Reklama

Reklama

Marvel One-Shot: All Hail the King

Novinář Jackson Norris přichází do vězení, aby natočil dokument o Trevoru "Mandarin" Slatterym, který je vězeňskou celebritou. Celá událost však nabere zcela jiné obrátky poté, co se ukáže, že Jackson Norris vlastně novinář vůbec není... (gogos)

Recenze (72)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele

Poslední pátý kraťas ze série Marvel One-Shot, tentokrát All Hail the King. A opět to není špatné. Příběh tu teda skoro není, spíš jde o konverzaci Trevora Slatteryho a Jacksona Norrise, ale celé je to takové zábavné a poutavé. Když už jsem zmínil ty vtipy, těch je občas až moc a kazí celkovou atmosféru, ale to hádám k postavě Trevora prostě patří. Navíc se nám tu odhalí pravý Mandarin a nastíní se nám budoucnost MCU a to je dost fajn. A cameo Sama Rockwella a jeho Justina Hammera potěšilo :D Hodnocení: 70% ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Kingsley si roli vyčpělého herce Mandarína musí totálně užívat, protože z něj sálá až do nebe volající pozitivní energie a to i přesto, že je vlastně zavřen ve vězení. Pohled na jeho (bohužel) neúspěšný seriál z jeho "mládí" dokáže pobavit a zakončení příslibem nějaké pořádné akce působí jako krásná tečka. Jen škoda, že to hlavně asi z důvodu omezených financí museli takhle utnout. Každopádně filmík pobaví, pár věcí se i dozvíte a přesně to je jeho účel. Marvel holt boduje nejen na stříbrném platně a na televizních obrazovkách, ale už i na poli příjemných kraťasů. 75% ()

Reklama

animaxis 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipný krátký film o tom, co se dělo s hercem Trevorem Slatterym po událostech Iron Mana 3. Mohu ho doporučit především ze dvou důvodů. Zaprvé, pokud se vám Trevorova postala líbila už ve zmíněném filmu, nebo zadruhé, pokud máte aspoň malé ponětí o tom, kdo je v komiksech Marvelu skutečným Mandarinem ;) ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Gandhi je mŕtvy, nech žije Trevor Slattery! Marvel sa opäť prekonáva a po pomerne nevýrazných prvotných kraťasoch (Item-47) servíruje ďalší nápaditý bonus, ktorý má v samotnom deji Iron Man 3 svoj zmysel a je dosť možné, že bude slúžiť ako pojítko k ďalším udalostiam v samostatnom filme „železňáka“ a navyše upokojuje pár naštvaných fanúšikov, ktorí odhalenie Mandarina dodnes nerozdýchali – za mňa však môžem povedať, že sa jednalo o doteraz to najodvážnejšie, a skutočne nápadité a vtipné, rozhodnutie zo všetkých natočených Marveloviek (vďaka ti Shane Black!). Po akčnom Agent Carter sa tento krát jedná o humorný kúsok s „falošným Mandarinom“, priam famózne stvárneným Benom Kingsleyim. Tento jeho výstup v úlohe Slatteryho by som mohol sledovať aj celé hodiny a nikdy by ma neomrzel. Nápadité, vtipné, s opäť skvele napísanými hláškami, výborne zahrané a hlavne sebaironické ("And you will never see me coming..."). Niektorých možno nenadchne tak ako Agent Carter, keďže tu chýba akcia alebo použitie CGI, a v podstate sa jedna o obyčajné vypočúvanie postavy vo väzení, ale ako bonusový kraťas viac ako výživné a rozhodne nie zbytočné. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • V jedné ze scén si můžeme všimnout tetování na Trevorově (Ben Kingsley) krku. Jedná se o štít Captaina Ameriky (Chris Evans), ale místo hvězdy má písmeno A symbolizující anarchii. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama