Reklama

Reklama

Při rutinní vesmírné cestě k novému domovu jsou dva hibernovaní pasažéři kosmické lodi následkem poruchy probuzeni o 90 let dříve, než bylo plánováno. Zatímco se Jim (Chris Pratt) a Aurora (Jennifer Lawrence) smiřují se skutečností, že budou nuceni prožít zbytek života na palubě luxusní lodi, zjišťují, že mezi nimi vzniká cosi více než přátelství...až do okamžiku, kdy odhalí, že se celá loď ocitá v obrovském nebezpečí. Jim a Aurora jsou teď těmi jedinými, kdo může zachránit životy 5000 spících pasažérů. (Falcon)

(více)

Recenze (1 245)

Smudlikxxx 

všechny recenze uživatele

Hezky rozjetý začátek filmu mě bavil asi do půlky, pak se jiskra rozličných emocí začne vytrácet až se vše promění v naprostý patos nacpaný romantikou za každou cenu. Nebýt trapného konce, dal bych více. ()

Broecz 

všechny recenze uživatele

Konzumenty moderních sci-fi možná zarazí pomalejší tempo (i když proti Tarkovskému je stále raketové), ale to je právě jednou z deviz filmu. Až na zbytečné a hloupé akční finále jde o super komorní sci-fi film, kterých je zatím poskrovnu. Tleskám odvaze udělat s velkým rozpočtem podobny typ filmu. ()

1990Jirik 

všechny recenze uživatele

Jako fanda veškerých scifi příběhů, mi ani tato horká novinka nedala spát a odhodlal jsem se navštívit zase po měsíci kino. Od začátku jsem věděl , že tento film bude z lehka jiné sousto něž-li interstelaar který patří k mým nejvíce oblíbeným a tak mě ani nezklamalo poněkud více romantické pojetí celého snímku, paradoxně film mě začal opravdu bavit , až s příchodem překrásné Jennifer Lawrence, do které jsem se za ty dvě hodiny stihl zamilovat taky, respektive do její osobnosti ,role :-).. Celý film totiž začína poněkud rychle kdy se hlavní hrdina probudí a zjistí ,že na 90 let nepotká nikoho jiného ,než-li chladného robota,který se zacyklí při prvním vážnější otázce a tak se rozhodne vypomoct krásné Auroře aby sdílela sním a probudí jí ze spánku aby jí mohl ukázat ty neskutečné možnosti ,které supermoderní loď nabízí ( co na tom, že jí prakticky vezme život taky) a v této chvíly si průměrný divák uvědomí , proč byl začátek tak rychlý , s příchodem dalších postav dostane film doslova náboj proč koukat dál... Na to ,že celý film prakticky táhnou 2 v herci v supermoderní prázdné lodi , je až ohromující jak zábavné cyhtlavé to je , ani na chvilku jsem neodtrhl oči od plátna a leč příběh byl romantický více než dobrodružný. Tak jako tak scifi to bylo v každém případě perfektní :-) Ps" jednu hvězdu za zpracování rudého obra :) ()

JoeHalenbeck 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem šel sledovat s tím, že za 1. je to sci-fi a za 2. je tam Jennifer Lawrence, takže pokud zklame to první, stale tam bude to druhé. Tak nějak to taky dopadlo. Nechápejte to zle, film byl vcelku dobrý, ale na můj vkus zbytečně moc romantický. Čekal jsem více akce a napětí. Na druhou stranu Michael Sheen byl vynikající. Dohromady 60% ()

52637 

všechny recenze uživatele

ROMANTICKE scifi, ktere se povedlo diky ustredni dvojici a barmanem. Dej jede od zacatku do konce a scena v bazenu s Jennifer je jedinecna, ktera si zaslouzi 3D, ale jen jedna scena, zbytek staci videt ve 2D ()

BStone 

všechny recenze uživatele

Díky za každou vesmírnou sci-fi! Vizuálně fantastická hostina, hvězdná romance zabalená do sci-fi hávu a Jennifer! Spokojenost na všech frontách 90% ()

Meily 

všechny recenze uživatele

Cekala jsem, ze to bude dalsi prumernakova scifi, ale nakonec je to velice vydareny Akcno-romaticko-komedy scifiiii, kdy jsem se zasmala, "pobrecela" :D, drzela pesti a nedockave chytala sedacku v kine, jak to dopadne... Uzasny film, ktery si urcite znovu pustim a nemuzu dat min jak 5* pac jsem odesla okouzlena..a popcorn za to nemuze :D ()

krajec_svk 

všechny recenze uživatele

Priemerny lepak vo vesmire. Videl som aj horsie filmy ale rozhodne som cakal viac. Velmi predvidatelne situacie, Michael Sheen ma nesklamal. ()

mitrax 

všechny recenze uživatele

Co sa týka toho sci-fi tak neporovnateľne lepšie ako Arrival ci ako sa ta sci-fi stupidita volala. Prípadného sci-fi diváka nech neodradí nižšie hodnotenie. Páči sa mi ako sa začína udomácňovať tvar hviezdnych lodi pre ďaleké lety. Ci uz je to Interstellar, Martan alebo tento film, je jasne s čím sa budeme v budúcnosti stretávať :) U mna za 4 koli slabšiemu deju. Viac očakávaní a akcie teda dávam do filmu Life. Toto bola skor taká romantická sci-fi. Dizajn hviezdnej lode ako aj zábery z Vesmíru boli na výbornú. Absencia emzakov nevadila akurát si myslím, že scenár mohol byt viac akčný. Videné v kine 2D ale uz teraz viem, že chcem vidiet aj 3D. Obzvlášť scéna v plaveckom bazéne po výpadku gravitácie moze byt v 3D skvela :) ()

wvwrayman 

všechny recenze uživatele

Až nyní doopravdy vím, jak má vypadat "romantická sci-fi". Ten film mě naprosto dostal a dal bych klidně i šest hvězdiček. Film, který má nádhernou myšlenku (aspoň pro mě) - "Je jedno, kde jsi a co tam děláš, když tam je i někdo, koho miluješ a kdo miluje tebe". ()

BR23 

všechny recenze uživatele

................. Pre nás mužov: Ak vyzeráte ako Chris Pratt, ste šťastný muž. Ak (po až roku? :O osamelého honenia) nájdete uprostred všadespiacich ľudí sexi kosť J.L., ste šťastný muž. Ak sa vám ju podarí zobudiť a tým zabezpečiť sexuálne radovánky s J.L. na celý rok, ste šťastný muž. Ak vám povie áno aj na záver filmu po tom ako ste sa stali hírom celej lode ste šťastný muž. Ponaučenie pre mužov: Aj tak nejakú peknú otvoríte (možno aj viac) nečakajte celý rok a hlavne jej hned povedzte pravdu, skôr ju tá nadutosť prejde a o to skôr si s ňou bez výčitiek užijete. Jo a nech má zlatú triedu aspoň sa poriadne najete. .................. Pre ženy: Ak vyzeráte ako Jeniffer Lawrence, ste šťastná žena. Ak sa zobudíte na lodi kde všetci ostatní ešte spia, a jediný kto je hore je Ch. P. ste šťastná žena. Ak si s ním užívate sexuálne radovánky po celý rok, ste šťastná žena. Ak vás chce aj po tom ako sa zdujete a on zachráni lod a s ňou aj vás, ste šťastná žena. Ponaučenie pre ženy: Ak nechcete aby vám vaše životné plány skazil nejaký charizmatický a umný sexsymbol pokúste sa vyzerať pri zaspávaní škaredá. ()

Bruce0659 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa na film, v ktorom si spolu zahrajú Jennifer Lawrence a Chris Pratt. Očakával som rýchlejší rozbeh, viac akcie a do toho zakomponovaný mini romantický príbeh Jima a Aurori, no nestalo sa tak. Vzťah medzi hlavnými postavami tvoril gro snímky, čo nakoniec nebolo na škodu. Pasažieri síce nepriniesli nič prevratné, no na druhej strane v rámci svojho žánru u mňa patria na vrchol rebríčka. Moju spokojnosť pri odchode z kina mal na svedomí obstojný scenár a réžia, hudba a príbeh samotný. Jennifer tradične pred kamerou podáva 100% výkon (miestami to s teatrálnosťou až prehnala) a Chris Pratt ukázal, že vie zahrať aj viac ako sympaťáka medzi dynosaurami, či strážcami galaxie. Nemohol by som sa s čistým svedomím "pozrieť do očí" tvorcom filmu, keby som nedal 5* ()

ReproBoy 

všechny recenze uživatele

Nedávám ***** za příběh. Ale za nápad. Dlouho tady nic podobného nebylo a pokud to někdo přirovnává k interstellaru, myslim si, že se plete. Parádně udělané. Jen co by mohlo být delší, nebo rozvinutější, je konec. Protože pokud bude dvojka, bude to tragedie a každej tady bude psát, jaká je to vykrádačka. ()

Dodge-I 

všechny recenze uživatele

Proč musí zase někdo dělat "hrdinu" a zachraňovat všechny ostatní díky zcela nelogickému poddimenzování ochrany řídicího systému tak úúúúžasné a jinak dokonalé mezihvězdné lodi? Nemluvě o zázraku zmrtvýchvstání na konci. To měl scénárista absťák, nebo co? Po úvodních 2/3 filmu se to propadne do klišovitého finále a akce. Tak aspoň že si někdo vyhrál s trikem vody v beztížném stavu (a to ještě i ten je fyzikálně napůl špatně)... ()

sportx 

všechny recenze uživatele

Zas tak úplně blbý to nebylo. Koukatelné skifíčko :-). Je pravda, že si to příště pustím, až to bude v televizi jako pozadí. Ale jo, příběh to mělo, efekty pěkný, loď pěkná. Žádný nadsvětelný pohony a podobný záležitosti. Dávám 70. ()

Kristyna.Mic 

všechny recenze uživatele

Ještě bych do popisku přidala komedie.Jinak film nebyl nejhorší.Vesmir a loď byli zpracovaný dobře to bylo hezky.Herecky vykony taky dobry.Namet na film luxusní.Jen mi něco chybělo jakýsi drive.Ale klidně se na to kouknu za pár let znova :-) ()

Související novinky

Michael Sheen bude neziskový herec

Michael Sheen bude neziskový herec

11.12.2021

Úspěšný britský filmový, televizní i divadelní herec, držitel několika významných ocenění, velký filantrop. Michael Sheen, známý třeba z Pasažérů nebo Daleko od hlučícího davu se rozhodl, že většinu… (více)

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

13.08.2017

ČSFD rádio Filmové melodie jsme právě obohatili o více jak 515 tracků z největších soundtrackových novinek posledního roku! Navíc s úpravou playlistu, ve kterém každá druhá skladba je novinka.… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Jennifer Lawrence bude režírovat

Jennifer Lawrence bude režírovat

26.11.2015

Mít ve 25 letech dva Zlaté glóby a Oscara vůbec není špatná bilance. Jennifer Lawrence k tomu může přihodit ještě dvě úspěšné blockbusterové série, právě končící Hunger Games a X-Meny, a momentálně… (více)

Reklama

Reklama