Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (184)

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Brothers natočili ďalšiu tuctovú, nezáživnú komédiu s preafektovaným negrom v hlavnej úlohe. Čakal som, že aspoň otravný a ukecaný Kevin Hart, ktorého som si v poslednej dobe celkom obľúbil, to zachráni, no nestalo sa. Falošní poliši tiež neboli komédia roka, ale vďaka sympatickej ústrednej dvojke tento policajský minisúboj jednoznačne vyhrávajú. 35 % ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nic pro chlapce a děvčata, které si zpestřují víkendy upalováním našich černých spoluobčanů. Čistokrevná negerská zábava. Aby ji člověk docenil, tak v něm musí žít alespoň kapka černých genů. Vzhledem k tomu, že z mého krásného sportovního těla tu a tam vyčnívá 20 čísel, tak jsem byl cílovou skupinou pro tento film. Přiznám se, že mi chvíli trvalo si zvyknout na ústřední duo opiček. Nedokážu přesně říct, který z nich mi vadil víc. Jestli ten který nehrál a nebo ten, který se pokoušel hrát až moc. Pár vtípků ovšem dopadlo na úrodnou půdu a až tak jsem při sledování netrpěl. Zápletka je sice z kategorie těch nejohranějších. Nicméně ve filmu jako je tento, to zřejmě není nevýhodou. Slabé tři kousky. Snesitelná jednohubka, která mě závratně neiritovala. Mírně nadhodnocuji, protože nemohu dát dva kousky svým černým bratrům. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nejhorší. Tak nějak bych souhlasil s tím co napsal stuntmanMIKE. Akorát dodám, že podobný druh humoru opravdu není zrovna mým šálkem čaje a i když se oba hlavní představitelé snažili, tak mě bůhvíjak nepřesvědčili a nepobavili, ale zase jak jsem uvedl viděl jsem i podobné o dost mizernější filmy a tenhle zase až tak špatný nebyl. Jak už bývá zvykem silnější situace a hlášky střídají ty slabší. Prostě celkově nevyrovnané, ale tak dobře dokoukat to jde a vážnější újmu to při tom způsobit nestihne.40% ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart i Ice Cube jsou moji oblíbení herci, spojit je do jednoho komediálního filmu se jevilo jako geniální nápad a záruka skvělé zábavy spojené s drsnou akcí. Zpočátku to vypadalo nadějně, postupně se ale snímek začal měnit v cosi nudného, nezajímavého a nevtipného, nemluvě o naprosto nefungující chemií mezi ústřední dvojicí. Hodina a půl se neskutečně vlekla, nijak mě nezaujaly ani vedlejší postavy, byť třeba John Leguizamo nebo Laurence Fishburne ještě jakžtakž ušli. Přišlo mi to strašně zbytečné a o ničem, Cube i Hart mají rozhodně na víc. 3/10. ()

NifKor 

všechny recenze uživatele

Řeknu to upřímně jedna z nejlepších komedií co jsem kdy viděl teda pro mě. Ice Cube a Kevin Hart jsou úžasná dvojka těšil jsem se až se na to kouknu, prostě tihle dva mě dostali humorem, kterého je ve filmu hodně. Né že by tam vadilo právě, že naopak moc se tam hodilo. Jízdu švárů jsem vůbec nebral vážně vypl jsem mozek a smál se vtipům. Tehle film je super a proto má 4 hvězdy8/10 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Během rozhovoru o gangsterovi Omarovi se Ben ptá, zda má jizvu na tváři. Jde o odkaz na postavu jménem Omar Little. Omar je zápornou postavou seriálu The Wire s jizvou na tváři. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama