých 30 jako puberťák? Já se obávám, že jestli nezasáhne nějaká síla z hůry boží, tak se mi to taky stane :D Ale je pravda, že na tom nebudu snad zas až tak totálně mimo jako ona. Ale rozhodně se nehodlám měnit a ani vyvíjet a jsem ráda, že už šest let je mi stále osmnáct :D Myslím, že Megan a Craig se hledali až se našli. On je sice už otec, ale jako takový nemá chybu.... naprostý pohodář a taky tak trochu v určitých věcech zaseklý v jistém věku. Viděli jste někdy létající želvu? Nebo želvu anorektičku? Anebo obojí v jedné želvě? Ne??? Tak to si hned pusťte tento film. ()

Reklama

cmuchalprvni 

všechny recenze uživatele

Film se nesnaží za každou cenu líbit, příběh není tuctový a děj je poměrně nevyzpytatelný. Oddechová komedie s romantickými prvky, takže nijak hlubokosmyslné. Líbí se mi spontánnost Megan, nestylizuje se do dospělé ženy a nemá potřebu být povrchní a "sucharská" jako zbytek jejich přátel. Má chuť se změnit v lepší bytost a přestat být Anthonyho "figurkou", která se nechá zmanipulovat a žít s růžovými brýlemi falešný život. Ironické průpovídky Craiga mě jednoduše během filmu dostávaly. I přes výše uvedená pozitiva nepatří film mezi mou vysoko hodnocenou kvalitu kvůli jistým sentimentálním a patetickým chvílím... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Najprv veľmi milé prekvapenie ohľadom námetu a deju, ktorý sa vyhýbal schematickosti a klišé. No a potom ten koniec... Nejako som to tušil, ale v kútiku duše som veril, že keď už celý čas sa to nesie v tej indie atmosfére, tak to tak zostane až do úplného záveru. Odhliadnuc od toho, že aj samotný príbeh bol miestami dosť absurdný, aspoň to bolo originálne a v podstate aj zaujímavé. No na záver môžem povedať len jedno: Kiežby sa to skončilo o pár minút skôr, po scénke na letisku. No bohužiaľ, záver mi dojem pokazil a skĺzlo to u mňa niekam na hranicu priemeru. ()

Lou_DLy 

všechny recenze uživatele

ani nevím, co mě vlastně nakonec přimělo si film pustit, asi jedině ten Sam Rockwell, o to silnější zásah přišel. člověk k tomu musí mít nějaký osobní reálie, aby se mohl identifikovat s hlavní hrdinkou, ale to se přesně stalo mně, chvílema mě to až dojímalo, a i takový různý minimoudra mi přišly strašně pravdivý. a ten Sam zafungoval. dojem 5* ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama