Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (184)

misterz 

všechny recenze uživatele

Krimi komédia, akých tu sú tucty. Nič nové pod slnkom. Dej sa točí okolo dvoch chlapíkov, kde chce jeden presvedčiť toho druhého, že nie je looser. Do toho pár štandardných strieľačiek, trocha šedivého humoru a šťastný koniec. Ako jednohubka z núdze cnosť neurazí, ale určite ani nenadchne. 50/100 ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jak to tak vypadá, užvanění afroameričani pořád táhnou. Už tu byli Eddie Murphy, Martin Lawrence, Chris Rock a k nim se teď přidal i Kevin Hart. Snímek je obyčejnou popkornovou akční komedií, jakých už vzniklo tucty, ale nakonec, proč ne? Dle zavedené šablony tu máme spoustu hlášek, prostořekostí, akce a komediálních situací, které jsou zárukou dobré zábavy a které zaručují i nějaké to napětí. Proti gustu žádný dišputát. Takovéhle filmy jsou prostě stále třeba. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Někdo se nám evidentně pokoušel o nové Mizery, někde cestou mezi scenáristou a hajzlpapírem se to kapku zvrtlo, a vznikli z toho trapní Čuráci. Až dodnes jsem si myslel, že vrcholem nejtrapnějšího afrofekálu je Lórencovic Marťas, avšak očividně jsem mu velmi křivdil. Za toho ultradebilního, krpatého, kakaového pygmeje Hárta jsem se styděl snad víc, než kdybych se v pravé poledne uprostřed letní sezóny řídce a smradlavě vysral do bazénu nejrušnější městské plovárny. Ale mohu se mýlit a mít jen zvláštní sysel pro tumor. Kdo ví, čemu jsou schopni se chichotat harlemští zfetovaní negři a vypatlaní rapeři, že ano. Nicméně teď mě úděsně mrazí z toho, s jakými tupými hovady jsem zde spoluzaregistrován! Viděl jsem tu dokonce i nějaké čtyřky a pětky! Až příště dostanete chuť se zase tolik nasmát, neváhejte a mi napište do pošty. Za sto třicet korun českých na osobu (V pondělky mají děti a Mongolové slevu!) si klidně napatlám xicht krémem na boty a přijedu vám na zahradu vytlačit hutného, hnědého trpaslíka, pročež se vy a celé vaše rodiny skoro zadarmo dozajista umlátíte smíchy, dělám při tom totiž děsně lekrační obličeje a nesmírně žertovně u toho prdím. Prostě to bude dokonale hustá Lay Down kokomédie a ani se nebudete muset trmácet do kina. ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Ice Cube mě ve filmech baví. Mám rád ty jeho výrazy v xichtě. Hart je takovej protivnej vocas, mě trošku míň sympatickej než Martin Lawrence, ale typově dost podobnej herec. A film je zábavnej, vtipnej i akční. A nic neni přehnaný, všechno to má dobrý tempo a hranice, kterejch se drží. Tak proč ne.... 60% ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ice Cube je nesympatická kulatá huba. Film zachraňuje trhlý a svou roli si užívající Kevin Hart, díky kterému jsem několikrát doslova vyprskl smíchy. Film je povětšinou nudný, Ice a jeho machrování otravný, děj předvídatelný, ale Hart ve své roli má pár opravdu trefných hlášek. Ze začátku mi tento počin přišel jako kolosální kokotina, ale když jsem přistoupil na jejich notu jisté debility a rapové, pro mě neoblíbené, hudby, začalo se mi to líbit - což se stalo cca od druhé půle filmu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Během rozhovoru o gangsterovi Omarovi se Ben ptá, zda má jizvu na tváři. Jde o odkaz na postavu jménem Omar Little. Omar je zápornou postavou seriálu The Wire s jizvou na tváři. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama