Reklama

Reklama

Vesmírná loď havaruje v zoologické zahradě a záhadná vojenská nanotechnologie na palubě se zhostí jako hostitele šestimetrového krokodýla, největšího exempláře v zajetí. V nedalekém akvaparku zavládne panika, protože právě v něm začne tento nebezpečný superpredátor řádit a zanechává po sobě jen zkázu. Navzdory vojenskému zásahu se nedaří tuto strach vzbuzující robotickou bestii zajmout, neboť ta se pokouší dosáhnout jediného svého naprogramovaného cíle: přežít za každou cenu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

Armin82 

všechny recenze uživatele

Člověk by nevěřil, na kolik ptákovin během dovolený narazí. Tohle je zase jako co? Horor? Komedie? Nemá smysl se k tomuto velevýblitku jakkoliv vyjadřovat. USA je zemí nepřeberných možností a taky nepřeberných nesmyslů. Tohle je jeden z nich --->10% ....vlastně ani nevim za co...jo už vim, za robocroca na skluzavce...tohle je výsměch lidstvu, že na něčem takovým vůbec chtěli vydělat prachy ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Krokosaurus hopkavý cválá jako antilopa, v očičkách má radary a je to koumák k pohledání. Lidské lemouny si dává s fazolkami a lehkým chianti, nepohrdne ani jinými živočišnými kamarády, co zoo dá. Těch jsem litovala víc. Chrabří mazlíčkáři jsou celkem koukatelní, ale že by člověk litoval jejich přeměny v granule, to zas ne. Navíc, ač je to gastronomické rouhání, tady by to chtělo kečup. Nepochopila jsem jen, proč krokouš vnímá kořist jako jídlo, když je ve skutečnosti jen útočnou zbraní, které k fungování stačí softwarové kuličky. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Odpad jak vyšitý, ale jako komedie hodně naivní,ale jsem se i zasmál, tak že aspoň za jednu. Nestačím žasnout s čím vším tvůrci jdou na plátno. Co nás čeká příště? Jinak si nemůžu pomoci, ale opět když mají použít mobil , tak buď mají vybytou baterku a nebo není signál a to jsou v akvaparku, už je to docela dost trapný, aby pokaždé když je třeba nefunguval. Herci jsou jak komparzisti z ulice, naprosto toporní. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si zapnul telku a pustil jsem si hovnokroka, no komedie jak má být, je krásně poznat, že film dělali malé děti... Krokouše nakreslili vodovkama opravdu pěkně, scénář byl prý prvotina devitileteho kluka jménem František, a filmové triky dělal zase jedenactilety Lojzík. Herce prý sehnala Gábina přes aukro, takže je měli prý skoro gratis (složili se na ně z kapesného). Videokameru si třináctiletý Antonín tajně pujcoval od rodičů, takže ano, on byl ten mladý nadaný režisér. Jinak prý měli při natáčení všichni čelenky z amerických vlajek, proto ta "USA" výroba... Ale je to jen marketingový trik, aby se to lépe prodávalo. Když člověk vidí za oponu a má přesné informace, nezbývá mu než hodnotit plným počtem :) takže za mě jasných 5* Ps: prý jejich další film bude srackažralok, vše bude točené na Ivanuv nový chytrý telefon který je prý vodotěsný, tak se budou točit exteriéry u Gábiny v jejich velikém akvárku. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Krokodýl proskakující helikoptérou? Proč ne! Ostatně tohle není normální krokodýl. Když raketa krátce po startu exploduje, stačí se ještě před tím katapultovat speciální vojenská kapsle ukrývající nanoboty. Kapsle se řítí do zoologické zahrady, a co čert nechtěl, zrovna do výběhu obřího krokodýla Stelly. Ten se začne proměňovat postupně ve stroj, zatímco se ho snaží dostat dorazivší armáda i hlavní ošetřovatel. Dee Wallaceová je tentokrát v roli padoušské doktorky Rileyové, co vede tajný výzkum. A jak už to bývá, tak největším nepřítelem není měnící se krokodýl, nýbrž doktorka. Samozřejmě jde o levný snímek s mizernými hereckými výkony i triky. Bohužel, ač obětí je dosti, jejich zkázu si divák v přímém přenosu nevychutná. Krve dosti, ale tím to také končí. Sežráni jsou jako vždy hlavně ti, co si to zaslouží, ale aby to nebylo černobílé, tak zařve i pár kladných postav. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama