Reklama

Reklama

VOD (1)

V roce 1984 byli Amanda a Dawson spolužáci na střední škole. Pocházeli z odlišných sociálních poměrů, navzdory tomu mezi nimi vznikla přímo osudová láska. Měšťacká společnost jim jí nedopřála. Zklamaná Amanda odešla studovat na vysokou školu a Dawsona po tragické autonehodě zavřeli do vězení. Neviděli se celé čtvrtstoletí, dokud se nesetkali na pohřbu společného přítele Tucka, který jim poskytl útočiště v době, kdy museli svou lásku tajit. Ani jeden z nich nežil život, jaký si vysnil ... a ani jeden z nich nezapomněl na první lásku, která je navždy změnila. Všechny krásné i bolestivé vzpomínky najednou ožijí a bývalí milenci mají před sebou společný víkend. Příležitost změnit dosavadní život je na dosah ruky, ale ... je to ještě možné? Je možné přepsat minulost? A je láska opravdu to nejcennější, co může člověk darovat? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (172)

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Tak predvidatelne a tak trapne, jak uz dlouho nic. Musim rict, ze "zimomriavky" z te trapnosti byli i celkem prijemne.. ale celek na me pusobi, jako jeden obrovsky kyc. 13 lete holky z toho budou pryc a asi se jim o tom bude i zdat, ja doufam, ze se mi o tom zdat nebude. Hlasky jako: "Co bys pro me riskoval" - VSECHNO. To, ze protagonista(mladsi) je porad do pul tela svleceny a jeste slusne nesympaticky, uz jsou jen detaily.. Pocit, ze vsechny "prekazky" byly pridany synteticky, je mnohem podstatnejsi. P.S.: Konec je opravdu hrozny. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Do 1:30 by to bylo na docela příjemný ***, celkem zajímavě a ne až tak tupě okoukaně vystavěný, slaďák, ale kupodivu koukatelný a netupý. Pak ale někomu jeblo a celé to sklouzlo do tak pitomého patosu, že se vlastně nevidím ani místním odpad!ům, protože tohle už vyžadovalo značné množství blbosti v krvi autorů, aje mi fuk zda je to takové i v předloze. Ten konec to zabil, s přimhouřenými okama **. ()

Reklama

jasanka 

všechny recenze uživatele

Tak blbý film jsem už dlouho neviděla. Příšerně překombinované. Ale opravdu příšerně. Až do posledních patnácti minut bych děj popsala jen jako "nudaaaaaaaaa", postavy mi byly úplně ukradené. Ale to, co se dělo potom... Prostě děs. Knihu jsem nečetla, tak nevím, nakolik se držela originálu, a je mi to jedno. Uffff.... ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Romantika jak trám. Naprosto rutinní, která nabízí divákovi zhruba vše, co si od tohoto žánru slibuje, a ničím ho nepřekvapí. I když to bych vlastně filmu křivdil, protože konec v celé jeho podobě jsem, přiznávám, nečekal (nejdřív v docela kladném, pak čistě v záporném slova smyslu- totiž to, co přišlo se synovým telefonátem, mě strašně nechtěně rozesmálo aneb pan Dokonalý opravdu se vším všudy). Jo a co se týče castingu, tak zatímco starší Amanda se na svoji mladší verzi docela i podobala, v případě Dawsona to byli dva dost odlišní chlápci. Celkově to vidím na slabší průměr. „Řekneš mi ještě něco jiného?“ – „Můj bratranec si myslí, že ses se mnou posledně snažila mluvit.“ – „Snažila.“ – „Prý jsem to zvoral.“ – „To jo. Ty neumíš moc flirtovat, co?“ – „Asi ne.“ – „A co s tím budeš dělat?“ ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Co s láskou?....spíš, co s takovým filmem, jehož cílová skupina je tak striktně limitovaná. Růžovoknihovnové dvourovinné klišostory doplněné o sociální gangsta momenty a věty jenž by se daly tesat do kamene.....no romantika hadr, to si zase v manželství neuspokojené ženštiny popláčou. A konec, ten snad ani nebudu komentovat.....tady teda někdo pěkně ulítnul na jahodovým koktejlu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Když Dawson (James Marsden) spravuje Amandě auto, otevře kapotu a položí si dovnitř knihu. Po chvíli kapotu zavře a knihu už nevytáhne. (pityty)
  • V čase 01:22:00 můžeme slyšet Amandu (Michelle Monaghan) mluvit o písničce, kterou našla v mládí. I když ale slyšíme slova, její rty se nehýbou. (pityty)

Reklama

Reklama