foto

Bruce French

  • nar. 4.7.1945 (75 let)
    Reinbeck, Iowa, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Krásný chlapec
Začátky
2009 Dark and Stormy Night
2007 Jane Doeová: Pouta, která spojují (TV film)
2006 Mission: Impossible III
Stávka (TV film)
2005 Děkujeme, že kouříte
Sexuální život
2002 Dost
Dámy nebo nedá mi?
Mr. Deeds - Náhodný milionář
2001 Jurský park 3
1998 Star Trek IX: Vzpoura
Války Pentagonu (TV film)
1993 Barbaři za branou (TV film)
Důvod k vraždě (TV film)
Jack Reed: Odznak cti (TV film)
Zločiny z vášně: Oběť lásky (TV film)
1990 Marťani, jděte domů
Polda na zabití (TV film)
Where Pigeons Go to Die (TV film)
1988 Černý orel
1987 Murder Ordained (TV film)
Vzdávám se
1986 Orlové práva
Trenérka
Who Is Julia? (TV film)
1985 Deadly Intentions (TV film)
Fletch
Murphyho dobrodružství
Zubaté ostří
1983 Christine
Pan máma
Sweetwater
1982 Mysterious Two (TV film)
Připoutejte se, prosím! 2
1981 Leave 'em Laughing (TV film)
1980 Prezident a jeho rodina
1979 Rendezvous Hotel (TV film)
1978 Návrat domů
Pokrevní bratři
Ruby and Oswald (TV film)
Teror z nebes (TV film)
When Every Day Was the Fourth of July (TV film)
1977 Curse of the Black Widow (TV film)
Horská dráha
Mravenci (TV film)
Waiting for Godot (TV film)
1976 Divoké včely (TV film)
Helter Skelter (TV film)
Pipe Dreams
1974 Člověk na houpačce

TV seriály

2012 Up All Night (TV seriál)
Swingers (S02E03)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Mother's Day (S01E09)
Havárie (TV seriál)
Los Angeles (S02E13)
Alone Again Or... (S02E12)
Calm Like a Bomb (S02E11)
Chirurgové (TV seriál)
Invaze (S06E05)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Happy Birthday, Nate (S02E06)
Heal the Pain (S01E07)
Raising the Bar (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Silence (S02E04)
Invaze buranů (TV seriál)
Dead Calm (S02E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vzpomínka (S04E07)
Instinkty (S04E06)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Právo na smrt (S04E16)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Tulákova značka (S01E08)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Matka a dítě v zátoce (S02E02)
Dr. House (TV seriál)
Nedorozumění (S02E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Případ hlavy (S03E15)
2005 Head Cases (TV seriál)
2004 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Vote (S03E20)
2003 The Lyon's Den (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Ockham's Razor (S02E10)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Všechno nejlepší, mami (S03E18)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
Debate Camp (S04E05)
JAG (TV seriál)
Všichni mí věrní (S08E11)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
Love Child (S01E15)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Střet s Andoriany (S01E06)
Zloději (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Bezpečná vzdálenost (S05E03)
Soudkyně Ling (S05E02)
Přátelé a milenci (S05E01)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Officers of the Court (S05E03)
1999 Passions (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
See Dharma Run Amok (S02E18)
1997 Advokáti (TV seriál)
Spirit of America (S02E10)
Knight Rider tým (TV seriál)
Návštěvník (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Jarní kolaps (S07E24)
Varování před bouřkou (S07E23)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Short Cuts (S03E03)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Hudson Street (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Virtuální budoucnost (S01E07)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Ochránce (S01E01)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 All-American Girl (TV seriál)
Boys Are Back, The (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Remote Control (S02E12)
1991 Baby Talk (TV seriál)
Herman's Head (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Polní soud (S04E21)
1989 Coach (TV seriál)
Hardball (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Brother Hanson & the Miracle of Renner's Pond (S02E18)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Popcorn Kid, The (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Loterie (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
A Christmas Story (S01E11)
Silver Spoons (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Love, Sidney (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
The Chisholms (TV seriál)
1979 French Atlantic Affair, The (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Kaz (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Soap (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)

Dokumentární

2005 Special Thanks to Roy London

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky