Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick prichádza v deň svojich 23. narodenín za svojou matkou do nemocnice pre duševne chorých. Napriek dlhej dobe, čo s ňou nekomunikoval, jeho zámer je jasný. Rád by sa dozvedel pravdu o svojom otcovi. Namiesto toho, aby sa dostal bližšie k poznaniu, odchádza ešte viac zmätený. Na jednej strane mu matka tvrdí, že si ho nepamätá, na strane druhej ho varuje, aby si pred ním dával pozor. Osem mesiacov po matkinej tragickej smrti zdedí Nick starý rodinný dom. Rozhodne sa ho spolu s niekoľkými priateľmi navštíviť, aby získal odpovede na svoje nezodpovedané otázky. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (47)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

I loňská čarodějnice z The Wicked byla strašidelnější než démoni z Dark House. Victorova další zastávka před třetím Jeepers Creepers dopadla ještě hůř, jak jeho sousedský thriller Rosewood Lane. Tahle novinka totiž selhává jako horor ve většině aspektech, zejména pak v budování mysteriózní aury onoho domu, absenci napětí, nebo jakéhokoli překvapivého zvratu. Dark House se vlastně nikdy nerozjede, spousta okecávání a odkrývání "zakopaného psa" mu doslova házejí klacky pod nohy. Armáda vlasatých "negga" démonů se sekyrami je postupem času pak vyloženě k smíchu. Jediným fajn charakterem zůstal pouze Jigsaw. Takže bohužel, tohle se nedá doporučit ani fandům light horroru. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Victor Salva zažil svoje maximá a minimá. Osobne sa domnievam, že jeho Jeepers Creepers bolo trochu šťastným víťazstvom, pretože Salva sa absolútne pokúša obnoviť tú istú nezávislú hororovú vibráciu. Šialenci, ktorí majú sekeru na všetkých štyroch hrdinov, prenasledujú našu skupinu obetí, lovia ich a tento pokus Salvy sa stáva krutejším hororom, než aké od neho poznáme. Herci neznámi, ale podávali veľmi slušné výkony. Temný dom končí ako dokonalý nápad, ale vedie točivú, spletitú cestu, aby dosiahol náš cieľ. Musíte sa do tohto snímku naozaj vcítiť aby vás zaujal ako mňa. Ja rozhodne oceňujem snahu o takýto typ hororu. Bravó. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pár spoilerů. Nick má schopnost předvídat násilnou smrt. Kromě toho má matku, která si v blázinci povídá s odvětráváním. Když matka za záhadných okolností odejde do Věčných lovišť, Nick zjistí, že zdědil kdesi v zapadákově dům. Vyrazí dům hledat. Ale tam kde má dům stát, nic není. Ovšem o kus dál, hluboko v lesích, se náhle dům objeví. Údajně ho tam voda odnesla. V domě bydlí Tobin Bell převlečený za hipíka a velí skupině Quasimodů se sekerami. A pak se tam všichni honí, místňáci taky mluví do světlíku a to důležité je ve sklepě. Na to, jaká ja to slátanina, to mělo moc dlouhou stopáž s kvantem hluchých míst a zatemněných scén. Atmosféra strašidelného domu se také příliš nepovedla a ani napětí si divák příliš neužuje. Pár scén sice za něco stojí, herci nejsou nesympatičtí, ale celkově se jedná o tuctovou záležitost, která ničím nevybočuje z podobně laděných podprůměrů. 30% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEBOJ SE. TĚCH 23 DÁME. ZNOVU POVSTANEŠ. MY VŠICHNI POVSTANEME.“… /// Mámě hráblo, když mu bylo 8. Teď vidí divný věci (když se tě dotkne vole…). Dlouhá, záhadu slibující půlhoďka, zakončená hezkou sekerovou lesní pasáží. To už ďábelskej plán jednoho baráku (dobrá, možná trochu kecám…) naplno nabírá na vobrátkách. Ano, je to poněkud natažená procházka světem démonů, ve který ovšem chování není až tak úplně debilní (jen trochu…), nikdo nechce voslnit řezničinou, ale (aspoň doufám) příběhem, kterej se na konci dá - při troše dobrý vůle, vocenit. Škoda, že to má blíž k k rejžovejm hororovejm pokusům, než k Běláskovi. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Parchant nám začal malovat barák. Furt jeden a ten samej.... 2.) Nepoznám, kdy se z mýho rodnýho domu stává barák na vodstřel. 3.) Thx za titule ,,mirinkat“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Mladík pátra po svojej minulosti a svojom otcovi, a po záhadnej smrti matky sa vyberie na menší výlet, no a stopy ho zavedú do opusteného baráku, odkiaľ niet návratu, takže sa môže začať boj o život. Je to taká príjemná sekerková vyvražďovačka s mysterióznym nádychom, solídne nakrútená so sympatickými postavami. Veď Victor vlastne nie je žiadny nováčik, takže sa dalo čakať, že žiadny prepadák nenatočí. Neohúrilo ma to síce až tak, že by som bol z toho na vetvy, ale tie posledné mesiace hororových noviniek boli tak mizerné, že keď tie biedne 4 nedám tomuto, tak už neviem čomu, aj keď je to skôr také s mávnutím ruky. Gore ujde (v prípade, že je v zábere), horor nenudí. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Greenville v Mississippi v USA. (rafix)

Reklama

Reklama