Reklama

Reklama

Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket. (Falcon)

Videa (10)

Trailer 6

Recenze (787)

juta 

všechny recenze uživatele

Dost vtipná sprosťárna, která se může řadit na vrchol sprostých animáků. Téměř po celou dobu to jede solidním tempem, jen ten konec to už dost přehnal. To bylo opravdu nechutné a ty orgie bych z toho úplně vystřihl. To už mě moc nebavilo a toho kdo to vymyslel bych přetáhl párkem po hlavě... ale za ten zbytek klobouk dolů. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Po "Travičce zelené" (***), "Sousedské hlídce" (***), "Apokalypse v Hollywoodu" (*****), "Interview" (****) a druhých "Sousedech" (?) přichází další rogenovská prasárna, tentokráte však "schovaná" za roztomilou animaci. Ale ať už animované nebo ne, grupáč je pořád grupáč a párek v prdeli je pořád... ále radši nic.;-) Chcete natočit brutální, vulgární, úchylný (nikoli však nenápaditý) film plný sexuálně, kulturně i politicky nekorektních narážek a nemůžete najít sponzory? Udělejte z něj animák. Btw, cool závěr. Bude hraně-animovaná dvojka?xD ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Stephen Hawking by se asi nestačil divit a proto mu to neříkejte. Nejlepší postavou je Gum, protože vynalezl Stargate a po průstřelu se dokáže zcelit jako T-1000. MALE ROBOTIC VOICE: „Perhaps I could be of some assistance. I am Sorbitol, Malitol, Xylitol, Mannitol...Calcium Carbonate, Soy Lecithin...Vegetable-Derived Glycerin and Talc. But for expediency's sake, you can call me...Gum.“ ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Začněme otázkou. Líbil se vám This is the End (Apokalypsa v Hollywoodu)? Pak je takřka jisté, že se vám bude líbit i Sausage Party. Tohle je totiž další z řady filmů Rogena, Franca a spol. typu "nechápu, že nám na to Sony dalo peníze, tak si aspoň užijeme nehoráznou prdel". Za úžasné muzikálové číslo od oskarového Alana Menkena, za nespočet naprosto kulervoucích scén (Terminátor, tampon!), za překvapivě kvalitní animaci a (už tradičně) geniální výběr známých šlágrů napasovaných do naprosto úchylných situací si film zaslouží krásné čtyři hvězdy. I když se i přes svou relativně krátkou stopáž chvílemi zbytečně táhne (ona teologická alegorie tvůrcům bohužel trochu přerostla přes hlavu), za tu odvahu pustit něco tak zvráceného do kin, speciálně tu závěrečnou hromadnou scénu, ze které byla cenzory údajně vystřihnuta jen necelá vteřina (!!!), přidávám pátou hvězdu. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se královsky a Rogenův zatím nejlepší film. Mluvicí jídlo mě fakt dostalo a závěrečné sexuální inferno vejde do dějin. Neumím si představit jakou prdel museli prožívat herci při natáčení a následném dabování. 85% PS: S odstupem vnímám že film je mnohdy zbytečně sprostý, i když se zde zrovna nic neděje. Pičfuk je fajn, pár scének luxus, vede vaření, kdy jídlo přichází o veškeré iluze. Ale reprízou se přecejen vytrácí ten moment překvapení a občas je to prostě slabší. 60% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (20)

  • Film se odehrává 4. července, tedy na americký svátek Dne nezávislosti. (Maulincio)
  • Z účtenky se můžeme dozvědět, že Frank (Seth Rogen) stojí 4 dolary a 20 centů. Číslo 420 je častým odkazem na kouření marihuany, kterého je Rogen velmi zapáleným propagátorem. (NIRO)
  • Scéna, ve které vypadnou potraviny z nákupního vozíku a zvedají se ze země, je inspirovaná úvodní scénou válečného filmu Zachraňte vojína Ryana (1998). (KillHurt)

Reklama

Reklama