Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Albert a Eva, oba rozvedení a zaskočení, že se jejich ratolesti brzy vydají za studii. Po jejich náhodném setkání na jednom večírku by nové romanci nemuselo nic bránit. Ale o slovo se hlásí i jejich komplikované povahy. Masérka Eva je trochu flákač, Albert se trápí kvůli nadváze a jejímu vlivu na sex. I tak by to mohl být krásný vztah. Kdyby nebylo Eviny nové klientky, z níž se vyklube Albertova bývalá žena. Díky pozornosti k detailům a vykreslení obou protagonistů nejde jen o romantickou komedii, ale i o drobnou sociální a charakterovou studii, v níž se smích pojí s nejistotami, pochybami a emočními zmatky. (Febiofest)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (95)

genetique 

všechny recenze uživatele

Stopercentne pohodová záležitosť, ktorá sa dostane pod kožu aj tomu najväčšiemu a najzarytejšiemu odporcovi amerických rom-comov. Gandolfini nám na sklonku svojej životnej púte nechal krásny klenot, plný obyčajných životných situácií muža v stredných rokoch, kde jednoduchosť je devízou, prirodzenosť znakom nápaditosti, s atmosférou reálnosti a neskreslenosti. Dávam dva palce hore za hercov a dialógy! 85%. ()

wick 

všechny recenze uživatele

Skvělá romantická jemná komedie...která více připomíná inteligentní evropský film než Hollywood. Výstižně popsáno v jedné recenzi jako nejlepší film roku a la Woody Allen, který nenatočil Woody Allen. Vůbec nevadí, že děj i konec jsou celkem předvídatelné, protože hlavní předností jsou velmi dobře napsané dialogy a charismatické přirozené herecké výkony Julie L.-D. a Jamese G. ()

Reklama

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Jéééj,tak to bylo hodně příjemné. Jako je přirozené ráno vstát nebo jít večer spát,stejně přirozeně plynou dialogy s Jamesem Gandolfinim. Chlape, Tebe je škoda. Zajímavý námět,který je uchopený opravdu vkusně....jen na paní Dreyfus si musím pořád ještě zvykat, působí na mě tak nějak křečovitě a nežensky....a ředit šampáňo s džusem...to néééé.:) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Celkom dobré, ale v podstate nič výnimočné. Zo všetkého najviac sa mi páčilo, že to pôsobilo tak nenútene a neboli v tom žiadny zbytočné klišé prvky. Príbeh bol zaujímavý, aj zápletka a celkovo aj tie postavy, ale nemalo to taký ten kvalitný emocionálny spád ako by sa na takýto film asi patrilo. Prišlo mi to miestami také chladné a málo precítené, pritom postavy Evy, Alberta a Marianny sa priam núkali na to, aby na nich bola vytvorená celá škála emocionálnych stavov a prejavov. Takže asi toto je najväčší problém celého filmu - tá ťažkopádnosť. Inak to bolo celkom solídne, najmä zápletka a tá dilema o tom ako sa zachovať v tejto situácii - sám by som asi nevedel čo robiť na mieste Evy. Mimochodom, Julia Louis-Dreyfus je veľká sympaťáčka. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Nezávislé vztahové drama s Jamesem Gandolfinim v hlavní roli. Pro mě neodolatelná záležitost. Ale k věci, tento žánr americká nezávislá scéna udržuje na vysokém levelu velmi pravidelně i proto, že je herecky vždy odkud brát. Jako kdykoliv jindy absolutně přirozený Tony Soprano a spousta zajímavých žen dávají dohromady interesantní vztahový zapletenec, jehož rozplétání nejen decentním humorem pobaví i nenásilně dojme. Délka taktéž akurátní. 90% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

Reklama

Reklama