Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco se po Americe šíří virová pandemie, Wade Vogel (Arnold Schwarzenegger) pátrá po své dceři Maggie (Abigail Breslin), která utekla z domova. Když ji objeví na uzavřeném nemocničním oddělení, ihned ji odveze domů. Tady ale Maggie zažívá bolestnou proměnu v zombie. Wade je odhodlaný nevzdat se své milované dcery tak dlouho, jak to jen půjde, a odmítá ji vydat místní policii. Pomalu nastává čas, kdy bude muset vzít věci do vlastních rukou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (346)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu som veľa nečakal a ani som od neho veľa nedostal. Aj ked sa jedná od dosť slabý film, najväčším plusom je tu samotný Arnie a Abigail Breslin. Celý film je dosť pomalý (aj keď temný a depresívny) a rozvlečený (to niekomu nemusí sadnúť), no táto poloha Arniemu sedí. O zvyšok sa zas stara Abigail. Námet nieje najhorší, ale scenár je dosť prázdny a debutujúci režisér vlastne ani nemá čo vytiahnuť na diváka. Film sa drží celý čas len hlavnej dejovej línii, čo je škoda, pretože by som si vedel predstaviť nejaké vedľajšie alebo aspoň scény formou spomienok, kde by, či už nastal nejaký zvrat, alebo by sa mohol prehĺbiť aspoň vzťah otca s dcérou. Nuž nič také sme nedostali a ostali nám miestami len fakt prázdne scény. A žáner horor by som asi úplne dal bokom, pretože sa tu s hororovou témou vôbec nepracuje. 65% - 3* ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jenom retard může označit Arnoldův výkon za herectví, či dokonce první herecký výkon.Ty měl Arnold asi čtyři a to např. ve filmech Pravdivé lži či Konec světa, tady ten depresivní kukuč, občasnou kapku slzy a zadumčivý pohled do kamery by zvládl každý vysloužilý akční hrdina s pupíkem, plnovousem a flanelce, to ale neznamená, že si to Arnold celé neodchodil a neodprodukoval se ctí, naopak.Totálně depresivní beznaděj s podmanivým soundtrackem, šedivým filtrem na kameře a třemi hororovými scénami, které zamrazily, plus malá postapokaliptická třešnička na dortu hned na začátku filmu.Na to, jak je to pomalé a pro někoho nudné to umí nějakým způsobem chytnou za srdce a jediný důvod ke shlédnutí pro 90% diváků je Arnie.Pokud se Arnold objeví ještě v nějakém dramatu budiž, ale tenkrát prosím v roli otce/lamače kostí, protože tuhle neakční taškařici už nikdy znovu nepřežije.Hawk, dofotroval jsem.60%. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Niet pre rodiča väčšej tragédie, ako prežiť život vlastného dieťaťa. Podobný osud postretol aj starostlivého otca rodiny, Wadea, ktorého jediná, milovaná dcéra Maggie, podľahla nákaze neznámeho vírusu, meniaceho ľudí v zombie. Stratiť dieťa v jednom okamihu je však v niektorých prípadoch "omnoho jednoduchšie" ako sledovať jeho postupnú, pomalú premenu. Maggie už čoskoro stratí všetky svoje ľudské zmysli. Nepotrvá dlho, a ovládne ju jediný pud - jesť ľudské mäso. Dobrý námet, ktorý skĺbi slušnú drámu s hororovými prvkami, nemusí vždy dopadnúť vyslovene zle. Rovnakým príkladom sebe podobným je aj "Maggie". Je zaujímavé sledovať, ako sa celé okolie, spoločne s členmi rodiny vysporiadava s očakávanou "stratou". Keby sa vo filme objaví viac gore scén, pričom by sa tvorca nevenoval iba samotnej problematike príbehu, mohla to byť pecka! Tento snímok určite nesadne každému. Hororových pasáží je pomenej, respektíve skoro žiadne. Kto očakáva krvavé jatka, klope na nesprávne dvere. "Maggie" je v prvom rade drámou, a tak treba tento snímok aj vnímať - 65%. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Mallickovsky laděné loučení s dcerkou. Koncept veskrze sympatický, ale výsledný převod do praxe nejlépe vystihuje ohrané "skutek utek". Melancholická atmosféra ještě docela i funguje, ale po herecké stránce jde o svým způsob anomálii. Vypovídající je již to, že zoufale nepatřičně působící jakože zádumčivý Arnie tu je tím lépe "hrajícím" (nejen) z ústředního dua. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Horor?To asi těžko.Spíš slabé psychologické drama táhnoucí se jak týden před výplatou.Tohle bylo fakt utrpení.Myslím si že i Arnoldovy fanoušci budou zklamaní a otravení,protože tak neakčního Árnýho dlouho neviděli.Navíc Abigail Breslinová jako hlavní(nakažená) hrdinka nebyl dobrý tah.Rozhodně nedoporučuju.Ztráta času. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Film byl stažen z filmového festivalu v Torontu na žádost studia Lionsgate, které se ujalo distribuce filmu v USA. (JORDY)
  • Najlacnejší film, v akom sa objavil Arnold Schwarzenegger, za posledných 30 rokov. (Marceloo)

Související novinky

Starý Conan je pořád ve hře

Starý Conan je pořád ve hře

05.08.2014

Arnolda Schwarzeneggera brzy uvidíme v Postradatelných 3 a do konce roku se objeví i v zombie dramatu Maggie. Velký kariérní test ho nicméně čeká až příští léto, kdy do kin vtrhne Terminator: Genesis… (více)

Reklama

Reklama