Reklama

Reklama

Noragami

(seriál)
Trailer
Japonsko, (2014–2015), 10 h 25 min (Minutáž: 25 min)

Předloha:

Adachi Toka (komiks)

Kamera:

Majuko Furumoto

Hrají:

Hiroši Kamija, Maaja Učida, Júki Kadži, Aki Tojosaki, Mijuki Sawaširo, Rie Kugimija, M.A.O, Miki Itó, Nao Tójama, Misaki Kuno, Džun Fukujama, Júki Ono (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Na hranici svetov žije okolo osem miliónov bohov a ešte viac mŕtvych duší. Jedným z nich je aj chlapec Yato, ktorý je, ako inak, boh. Ak ho ľudia požiadajú o pomoc, príde a za päť yenov im splní ich prianie, aspoň to tvrdí. Jedného dňa, keď beží cez cestu, ho uvidí stredoškoláčka menom Iki Hiyori a zachráni ho pred smrťou. Sama na to pri tom doplatí, keď ju zrazí autobus. Keď sa preberie v nemocnici, je šokovaná, pretože to vyzerá tak, že ona ako jediná videla chlapca, ktorému zachránila život. No ako čoskoro zistí, záchrana bola celkom zbytočná a spôsobí jej mnohé problémy... (Chinese Ashio)

(více)

Recenze uživatele kubka4 k tomuto seriálu (2)

Noragami (2014) 

Zajímavá podívaná, která jen tak neomrzí. Zdařilý příběh se zajímavými postavami a výborná hudba... myslím, že to na dobré hodnocení stačí, ne? Sice to není to nejlepší, co jsem viděl, ale kvalita se tomu upřít nedá. Uvidíme, co přinese další série... - 85% ()

Aragoto (2015) (S02) 

Ve všech ohledech o třídu lepší než první série... Pokud se vám líbila, tak si rozhodně nenechte Aragoto ujít, budete nadšeni. Na to, jak jsem neměl rád Yukineho, tak i on prošel výrazným vývojem a je pro mě snesitelnější. Ostatní postavy jsou super, včetně Nory, které mi (věřte nebo ne) bylo místy docela líto. Yato a Hiyori nezklamali, Kufuku pobavila a Bishamon je výborná postava. Jen doufám, že nás čeká pokračování, protože tohle dílko si ho opravdu zaslouží... - 100 % ()

Reklama

Reklama