Reklama

Reklama

V adaptaci celosvětově úspěšného komiksu se Batman dozvídá, že má s Taliou al Ghulovou syna. Ten je prý poháněn stejně ohnivou touhou po pomstě jako jeho otec, jenž neustále bojuje proti bezpráví. Damian, syn Batmana a Taliy, který byl jako malý chlapec tajně vycvičen Ligou stínů, žije v přesvědčení, že byl jeho dědeček Ra'S al Ghul zavražděn proradným Deathstrokem. Damian se v Robinově kostýmu vydává na cestu krvavé pomsty. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Já tu linii s Taliiným synem nemám moc rád. Popravdě nemám rád ani jednoho z těch poskakujících sidekicků v pestrobarevném kostýmku. Vlastně nemám rád žádné děti. Vypadá to divně, když si dospělý chlap nějaké pořídí. Ale co už, v běžném životě je to prý normální, tak proč by Batman nemohl mít syna, že jo. Ale stejně mi nejde na rozum, proč si moderní kluk ve světě plném cool a trendy módních výstřelků vybere kostým jak z besídky ve školce. Jasně, celý život byl zavřený někde v klášteře mezi ninjama, takže se k módním magazínům asi moc nedostal, ale přesto… Bože, jak já toho Robina nesnáším. No nic, akce fajn, animace hnusná jako prdel (to už je takový kolorit), Morrison mě bavil víc. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

První díl trojdílné série byl docela dobrý, ale mnoho věcí by se tam dalo vylepšit. Samotný příběh byl zajímavý, doteď jsem vůbec nevěděl, že Batman má nějakého syna (komiksy moc nečtu). Líbí se mi, že už i ty animované filmy nejsou zaměřované pouze na mladší publikum, ale že si na své přijdou i ti starší. Krví a brutalitou se zde opravdu nešetří. Některé pasáže mi přišly nudné, celkově Batmanův syn nenabídne moc akčních momentů, což je velké mínus. Doufám, že další díly budou lepší. I tak to nebyla špatná zábava. Za mě dávám 65 % ()

Reklama

savatage 

všechny recenze uživatele

Pěkně vykreslené postavy, a vlastně celé to bylo pěkně udělané. Batmanův syn, mi přišel takový až moc přehnaně arogantní, že by si místy spíš zasloužil pár výchovných naplácat na zadek. Proč byl po celou dobu Batman stále bručoun? Možná otrávený tím, že mu synek katanou rozsekal celou zahradu, nebo, že se po letech dozvěděl, že má syna, to už se nedozvíme... ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Jaká bukva vypasená tohle vymyslela?! Jen si představte: Batman oplodnil dceru samurajského náčelníka, jež byl 500 let stár a měl kouzelný tyrkysový bazének. Z té lásky boží se vyklubal kazišuk nanicovatý, jež ve svých deseti letech pil matce krev tak, že ho musela poslat na prázdniny za papánkem do GOTHAJ CITY. Zde by ten malý kazišuk chtěl dostat povolenku zabíjet od Obecního úřadu, naštěstí se Batman přimluvil a synek musel chtě nechtě přejít na stranu pacifismu. Tato změna politických preferencí spustila vlnu remcání, což Batman musel vyřešit půjčením kostýmu Robina a hurá na netopýři mutanty! 32% ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

I když má tenhle film o netopýrovi a jeho potěru hromadu mínusů, má i jedno velké plus, Batmana samotného, který je po delší době opět docela blízko být tím hi-tech temným detektivem s mozkem, který se k souboji tváří v tvář odhodlá jen když není zbytí. Bohužel všechno ostatní je slabé, naštěstí ne blbé, ale slabé. Padouch a jeho poskoci mají bohužel inteligenci a vnímavost zdrogované čtrnáctileté fanynky New Direction z Malty, synátor je nebetyčně frackoidní a zasloužil by na pět minut předhodit Jokerovi\, aby si spolu zatančili charleston a příběh je až bolestivě nablblý, nudně průměrný a klišovitý, přičemž Batman si takové nezaslouží, ani akce nijak zvlášť nevyčnívá z průměru superhrdinskejch animáků. Zapomenutelné, zapomenutelné, zapomenutelné... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme je Deathstroke vytvorený Ra's Al Ghul-om a jeho légiou zabijakov, zatiaľ čo v komikse je to obyčajný vojak a neskôr nájomný vrah. (MarsyMK)

Reklama

Reklama