Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Kdyby Marta a Věra nebyly zaměstnankyně slevového portálu leeevne.cz, neměly by nic společného. Rozděluje je jejich zcela odlišný přístup k životu. Marta (Bára Poláková) věří, že dělá práci, která má smysl a pomáhá lidem lépe žít. Když má vše systém, je šťastná a plná iluzí. Věra (Sabina Remundová) má nedozírné zkušenosti, a proto žádné iluze. Improvizace je její radost a zároveň recept na přežití v jakýchkoli podmínkách. Majitel firmy Brouček (Pavel Liška) je podlý skřet převlečený za manažera, který nejraději řídí, šmíruje a šikanuje své dvě zaměstnankyně. (Česká televize)

(více)

Videa (20)

TV spot 18

Recenze (138)

miserable odpad!

všechny recenze uživatele

šipka dolů v logu jasně určuje úroveň seriálu. Souhlasím s komentáři níže, je to taková ředěná NOVA s heslem "hlavně decentně". Otázka je proč se k této trapárně platí web http://leeevne.cz. Ovšem na webu ČT má tato trapárna 80%, pro mě je tento seriál trapnost vyhnaná práškem. ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

A co vás na tom tak štve? Že by se to snad někoho přímo dotklo?To snad ne? I když je to trochu pokroucené zrcadlo společnosti, ale stále zrcadlo. Je tu možnost, že miluju hloupou televizní zábavu, která normálně myslícího člověka uráží nebo tu mnoha lidem chybí nadhled :) uznávám, že se nedržím za břicho a nebolí mě bránice po skončení seriálu, nicméně jako stupidní ty dialogy nepovažuji, ani nápad, ani provedení a v porovnání s americkým sitcomem, kde-jak tu někdo napsal-smích v pozadí je vtipný, je mi tohle mnohem bližší. Snad, že to odráží to čecháčkovství? Jako největší plus považuji fakt, že se to nesnaží tváři vážně od samého začátku. ()

Reklama

wwwFINKcz 

všechny recenze uživatele

Já se tolik těšil. Dokonce jsem viděl rozhovor se S. Remundovou na ČT24, a říkala doslova: že snad lepší scénář nečetla, a že do toho musela jít. Pak prý dokonce pouštěla sestříhanou verzi mamince (Janžurce, každý ví, že) BYLA PREJ NADŠENÁ .. no... tak jsem čekal opravdu nářez. Nekonal se. Absolutně plitký (teď jsem málem napsal humor) ... plitký nehumor. Jen placaté tlachání. Ani náznak toho, že by mi to vykouzlilo třeba jen sebemenší úsměv na mém hnusném xichtě. Nemyslím si, že tím, že jsem odkojený monty pythonama, nebo marx brothers bych byl zhýčkaný. Naopak, spíš vycvičený pro všeliké vtípky "nadruhou", i "natřetí", no fakt někdy i na čtvrtou a půl. Ale tohle ne ne a ne a nenene. Dokonce ani Liška a Poláková, jež mám oba docela rád, to prostě nezachrání. Humor tupost, scénář dutost, statická kamera krutost, režie marnost. Pro mě odpad. Ještě dodávám, že taková vhodná americká paralela jsou Dvě Socky (a důůůůůůůůrazně upozornňuji, že pouze v originále to má smysl sledovat!!) a jak jsem měl z tohoto humoru despekt a apriori ten seriál odmítal, dostal mě do kolen svou lidskostí, citlivostí, vtipem a paradoxně i skutečnou láskou. Takhle by měl vypadat scénář (alespoň, co se týče dramatizace dialogů). ()

Necrophobic 

všechny recenze uživatele

Tak ono to vypadá jako dobrá krávovinka a celkem se tam toho moc neděje. Jenže občas příjde nějaký inteligentní vtípek nebo narážka na něco a rázem to trochu zvedá latku. Nečekejte fekální a prvoplánový humor a budete asi spokojeni.Brzo hodnotit ,ale odpad ani náhodou na to je to vcelku chytré. Takže zatím za 3 hvězdy a příště koukám určitě znovu. ()

Oxiduji 

všechny recenze uživatele

Ale dyk to není tak špatný. Remundová vyloženě baví. Rozhodně lepší, než trapný Dejdar v Comebacku s umělohmotným smíchem. Na Báru se hezky kouká a Lišák je slizkej tak akorát. Kolečko se nezapře a točit to ve třech lidech, je prostě makačka. Skvělé Čtvrté hvězdě a Okresnímu přeboru se to samozřejmě rovnat nemůže, ale hlavně proto, že tohle je úplně jiná disciplína. ()

Galerie (205)

Zajímavosti (5)

  • Doménu Leeevně.cz si zaregistrovala Česká televize a využila ji jako fiktivní rekvizitu seriálu. (MTHRFCKR)
  • Exteriér fiktivní kanceláře Leeevne.cz se nachází na Vinohradech, v ulici U Zvonařky. (hermiona)

Reklama

Reklama