Reklama

Reklama

Vesmírná loď havaruje v zoologické zahradě a záhadná vojenská nanotechnologie na palubě se zhostí jako hostitele šestimetrového krokodýla, největšího exempláře v zajetí. V nedalekém akvaparku zavládne panika, protože právě v něm začne tento nebezpečný superpredátor řádit a zanechává po sobě jen zkázu. Navzdory vojenskému zásahu se nedaří tuto strach vzbuzující robotickou bestii zajmout, neboť ta se pokouší dosáhnout jediného svého naprogramovaného cíle: přežít za každou cenu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Celý film se mi líbil, o tom žádná. Bohužel velmi zápornou stránkou snímku je zde zmiňovaný krokouš, kterému vůbec nesluší digitální animace. To je prostě hnus velebnosti! V druhé půli filmu po transformování mě to už nějak nevadí. Víc k tomu snad nejde ani napsat a kdyby jo, tak bych musel přemýšlet o změně hodnocení. 35% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Odpad jak vyšitý, ale jako komedie hodně naivní,ale jsem se i zasmál, tak že aspoň za jednu. Nestačím žasnout s čím vším tvůrci jdou na plátno. Co nás čeká příště? Jinak si nemůžu pomoci, ale opět když mají použít mobil , tak buď mají vybytou baterku a nebo není signál a to jsou v akvaparku, už je to docela dost trapný, aby pokaždé když je třeba nefunguval. Herci jsou jak komparzisti z ulice, naprosto toporní. ()

Reklama

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

To uz bolo na mna troska vela, roboticky krokodil premavajuci sa po parku a ked uz dostal chut na vrazdenie, tak to nejako ignorovali a kamera behala vsade len nie na zaber, ako ho zabija. Hlavny typek v podani Corina Nemca uz hral v roznych takychto nepodarenych filmov, asi to ma v krvi a taketo filmy vyhladava, ktore za nic nestoja. U mna jednoznacne robocroc nezabodoval a preto u mna film prepadava hlboko pod zem. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Krokodýl proskakující helikoptérou? Proč ne! Ostatně tohle není normální krokodýl. Když raketa krátce po startu exploduje, stačí se ještě před tím katapultovat speciální vojenská kapsle ukrývající nanoboty. Kapsle se řítí do zoologické zahrady, a co čert nechtěl, zrovna do výběhu obřího krokodýla Stelly. Ten se začne proměňovat postupně ve stroj, zatímco se ho snaží dostat dorazivší armáda i hlavní ošetřovatel. Dee Wallaceová je tentokrát v roli padoušské doktorky Rileyové, co vede tajný výzkum. A jak už to bývá, tak největším nepřítelem není měnící se krokodýl, nýbrž doktorka. Samozřejmě jde o levný snímek s mizernými hereckými výkony i triky. Bohužel, ač obětí je dosti, jejich zkázu si divák v přímém přenosu nevychutná. Krve dosti, ale tím to také končí. Sežráni jsou jako vždy hlavně ti, co si to zaslouží, ale aby to nebylo černobílé, tak zařve i pár kladných postav. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Vaše chlupaté lýtko na tom nic nezmění.“ Robocroc mě navnadil nejen vyhlídkou na polozvíře polorobota, kterak sužuje americké neherce, ale hlavně obsazením Corina Nemece, který podal v Písečných žralocích obětavý herecký výkon. Bohužel toto není typ zvířecího béčka, které by bylo zábavné. Tady tvůrci zcela rezignovali na zábavu a vzali svou práci pěkně vážně, bohužel. Příběh, to je pořád ta stará známá naháněná od začátku do konce po různých lokacích. Herci podávají minimální výkony, čemuž je přizpůsoben i český dabing. Celkově vzato je tento film vhodný akorát k příjemnému usnutí. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama