Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Kdyby Marta a Věra nebyly zaměstnankyně slevového portálu leeevne.cz, neměly by nic společného. Rozděluje je jejich zcela odlišný přístup k životu. Marta (Bára Poláková) věří, že dělá práci, která má smysl a pomáhá lidem lépe žít. Když má vše systém, je šťastná a plná iluzí. Věra (Sabina Remundová) má nedozírné zkušenosti, a proto žádné iluze. Improvizace je její radost a zároveň recept na přežití v jakýchkoli podmínkách. Majitel firmy Brouček (Pavel Liška) je podlý skřet převlečený za manažera, který nejraději řídí, šmíruje a šikanuje své dvě zaměstnankyně. (Česká televize)

(více)

Videa (20)

TV spot 10

Recenze (138)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ŠÉF JE TVŮJ NEJLEPŠÍ PŘÍTEL...“ /// Tak tohle je kurevskej balanc na hraně. Vlastně je to veselejší (neznamená vtipnější), než jsem čekal! Ale nikdo tady ze sebe nedělá čuráka (Liška? V poho, to s tím knírem se dá přetrpět…). Rozšafná Věra upjatý Martě votevírá 13.komnatu úplně ve všem a snažej se o situační konverzační humor ohledně firmy, která na tom není moc dobře – hlavně kvůli produktům, který nabízej. Mladší (tlustá) Janžurka v komediální roli ukecaný ženský celkem ujde. Taky Lišákovi vobčas ten ftip vyjde. Jako – žádná sláva, ale vlasy bych si nerval (a nechal si je na příště). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Petr Kolečko. 2.) Dělám v kanclu a moje historky mi připadaj vtipný. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

VlastaFlaksa 

všechny recenze uživatele

Vím, že to není kdovíjaké veledílo, ale já jsem se opravdu dobře bavila a upřímně smála a nejen jednou. No a o to snad v sitcomu jde především, ne? Použitý humor mě rozhodně neuráží a i když je jednoduchý, nepřipadá mi stupidní (na rozdíl od Čtvrté hvězdy, která mi stupidní připadala a navíc dost přihlouple a primitivně vulgární). Myslím, že většina sitcomů nemá ambice útočit na náš intelekt, nýbrž na naše bránice a to se v mém případě Martě a Věře povedlo. Hodně příjemně mě překvapila Sabina Remundová, která podobou, hlasem ani projevem a smyslem pro humor rozhodně nezapře svoji matku Ivu - naši nejlepší komičku a vynikající herečku. ()

Reklama

Aideon 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé zaslechl o tomto seriálu, docela jsem se těšil. Mělo to být něco jiného (ne další detektivka nebo romantika). Ovšem po zhlédnutí prvních pár dílů se mé nadšení vytratilo. Nápad je sice originální, ale to je tak vše co nám tento seriál nabízí. Postav tu není mnoho a proto by bylo dobré mít postavy kvalitní, ale jediná postava, která mě baví je Věra. Ostatně to je jediná postava, díky které jsem sledování nevzdal po prvním díle. Liškovo herecké výkony mě zde moc nenadchli stejně jako Barbora Poláková v roli Marty (i když ta si stále vedla lépe). Hvězdičku nechávám za pár povedených vtipů a pro Věru. ()

piranha 

všechny recenze uživatele

Demence většiny pseudovtipů prohlášených v prvním dílu tohoto veledíla mě odvála málem až za roh. Jak jsem se tak hrabala zpoza toho rohu, usoudila jsem, že lepší už to nebude, a tudíž si nebudu krátit život takovými pochybnými činnostmi jako je sledování Lišky v přestrojení za Hitlera a jeho dvou hloupých společnic. ()

DanielDall 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušný počin. Slušné pointy a výtečně pojaté kancelářské pipky. Jen kdyby s tím Liškovo "Knírem" tolik netlačili na pilu. Chápu, že pan Brouček měl být karikatura a asi měl být trapný jako Gervais z Kanclu, ale To Liškovo pojetí mi nesedlo. Postavy sitcomu maj bejt ujetý ale uvěřitelný. Vzhledem k okolnostem by možná bylo daleko vtipnější kdyby protentokrát Liškova postava nebyla prvoplánově komická. Už jen ta představa, že Liška je nekoktající studenej manažerskej studenej čumák ... ()

Galerie (205)

Zajímavosti (5)

  • Exteriér fiktivní kanceláře Leeevne.cz se nachází na Vinohradech, v ulici U Zvonařky. (hermiona)
  • V díle "Vstřebávání! Věra (Sabina Remundová) líže nanuk, který se během scény zvětšuje a zmenšuje, přestože by se měl zmenšovat. (Chip89)

Reklama

Reklama