Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (184)

Dyas 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomnělo policajty na baterky. Jako komedie to není špatné a pokud se někomu líbili právě ti policajti, neměl by mít u tohoto filmu problém. Ice Cube je neohrožený policajtský frajer a Kevin Hart "baba", která se snaží ze všeho vykecat. Celkově to má nevýrazný a jednoduchý příběh. Naštěstí se to dobře sledovalo a vtipné scény tam jsou. Taková průměrná komedie. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Na hláškující parťáky jako jsou Glower/Gibson, Smith/Lawrence nebo Tatum/Hill tahle dvojce nemá. Ale když se Kevin Hart promění v Omara, tak to musí rozesmát každýho. Mě tenhle novej šaškující černoch docela baví. Ačkoliv celkovou kvalitu filmů kde hraje bych nechal bez komentáře. A že přehrává? To přece tak trochu ke komickým černochům patří ne? Jen vzpomeňte na Eddieho Murphyho nebo Martina Lawrenceho. ()

Reklama

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Nevtipná přehlídka úděsného herectví, vrcholně stupidního scénáře a nekončícího přívalu žánrových klišé - ten film je naprosto odporná vykrádačka všeho možného, že v něm původního není snad vůbec nic. Vařila se ve mně krev z pocitu, že jsem takový film viděl předtím nejmíň milionkrát. Tenhle film je zhovadilost, které by se každý soudný člověk měl obloukem vyhnout - horší ztráta času neexistuje. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vyzerá dosť tupo a niekto ten trápny humor nemusí, ale ak vydržíte v závere sa tu celkom slušne rozbehne. Čo sa týka čierneho dua, tak Ice Cube ako vždy aj tu si vystačí s kamenným xsichtom a jedným výrazom a jeho mladší a čiernejší kolega vyzerá trištvrte filmu ako ... no, pozriete sa na plagát. Aj keď je to černošská komédia, ja to zas tak čierne nevidím. 60% - 3* ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Ice Cube mě ve filmech baví. Mám rád ty jeho výrazy v xichtě. Hart je takovej protivnej vocas, mě trošku míň sympatickej než Martin Lawrence, ale typově dost podobnej herec. A film je zábavnej, vtipnej i akční. A nic neni přehnaný, všechno to má dobrý tempo a hranice, kterejch se drží. Tak proč ne.... 60% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • James Payton (Ice Cube) ve filmu řídí Dodge Charger SRT-8 o obsahu 5,7 litru. (Mitin)
  • Hlavné filmovanie sa začalo 31. októbra 2012 v Atlante a po 35-tich dňoch skončilo 19. decembra 2012. V prvý natáčací deň CBS Atlanta vyslala varovnú správu, že v štvrtok 1. novembra budú v obchodnom dome simulované prestrelky. (martin5504)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno