Reklama

Reklama

Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket. (Falcon)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (787)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších nápadů posledních let. Rogen/Franco/Hill nám servírují opět jejich tradiční zvrhlý a vulgární humor, který nelze nemilovat. Líbilo se mi, jak zde vystihli problémy i ze dnešní doby od náboženství, rasismus po šikanu. Závěrečný grupáč je highlight celého filmu. Uvažoval jsem o 5*, ale bylo zde pár hluchých míst, což sráželo tempo, ale solidních 80%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„PROBERTE SE! LŽOU VÁM DO OBLIČEJE. OSLAVUJETE SVOJI ZKÁZU! ZÁDVEŘÍ JE PÍČOVINA!“… /// Animovaná kuriozita pro (ne)dospělý. Nevotřelej nápad, kterej bohužel zamrzl někde ve třetině (asi hned po parádně vyděšenejch ksichtech žrádla při „prozření“). Rogenova umírněná variace na Disney péčko, která není ani tak ftipná jako spíš nadržená. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nekupuju Hot-Dog, ale šukající potravinu. 2.) Prohání mě klistýr. 3.) Straší mě konec trvanlivosti. 4.) U nás doma to neděláme s jablečným koláčem, ale s houstičkou. 5.) Thx za titule „marinovanec“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Výborný... Světovej rekord v počtu sprostejch slov za hodinu a půl dost suverénně padnul, no a mě by zajímalo co jako dál? Hrubýmu pytli hrubej komentář, takže - kdybych pomazal celuloid sračkou a nacpal ho do promítačky, objeví se na plátně přesně ten samej film jako Rogenova zbrusu nová připomínka toho, že půdorys tunelu Blanka byl inspirován rentgenem jeho hlavy. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hmm tak pro mě spíš lehký zklamání a promarněný potenciál. Ne, že bych se vyloženě nudil, nebo by mě tenhle druh humoru pohoršoval, ale když se furt jenom v lehkých obměnách opakují dokola ty stále stejný přisprostlý fóry, tak to začne časem nudit a upadat do stereotypu. Jako pár nářezových situací a hlášek se tu najde, ale nezbavím se dojmu, že se z toho teda dalo kurevsky víc vytěžit. Nejvtipnější byl nakonec závěrečný titulek přeložil : František Piči Fuka. To o něčem vypovídá...55% ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Pojem WTF dostal nový rozmer a hranica politicky nekorektného humoru je prekročená tak veľmi, že už ju ani nie je vidieť. Nový počin partie okolo Setha Rogena je ťažko hodnotiť. Sausage Party totiž v mnohých ohľadoch nie je dobrý film. Má nevyvážené tempo, svet, kde sa odohráva nefunguje a príbeh je iba zlepencom scén. Následkom toho sa prvá tretina takmer nedá prežiť. Väčšina humoru vyplýva z toho, že zelenina nadáva a málokedy je to vtipné. Vulgarizmami sa plytvá a strácajú tak na údernosti. Po masakri v kuchyni, ktorý poznáme z trailerov, sa to však celé nakopne a nasleduje sled neuveriteľne vtipných scén vrcholiacich záverečnou polhodinovkou. Nechcem spoilerovať, ale to, čo sa tu občas deje, ste bez preháňania ešte nikdy nevideli. A ani dlho neuvidíte. Je to drzé, brutálne, nápadité a absolútne šialené. Navyše okorenené skvelými parodickými vsuvkami. Tie sa týkajú nielen filmov, ale aj súčasnej spoločenskej situácie. A tvorcom sa podarí uraziť každého bez ohľadu na rasu, politickú, náboženskú alebo sexuálnu orientáciu. Proste niečo, čo som očakával od Deadpoola a nedostal som to. Určite to nie je pre každého, ale návštevu kina sa oplatí risknúť, kvôli originalite a odvahe tvorcov vykašľať sa na zabehnuté pravidlá. Ak sa naladíte na správnu notu je to totiž zábavné. Neuveriteľne zábavné. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (20)

  • První americký počítačově animovaný film označený přístupností R (mládež do 17 let smí do kina pouze v doprovodu dospělého). (Maulincio)
  • Film se odehrává 4. července, tedy na americký svátek Dne nezávislosti. (Maulincio)
  • Z účtenky se můžeme dozvědět, že Frank (Seth Rogen) stojí 4 dolary a 20 centů. Číslo 420 je častým odkazem na kouření marihuany, kterého je Rogen velmi zapáleným propagátorem. (NIRO)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno