Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Po šokujícím finále třetí řady musí Genny a Patrizia nastolit novou rovnováhu sil. Enzo a Valerio mezitím upevňují vedoucí postavení svého gangu v centru Neapole. Všichni budou čelit novým hrozbám a krutým nepřátelům. Genny je nucen učinit obtížné rozhodnutí, aby ochránil svou rodinu, a následně usoudí, že je nejvyšší čas na změnu. Aby se opět začlenil do komunity, vstoupí do světa obchodu a drží se stranou od starých známých. Vzestup na vrchol jej přivede až do Londýna. Jeho peníze jsou však v ohrožení a Azzurra se stále více zaplétá do Savastanova impéria. Epická mafiánská sága pokračuje! (Cinemax)

(více)

Recenze (28)

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mafiánští bossové nejezdí v italských autech. To je samá Audi, Mercedes, Volvo... Neříkám že já, dona Faustka, bych jezdila nějakým malým Fiátkem, ale pro pracovní schůzky bych měla Alfa Romeo a na víkendový relax Ferrari. Jinak čtvrtá série byla bomba! Jen bratři Levantové budou muset své nálože pro příště pečlivěji směrovat. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když už u seriálů čekám až bude kompletní série, stejně je na hovno, že musím čekat na další sérii další roky a tudíž ztratím kontext. Musím říct, že první půlka byla slabší, hrozně mco klanů, postav na úkor ztráty přímočarosti, pak už se alespn začalo pracovat s prvky překvapení a nechybělo napětí, navíc dějová linka Gennyho na to, žejí věnovala taková pozornost v první části vyzněla pak do ztracena a to se mě teda moc nelíbilo. S Patrizie udělaly kozu těžce s rozporem třetí série. No dám tři, ale je to zatím nejslabší série. ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

poslední série pro mne nezačala zrovna slibně.je to jako puzzle do kterého se skládají předem známé dílky .Předchozí série diváky zaujaly tak se narychlo spíchl scénář k,snad už ,poslední..Nedávno zbourali slum ve kterém se natáčela velká část serie.Ale nuto uznat, že v poslední sérii se povedl soundtrack ()

Waldir 

všechny recenze uživatele

Štvrtou sériou sa opäť potvrdilo, že Gomorra je najlepším európskym seriálom súčasnosti a dovolil by som si povedať, že aktuálne najlepším gangsterským seriálom vôbec. Skvelá chladná atmosféra, no najmä realistické zobrazenie Neapolu. Celý seriál však stojí predovšetkým na výbornej práci s dejom, vývoji hlavných hrdinov a zaujímavých zakončení "zauzlených" dejových liniek (niečo podobné ako to kedysi bravúrne zvládalo Game of Thrones).Klobúk dole. Neostáva mi nič iné ako sa netrpezlivo tešiť na ďalšiu sériu. ()

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově slabší než první dvě série, lepší než třetí. Nové postavy jsou super. Některé postavy jsou mi naopak už velmi protivné: Enzo, Azzurra i Patrizia. První díly slabší, Genny se dává na developmen a vše ostatní je spíše taková mafiánská telenovela na efekt. Od půlky to začíná mít obrátky a poslední epizoda je možná tou nejlepší v celé sérii. Když už jsem měl pocit, že bych byl radši, ať už ten seriál nějak důstojně uzavřou, tak teď se těším na další sérii. 4,5* ()

Galerie (206)

Zajímavosti (3)

  • Keď ukazuje Patrícia (Cristiana Dell'Anna) svojmu mužovi chod organizácie a zoznamuje ho s biznisom, hrá pesnička „Madama Blu“ od speváka Franca Ricciardiho. (Patrik200s)

Reklama

Reklama