foto

Peter Scolari

  • nar. 12.9.1955 (63 let)
    New Rochelle, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Weight
2016 Madoff (TV film)
2012 O(d)puštění
2011 Moje krásná učitelka
2009 Imps*
2007 A Plumm Summer
Holka z předměstí
2006 Cathedral Pines
Mentor
2004 Polární expres
2002 Dámy nebo nedá mi?
2000 Nejlepší vánoční dárek (TV film)
1996 For Hope (TV film)
Stop the World, I Want to Get Off (TV film)
Talk to Me (TV film)
To je náš hit!
1994 Všechno je dovoleno!
1993 Klíšťata
1992 House on Sycamore Street, The (TV film)
1991 37. patro v plamenech (TV film)
Danger Team (TV film)
Perfect Harmony (TV film)
Perry Mason: Případ skleněné rakve (TV film)
1990 Corporate Affairs
1989 The Ryan White Story (TV film)
1987 Případy otce Dowlinga (TV film)
1986 Mr. Bill's Real Life Adventures
1984 Amazons (TV film)
Rosebud Beach Hotel, The
1983 Carpool (TV film)
1982 Missing Children: A Mother's Story (TV film)
1978 Take Off

TV seriály

2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 436 (S02E05)
2017 Girls (TV seriál)
Goodbye Tour (S06E09)
Full Disclosure (S06E06)
All I Ever Wanted (S06E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Unintended Consequences (S19E06)
2016 Girls (TV seriál)
Já tě miluju (S05E10)
Královnou na dva dny (S05E05)
Fajn chlap (S05E02)
2015 Gotham (TV seriál)
Damned If You Do... (S02E01)
All Happy Families Are Alike (S01E22)
Beasts of Prey (S01E19)
další epizody (5)
Girls (TV seriál)
Domácí porod (S04E10)
Potíže s tátou (S04E09)
Tad a Loreen a Avi a Shanaz (S04E08)
další epizody (6)
2014 Girls (TV seriál)
Opačným směrem (S03E12)
Jedináček (S03E05)
Ona souhlasí (S03E03)
2013 Girls (TV seriál)
Spolu (S02E10)
Na všech čtyřech (S02E09)
Je to zpátky (S02E08)
další epizody (4)
2012 Girls (TV seriál)
Návrat (S01E06)
Pilot (S01E01)
The Greatest Event in Television History (TV seriál)
2006 Velká láska (TV seriál)
Aférka (S01E05)
Americký táta (TV seriál)
Roger 'n' Me (S02E13)
2004 Listen Up (TV seriál)
2003 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Cirque du Sabrina (S07E15)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Příběh jednoho rozvodu (S01E14)
Západní křídlo (TV seriál)
Enemies Foreign and Domestic (S03E18)
Dva z Queensu (TV seriál)
No Orleans (S04E16)
Pohotovost (TV seriál)
Odpuštění (S08E17)
2001 Ally McBealová (TV seriál)
Tísňové volání (S05E07)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1997 George & Leo (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Bank Robbery (S04E16)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
1995 Home Court, The (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
Pošukové (TV seriál)
Whole New Ballgame, A (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Gargoyles (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
Dave's World (TV seriál)
Family Album (TV seriál)
Mommies, The (TV seriál)
Padlí andělé (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
1991 Nurses (TV seriál)
1989 Encyclopedia Brown (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Trying Times (TV seriál)
1986 Fresno (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
1983 Baby Makes Five (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
Goodtime Girls (TV seriál)
1979 Angie (TV seriál)
Wally Brown (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)

Dokumentární

2005 Mise na Měsíc 3D
2002 Pet Star (TV seriál)

TV pořady

2010 The 8th Annual TV Land Awards (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1989 The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The Pat Sajak Show (TV pořad)
1988 The 40th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1987 The 39th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace