Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe fakt dobrá komédia, kde som sa pár krát naozaj nenútene schuti zasmial. Josh Gad bol skvelý a Hartova partička na čele so samotným Hartom, čo viac dodať. Kevin je borec a trošku mi v tejto úlohe pripomenul aj keď len trošku najslávnejšieho černošského komika (pre mňa osobne) a Eddieho Murphyho (v jeho najlepších časoch samozrejme). No dobre, podobá sa skôr na Chrisa Tuckera, ale to neva. Bláznivá odviazaná komédia. 85% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Americká komédia, ktorej námet je zo šablóny, ktorú kúpite aj na tureckom veľtrhu. Ale predsa len zábavnejšia, ako ostatné instantné produkty Made in America, prístupná pre väčšinu planetárnej populácie, obsahujúca občasné emócie, aby sa nepovedalo, že nemá väčšiu výpovednú hodnotu. Stačí? Nie? Tak si zapnite kanál číslo ( ? ) a pozrite sa, aké máme nádherné reklamy. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Totální peklo! Doporučuju vyhnout se obloukem i skalním fandům Kaley Cuoco, která je mám pocit mimo svou roli v Big Bangu herecky totálně špatná, tady to v těch pár záběrech není výjimkou. Sám se tomu divím, ale fakt mi nevadí Kevin Hart, který na své otravnosti herectví staví a v Grudge Match byl podle mne vyloženě super. Ale Josh Gad? Sakra kde tohle vyhrabali? Mužská Melisa McCarthey má tvář. Tohle to nejotravnější a nejtrapnější z toho nejotravnějšího a nejtrapnějšího. Ty nejhorší kousky a výkony Vince Vaughna jsou vedle něj ódou na herectví. 2/10 ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Osviežujúca romantická komédia, ktorá opracúvava veľmi zaujímavý nápad a v zásade veľmi originálna myšlienka. Pobavil som sa na viacerých skvelých hláškach, aj keď na druhej strane sa to nevyhlo zbytočným a trápnym scénam. V rámci komédií to nie je nejaké terno, ale ten nápad je fajn a sympatické herecké obsadenie, najmä v podaní Kaley, nemohlo nič pokaziť. 60 % ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Dokonalý svědek je ten typ komedie, při jejímž sledování sice čas u ní strávený uběhne určitě příjemným a odpočinkovým způsobem, na druhou stranu druhý den už o ní tentýž divák bude vědět akorát to, že byla fajn, ale z jakého konkrétního důvodu by jí doporučil, tak to bude tahat až z paty. Ale abych zas nepřeháněl, myslím, že minimálně dokáže oslovit svým nenásilným způsobem zpracování, čímž mám na mysli především to, že zde tvůrci netlačili v žádném z ohledů zbytečně na pilu, díky čemuž ani jednou nesklouzli k nějakému trapnému momentu, nesnesitelnému patosu, či moralizování, bez kterého se většina podobných typů filmů neobejde. Takže se jedná spíš o takovou lehčí, odlehčenější komedii, než o nějakou bláznivou šílenost, což zde považuji za velké pozitivum, k obsahu filmu se toto zpracování totiž hodí mnohem více. Mě osobně pak navíc překvapila i umírněnost Kevina Harta, na kterého mám jinak docela alergii kvůli jeho extravagantnímu herectví, zde ze sebe ale tentokrát nedělá až takovýho debílka a poměrně mu to svědčí, nehledě na to, že ve spojení s Joshem Gadem jim to vážně šlape a jedná se o fakt sympatickou dvojku. Zápletka jinak nepatří úplně k nejoriginálnějším, respektive spíš její vývoj postrádá jakýkoliv moment překvapení, či nečekaného tvůrčího nápadu, s čímž ale upřímně nemám u tohoto žánru zas až nějaký zásadní problém, má spád, nenudí, jak jsem zmiňoval, není trapná, a to vše dělá z oné zápletky pohodovou záležitost, kterou též není nutné nikterak kritizovat. Zkrátka, Dokonalý svědek je sympatická, odlehčená věc, která potěší a rozhodně neurazí, takže proč ne. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)
  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama