Reklama

Reklama

Tři kamarádi Bradley, Ed a Zach se probouzí po velké pařbě ve vlaku, který je veze na Hungover Games. Čeká je souboj na život a na smrt, kde budou muset bojovat proti hobitům, polonahým ženám i postavám ztvárněným Johnnym Deppem... Bradley, Zach a Ed vyrazí na oslavu konce svobody jejich homosexuálního kamaráda Douga. Ten se má ženit s Traceym. Jenže pánové se po divoké jízdě probudí v jakési dystopii, ve které probíhá soutěž mezi filmovými postavami. Vyhraje ten, kdo se nenechá zavraždit. Přátelé zjišťují, že se do vražedné soutěže přihlásili dobrovolně ve chvíli, kdy byli pod obraz opilí. Teď se však už ze soutěže nedá vystoupit. Ve chvíli, kdy jsou přátelé vysazeni na bitevní pole, se jim ke všemu ztratí ženich Doug. Bradley, Zach a Ed se ho tedy vydají po okolí hledat. Stávají se však cílem útoku různých filmových postav (Thor, elfové, indián, Carrie atd.). Tyto postavy nejenže se snaží zabít Bradleyho a spol., ale zabíjejí se také navzájem. A tak jsou po několika pokusech o jejich zabití přátelé nuceni zažít upálení skupiny žen, Zachovi před očima zabije indián modrou nahou elfku, do které se Zach zamiloval, a jsou pobodáni geneticky upravenými vosami, které z nich mají udělat homosexuály. Kvůli napadení vosami se rozdělí, ale zanedlouho Edovi dojde, že mohou vyhrát, jen pokud budou všichni dohromady. Tomu nasvědčuje i změna pravidel hry tak, jak ji vyhlašuje šílený producent, který má vše na starost. Ed se v soutěži setkává se sedmnáctiletou Amazonkou Katnip, do které se zamiluje. Dívka přátelům spolehlivě pomáhá zabít jejich protivníky, nakonec však sama umírá Edovi v náručí, když mu před svou smrtí ukáže svá prsa. V tu chvíli se přátelům podaří konečně najít Douga. Šílený producent však opět změní pravidla hry, a tak se mají přátelé pozabíjet mezi sebou pomocí sexuálních pomůcek. Skupina se však nehodlá šíleným pravidlům podvolit, a tak na radu Zacha polyká jedovaté osvěžovače toalety a doufá, že producent je nenechá zemřít. V tu chvíli se však všichni probudí v hotelovém pokoji a uvědomí si, že je nejvyšší čas odvést Douga na svatbu. Na svatbě potkává Ed dívku, která se velmi podobá Katnip. (TV Prima)

(více)

Diskuze

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

Už jsou český titulky, tak jsem na to koukl, oproti starving games, hrozná nuda. Zasmál jsem se až v po titulkové scéně ( ten strom má vagínu)

Uživatel Kalchas smazal svůj příspěvek.

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

absolútne nechápem prečo sú pri takomto filme ako je toto zablokované hodnotenia (navyše keď na IMDB sa už veselo hodnotí)

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

O nieco lepsie ako Starving Games to sice bolo, ale v globale naozaj nie o vela. Aspon na Ritu Volk sa pozeralo velmi prijemne.

veere

veere (hodnocení, recenze)

Chujovina, ale jako za myslenku spojit dohromady tleskam, a par forku taky uslo.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

elanista1

Všechno ne, ale jestli je to na torrentech, tak přes ně nejedu, takže se to musí ukázat i jinde. Share, Fast a podobně.

na příspěvěk reagoval Mimomisu

Druury

Druury (hodnocení, recenze)

Tak nechápu kdo první přišel s nápadem spojit Hangover s Hunger Games, tohle by udělal jenom dement:D. Kupodivu triky a celkově prostředí a kamera je super. Sice je všem jasný, že dějově to bude hrozná píčovina, což taky je. Ale párkrát jsem se opravdu zasmál, ale spíš nad demencí a nad tim jak někdo může takovou kravinu vůbec vymyslet:D za tu odvahu dávám 3*. Nečekejte od toho zázraky. Film jsem viděl bez titulků, protože ještě nejsou, ale i tak super. 

na příspěvěk reagoval Pilda17

Reklama

Reklama