Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (331)

blackrain 

všechny recenze uživatele

V sobotu jsem dostala Troškovu nejnovější letní komedii naservírovanou na Novém Smíchově a musím říct, že jsem si ji užila jako zbytek kinosálu. Byla to jednoduchá zábava, při které člověk nepotřebuje mozek a může ho nechat klidně doma odpočívat. Přitom všem bláznivém, co se venku děje, nemyslím jen počasí, píše v novinách a ukazuje ve zprávách, jsou takové komedie potřeba. Tereza Bebarová se pěkně vyřádila. Tomáš Trapl jako nový farář je taky nezapomenutelná postavička. Ten by mohl klidně dělat inkvizitora. Bobliga bych mu sežrala i s navijákem. Polák jako vyhulenec si natáčení také užíval. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nula od nuly pojde. 1) Babovřesky jedničku i dvojku jsem obdaroval hvězdičkami ne pro umělecké kvality, ale proto, že jsem se docela bavil. 2) Zde se však pracuje jen s okoukanými, vyvařenými a léta zrezivělými pohnutkami, které u mě nevyvolávají smích, ba ani už jen obskurní skřípění. Nevyvolávají vůbec nic. ()

Reklama

Quen11 odpad!

všechny recenze uživatele

Hmmmm... Ako by som len popísal zážitok z tohto filmu? Predstavte si, že idete do kinosály, v ktorej si následne vopcháte svoju hlavu do vedra plného fekálií. Po 103 minútach ju vytiahnete a odídete. Tak na mňa pôsobili Babovřesky 3. A tie dve hlášky na ktorých som sa zahanbene pousmial, to rozhodne nezachránili. ()

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Není žádným překvapením, že film dopadl tak, jak dopadl. Ani jsem nic jiného nečekal. Tohle je bezkonkurenčně jedna z největších ptákovin, jakou jsem kdy viděl a to už jsem toho viděl dost. O vtipu nema smysl mluvit,protože ve filmu žadný nebyl. Byl to jen slepenec trapných scén a ještě horších hereckých výkonu. Jít na tohle do kina, tak chci vrátit peníze, nepochopím člověka, který dá vyšší hodnocení než odpad. Neskutečná hovadina. PS: Scéna pod mořem stojí za to! Jak tohle někdo může myslet vážně? Nechápu jak se tohle někomu může líbit. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Od odpadu třetí díl zachránil pouze fakt, že jsem byl na slavnostní předpremiéře a pobavil jsem se vystoupením tvůrců na živo, které v kině proběhlo. Jinak zoufalství nejzoufalejší, jak jsem se občas v předchozích dílech pousmál, tak zde jsem měl tvář pokrového hráče, po celou dobu promítání. Tohle snad ani nemůžou myslet vážně??? Jediné co mne uklidnilo, bylo Troškovo ujištění, že do 4 dílu se určitě nechystá! Návštěva pouze na vlastní nebezpečí :-)) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Budovatelská píseň, již zakazuje starosta (Pavel Kikinčuk) své dceři pouštět, je „Zpěv svobody“. (rakovnik)
  • Filmový likér "Uršulum proti šakalům" ve skutečnosti neexistuje, nicméně režisér Troška je držitelem ochranné známky, aby se mohl podílet na případném zisku možného výrobce. (rakovnik)
  • Ve scéně, kdy Jarmila Bursová letí na padáku, ve skutečnosti stála na zemi, kameraman ležel pod ní v písku a pomocníci drželi ve vzduchu padák. Ve skutečnosti chtěla opravdu letět, ale tvůrci to kvůli bezpečnosti nedovolili. (Busmart)

Reklama

Reklama