Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (184)

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Už jsme si zvykli na hru zlej polda a hodnej polda. V tomto případě to byl zlej polda a dementní polda. Asi museli jít v Americe s dobou, protože každou chvíli v televizi vídáme drsné americké poldy, kteří shazují nebezpečné vozíčkáře z křesel poté, co jim zákeřným útokem ze zálohy najedou na botu, nebo rozstřílí maminu v autě s dítětem, protože si při jízdě spletla před Bílým domem směr. No, tvůrci prostě musí jít s dobou a své filmy přiblížit realitě, tak se na ně nezlobme. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vyzerá dosť tupo a niekto ten trápny humor nemusí, ale ak vydržíte v závere sa tu celkom slušne rozbehne. Čo sa týka čierneho dua, tak Ice Cube ako vždy aj tu si vystačí s kamenným xsichtom a jedným výrazom a jeho mladší a čiernejší kolega vyzerá trištvrte filmu ako ... no, pozriete sa na plagát. Aj keď je to černošská komédia, ja to zas tak čierne nevidím. 60% - 3* ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Vím že to je blbost, ale já mám takové filmy rád. Stačí když se k sobě přifaří dva odlišní a vtipní chlápci a mám o radost postaráno. Není to sice ani tak vtipné jako spíš akční, ale kdyby se v tomto filmu oběvoval vynucený humor bylo by to jen ke škodě a když se objevuje v té správné chvíli kdy má je to lépe. ( 29.11.14/PC ) ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Absolutně nesourodá dvojice, kdy jeden je drsným policajtem a druhý pařmen videoher a čerstvým uchazečem na policejní akademii. Detektiv James dává Benovi jeden den a je přesvědčen, že ho jeho nadšení opustí. Zprvů má Ben velké problémy s autoritou, ale postupem času zjišťuje drobné střípky do skládačky, kterou řeší James. 40% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Typická americká buddy movie, tentokrát ale menej vtipná a akčná ako jej súkmeňovci. Kevin Hart je zvláštny hlavne tým, že sa vôbec stal v Amerike hviezdou, čo aj svedčí o vkuse miestneho publika. Je až účelovo trápny a zasmejete sa ( resp. pousmejete ) nad zhruba 2-3 vecičkami, ktoré vypáli. No nič moc teda. Na takú superstar. Takže hurá na dvojku, ktorú vďaka vysokým tržbám môžme za nedlhú dobu očakávať. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)

Reklama

Reklama