Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (332)

DarkDemon odpad!

všechny recenze uživatele

I když je fakt, že v soutěži o nejzbytečnější, nejodpornější a nejzrůdnější triptich v našich dějinách Trošku „o prsa“ poráží Magnuskovi odporní cikánští Bastardi ... pořád to nic nemění na tom, že je to dno a faktická žumpa naší kinematografie. I po letech nechápu jedince píšící oslavné ódy na takové paskvily (zřejmě jen proto aby „to natřeli“ nám co dáváme zasloužený odpad) kterak se pobavili až se do kolen plácali, celý film se řehtali jako koně a, že ten Troška to je jejich člověk, on přece točí „tu zábavu“ pro „vobyčejný lidi“. Ti nejtupější z nich jsou dokonce schopni omlouvat a zjednodušovat onen nechutný „product placement“ bez kterého by tyto zvrácenosti nemohli vzniknout. A tak si jednou za rok stará zoufalá „buzní mamča“ s partou nesympatických kamarádů herců a neherců vyrazí na krátkou dovolenou kde za pár dní sfouknout naprosto dementní podívanou pro omezence za peníze daňových poplatníků i sponzorů a hned je pro zbytek roku „na složenky“. Jaké „téma“ si asi náš národní veleumělec vezme na paškál, komu „nastaví zrcadlo“ v přístím lidovém triptichu, že by např. neotřele a inovativně ... JČ venkov, důchodkyně, zdegenerovaní vidláci a pár podřadných celebrit v „taškařici“ bez děje, scénáře, hereckých výkonů a inteligentního humoru? Pro Vás imbecily co tyto ubohé fekálie považujete za humorné a zajímá Vás co já považuji za komedii či jak ještě zhovadile v souvislosti se „Slunce,seno“ píšete „klasiku“ ... např. filmy s V. Burianem, O. Novým etc. z novější produkce třeba Cimrmani - to je dle mého názoru zábava na úrovni. ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

To jsem si zas jednou dala. Jedna hvězda za naprosto excelentní Terezu Bebarovou, jedinou netrapnou postavu, ač právě ta měla zřejmě působit vůbec nejtrapněji. Ze všeho ostatního mi bylo stydno. Na své tisící hodnocení jsem čekala hodně dlouho, měla to být nějaká pořádná pecka. To jsem splnila, bohužel v naprosto opačném smyslu. ()

Reklama

Ashar

všechny recenze uživatele

Tak jsem se nakonec na Babovřesky rozhodl podívat. Zatím jsem neviděl žádný díl, odradilo mne špatné hodnocení místních bossů kritiků. Dnes jsem prohlížel kritiky a hodnocení u druhého a třetího dílu a zaujala mne skutečnost, že většina bossů kritiků, ač na první film naplivali tu nejhorší kritiku, čučeli jak na druhý, tak na třetí pokračování tohoto Troškova počínání. Nechápu, když je to taková hrůza, proč čučet na další? Asi to tak špatný nebude, jen některý boss kritik film odstřelí a pak další ovečky aby neztratily glanc se přidávají. Víc napíšu po zhlédnutí. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Od odpadu třetí díl zachránil pouze fakt, že jsem byl na slavnostní předpremiéře a pobavil jsem se vystoupením tvůrců na živo, které v kině proběhlo. Jinak zoufalství nejzoufalejší, jak jsem se občas v předchozích dílech pousmál, tak zde jsem měl tvář pokrového hráče, po celou dobu promítání. Tohle snad ani nemůžou myslet vážně??? Jediné co mne uklidnilo, bylo Troškovo ujištění, že do 4 dílu se určitě nechystá! Návštěva pouze na vlastní nebezpečí :-)) ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Vývozní artikl CZ buranství, jehož masivní úspěch podtrhuje nevalný kulturní stav většinové společnosti. Pokud jsem v jedničce nacházel světlá místa a dvojku označil za snesitelnou, trojka už jen recykluje to, co stěží fungovalo v dílech předchozích. Jediný lepší moment přišel ve scéně focení - ani ne tak kvůli nápadu, jako spíše pro krásně nenucené provedení. Zbytek je ten nejprohnilejší odpad. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Kromě jihočeských lokací štáb natáčel i v tureckém Side. (jenik71)
  • Tereza Bebarová, jež ztvárnila Drahoslavu Dočistilovou, je v závěrečných titulcích uvedena jako „Nesmysl“. (rakovnik)
  • Budovatelská píseň, již zakazuje starosta (Pavel Kikinčuk) své dceři pouštět, je „Zpěv svobody“. (rakovnik)

Reklama

Reklama