Reklama

Reklama

Jisté věci stojí za víc, než jsou peníze… Pokračování filmu 12 darů do života. Jason Stevens (Logan Bartholomew) splnil všech 12 úkolů, které mu dědeček Red zanechal v závěti jako podmínky pro získání dědictví. Pro bezstarostného chlapce, zvyklého na hýřivý život v blahobytu, to byla skutečná zkouška reálným životem, v níž měl poznat, jaký je rozdíl mezi bohatstvím a štěstím, a zjistit, zda je schopen žít jako zodpovědný muž. Jason zdědil po dědečkovi dar, jehož součástí je i spravování miliardové nadace, což však jeho rodina neustále zpochybňuje a řeší žalobou. U soudu Jason přichází o všechno. Tato okolnost mu také brání, aby požádal svou snoubenku Alex Drummondovou (Ali Hillis) o ruku dříve, než se vydá na delší dobu do zahraničí. Když Jason získá od svého právníka deník starého otce Reda, stráví celou noc čtením příběhu o jeho vzestupu z chudoby k úspěchu a bohatství. A ráno je z Jasona zcela jiný člověk. Je to muž, který se nevzdává a bere svůj osud pevně do vlastních rukou. (TV JOJ)

(více)

Recenze (6)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

V celku dôstojné pokračovanie lepšieho filmu 12 podmienok dedičstva. Ale ako rodinná záležitosť pri nedeľnom posedení hravo postačí. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Přehršle naivních klišé o tom, jak se stát milionářem. Pěkní kluci učinili sledování snímku snesitelným: 19letý Austin James (dědeček Red Stevens v mládí), štíhlý 40letý Drew Waters (dědeček ve střední věku) a Jack DePew (mladý Gus). ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Je rozdiel, ak niekto natočí pokračovanie úspešnej prvej časti na podnet divákov alebo ak to koniec prvej časti vyžaduje a je rozdiel, ak niekto natočí pokračovanie na úkor prvej časti, aby na tom zarobil. V tomto prípade ide o druhý prípad, preto si na tom nedali až tak záležať. K tomu "skvelý" slovenský dabing, čo viac si môže divák želať. Zrejme už iba nejaký kýbel, aby mohol zvracať. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Maj sen, ver mu, choď za ním a tvrdo makaj. Všetci to vieme, dobre sa to počúva, napriek tomu to skoro nikto nerobí. Stokrát prevarená motivačka v trochu inom šate. Retrospektívny pohľad, budovanie od piky, posolstvá a príjemné postavy. Neotravovalo ma to, ale rozhodne to nie je úplne ten film, po ktorom sa zdvihnete z gauča o tretej ráno a nepôjdete do Texasu vrážať koly do Zeme. Skôr je to také to rodinné podívaníčko s myšlienkou. 3 z 5 ()

Reklama

Reklama