Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dave, Adam a Doofer jsou členy studentského spolku a mají na starosti finance. Jednoho dne je trezor prázdný, chlapci jsou obviněni z krádeže a vyloučeni jako zrádci. Jsou přesvědčeni, že zlodějem je předseda spolku Spence. Rozhodnou se dokázat svou nevinu pomocí videonahrávky. Jenže aby ji získali, musí se dostat zpátky na internát. Využijí k tomu následujícího večírku spolku, kam se chtějí dostat v přestrojení za dívky. To, co mělo trvat jeden večer, se nečekaně protáhne na zbytek pololetí. Jsou vtaženi do dívčího spolku bojujícího proti sexuálnímu obtěžování. Mladíci, kteří se jim dřív posmívali, mají nyní možnost poznat jejich problémy z druhé strany a uvědomit si, jak špatně se k nim chovali. Aby dotáhli plán do konce, musí pokračovat ve hře a udržet tajemství. Na každém kroku jim kluci dávají drsně najevo, jaké to je být neatraktivní dívkou. Druhá šance dostat se k nahrávce nastane po fotbalovém zápase. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

MartinaGaz 

všechny recenze uživatele

Správná americká bláznivá komedie. Kvůli obvinění ze ztráty peněz se studenti rafinovaně převlékají za studentky, a pro očištění svého jména dokonce vstoupí do spolku ošklivek. Studenti se setkávají s mnoha ženskými problémy, které ošklivkám pomáhají zdárně vyřešit. Vydávání se za studentky není sice originální téma, ale tato komedie je zpracována velmi dobře. Povedené hlášky, vtipní herci a herečky. Nejvíce se do role ženy vcítil Doofer, který se stal mojí oblíbenou postavou. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

A v anketě převkvapení roku.....se absolutně neumístil tenhle film. Totální tuctovka, jednorázovka. Čitelná, často trapná, přesto zkousnutelná. Jako každej neandrtálec namíchá Cuba Libre, tak asi tak složitý je natočit teenage komedii tohoto typu. Až nebudu mít zase v pondělí před půlnocí co dělat, budu muset být doma a nikdo nebude poblíž, nejspíš budu za tenhle film rád, jinak těžko. ()

Reklama

arcy666 

všechny recenze uživatele

Být při smyslech asi tuhle úchylnost odstřelím po první scéně, ale já díkybohu byl v tak upadlém stavu, že mi sebevětší trotlovina přišla náramně k popukání a správně úchylná. Škoda jen že jedná o jednu z variací tak tisíckrát viděné téma, která nejde proti jasnému a předvídatelnému zakončení. Ale i takové filmy jsou potřeba. ()

gekons 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film zbožňuju!!!V první řadě upozorňuju,že film je třeba vidět v originálním namluvení. Je sice pravda,že zápletka filmu je poněkud stupidní,některé gagy jsou pro spoustu lidí trapné,ale to je základ mnoha jiných,třeba i úspěšnějších teenagerských komedií u nichž je potřeba stát se na hodinu a půl jedním z nich a mě se velmi líbil přerod třech maníků na hnusné buchty se zadky,kteří role dle mého zvládli skvěle a některé jejich ksichty a hlášky jsou nezapomenutelné.Osobně řadím mezi klasiky jako Prci prci,road trip... ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Studenstký humor patřil vždy k pořádným studentům. Některým zůstal i v dalším životě, z jiných se vytratil. Převlédknout se za dámy, a dělat si legraci z jiných, to patří mezi běžný studentský humor. Jen musí takový student na to mít. A lépe je ve třech, než sám. Sám se člověk tolik nezasměje, sám se nemá s kým podělit o to či ono. A proto studentský humor je třeba prožívat v partě, jinak to není ono. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie, konkrétně ve městech Los Angeles a Long Beach. (BMW12)
  • Odhalené vnady Melissy Sagemiller, která hrála dívku Leah, nejsou její. Byla použita dublérka. (KdG)
  • Absolventi KOK (jako Daveův otec, John Kloss a další) byli všichni členové bratrstva ve filmu Zvěřinec časopisu National Lampoon (1978). Proto je zde také cameo Johna Vernona - nemocný stařík na křesle ošetřovaný Adamem, možná lépe známý jako děkan Wormer ze Zvěřince. (c.tucker)

Reklama

Reklama