Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Kdyby Marta a Věra nebyly zaměstnankyně slevového portálu leeevne.cz, neměly by nic společného. Rozděluje je jejich zcela odlišný přístup k životu. Marta (Bára Poláková) věří, že dělá práci, která má smysl a pomáhá lidem lépe žít. Když má vše systém, je šťastná a plná iluzí. Věra (Sabina Remundová) má nedozírné zkušenosti, a proto žádné iluze. Improvizace je její radost a zároveň recept na přežití v jakýchkoli podmínkách. Majitel firmy Brouček (Pavel Liška) je podlý skřet převlečený za manažera, který nejraději řídí, šmíruje a šikanuje své dvě zaměstnankyně. (Česká televize)

(více)

Videa (20)

TV spot 12

Recenze (138)

Oxiduji 

všechny recenze uživatele

Ale dyk to není tak špatný. Remundová vyloženě baví. Rozhodně lepší, než trapný Dejdar v Comebacku s umělohmotným smíchem. Na Báru se hezky kouká a Lišák je slizkej tak akorát. Kolečko se nezapře a točit to ve třech lidech, je prostě makačka. Skvělé Čtvrté hvězdě a Okresnímu přeboru se to samozřejmě rovnat nemůže, ale hlavně proto, že tohle je úplně jiná disciplína. ()

Djoker

všechny recenze uživatele

Kolečko je v kurzu, tak píše hlava nehlava. Kdyby na podobné úrovni vyplodil dva tucty epizod, tak si řeknu, že cílem byla kvantita a ne kvalita a dál to neřeším, ale pokud se v rámci sitcomu zmůže jen na minisérii této pochybné úrovně, tak si pochvalu rozhodně nezaslouží. Kalkul v podobě kancelářských krys, které se celý den kopou do prdele, sjíždí slevové portály a facebook, je dobrým tahem, protože v tom se najde většina diváků. Možná i kvůli tomu, že v kanclu dělám taky, mi však tyto chcípácké a ufňukané výlevy hlavního tria zábavné nepřijdou. Přitom má seriál k dispozici nejzajímavější mladou českou herečku, krále filmových dementů a neokoukanou užvaněnou tetu, což je sestava, od které bych účast v takovém průseru nečekal. Zřejmě v rámci úsporných opatření se navíc celý děj odehrává ve dvou místnostech a prakticky bez guest stars. Možná jsem zhýčkaný zahraniční produkcí, ale tohle už je přes čáru i na naše poměry. ()

Reklama

martins 

všechny recenze uživatele

Bohužel i ČT jde po stopách Novy a nyní Primy, hold nové vedení přeběhlíků z Novy se nezapře. Po Combecku či Heleny je tady další bomba v podobě sitcomu Marta a Věra. Obsazení velitel a la Adolf Hitler, jedna naivní trubka a jedna prasnice zažívající starosti v kanceláři firmy leeevne.cz. Jedna hvězda za Pavla Lišku, v takových rolí je opravdová hvězda... a druhá za to, že ČT dokáže natočit ještě větší paskvily... ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Chápu. Název Martha a Tena už byl zamluvený. No, nebudeme z toho dělat vědu, i mistr Kolečko se utne. :-) U seriálu, který je inscenovaný ve dvou místnostech, nějaká ta chudost nevadí, horší je ta vata řečí, ve které se našel nějaký ten záblesk geniality (např. ono Kotkovo prorocké "televize zdržuje.") Snad se autor příště aspoň trošku zakázaně uvolní. 30%. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

8 x 28 minut? Není to málo? Není to moc? I přes to, že byl zmíněn kominický sex appeal, smrad a podobně, mé srdce se netetelilo, sory Koleso, tohle je průser...snad jsem jen rád, že mladá ,hehe, baculka nepoužívá jméno Janžurová, neboť bychom vytáhli do boje, myslím kominický cech. Lepší už to nebude a hůř být nemůže... Polákové půjčím štětku, víc se nehodlám angažovat. ()

Galerie (205)

Zajímavosti (5)

  • Exteriér fiktivní kanceláře Leeevne.cz se nachází na Vinohradech, v ulici U Zvonařky. (hermiona)
  • V díle "Vstřebávání! Věra (Sabina Remundová) líže nanuk, který se během scény zvětšuje a zmenšuje, přestože by se měl zmenšovat. (Chip89)

Reklama

Reklama