Reklama

Reklama

Good Kill

Trailer 3

Ak v boji nikdy nestojíte tvárou v tvár nepriateľovi, ako dokážete čeliť sám sebe a svojim démonom? V minulosti major Thomas Egan (Ethan Hawke) lietal v stíhačke a bombardoval Irak. Teraz sedí pri počítači v Nevade a zabíja ľudí v cudzích krajinách, kde ich strýko Sam odsúdil na smrť pomocou diaľkovo ovládaných dronov. Potom sa vracia ku svojej rodine na predmestie Las Vegas, kde ho namiesto útechy, porozumenia a lásky čaká len peklo s deťmi a manželkou (January Jonesová). Neustále rastúci počet zabijackých misií, obrovské vedľajšie škody a predovšetkým zbytočne zabití civilisti – to všetko zanecháva na psychike bývalého pilota nezmazateľné stopy. Postupne začína pochybovať o zmysle svojej práce a jeho osobná kríza vyvrcholí, keď velenie nad vojenskou základňou prevezme CIA. (TV JOJ)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (68)

kaylin 

všechny recenze uživatele

To, že je válka sama o sobě peklo, to je jasné. To, že z ní ještě větší peklo dělají lidé, o tom se také nedá moc pochybovat. Ono se ve válečném konfliktu dá mnoho zamaskovat. No, ale pak tu jsou lidé, kteří přece jen trochu přemýšlejí o tom, co vlastně ve válce dělají. No, a to může být problém. Film to bohužel nepodává nijak výjimečně dobře. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ty vole,Ethane,v poslední době hraješ v takovejch posranejch utahaninách,že to neni k vydržení.Andrew Niccol mě zaujmul jen Vyměřenym časem,jinak chlapík z průměru,a i tahle filmová žvejka,co se táhne ,mě docela slušně nudila.Což vo to,z toho způsobu poprav arabů z dronu,kdy střelci seděj v maringotce z plechu,a pak sednou do auta,a jedou domu,běhá slušně mráz po zádech,ale jinak děs .20%. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Andrew Niccol patří mezi mé oblíbené tvůrce, jeho filmy jsou většinou strhující a hodně mě baví. Bohužel tentokrát se to nepotvrdilo a já jsem dostal vcelku nudný a neakční film, který by rozhodně místo označení thriller měl mít nálepku drama, těžké drama. Obsazení je fajn, ale od spojení Hawke s Niccolem jsem čekal něco podobně dobrého jako je Gattaca. Zajímavý námět se tomu určitě nedá upřít, ale mohli to udělat přeci jen zajímavěji a více pro diváka. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slusny film o rozpade cloveka, ktory spochybnuje misiu, kladie si otazky o zmysle operacie a riesi podobne temy. Pre Niccola /Gattaca 1997, Obchodnik se smrti/ je toto len reziserska rutina. Zacina sa to dobre, potom ale nastupuje priserne nudny stred filmu. Skoda no, potencial to malo, takto je to utopene len v sedivom, sivom priemere : 68 % ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Mentálně nevyvážený Propan smaží přes hodinu a půl na iksboxu Volání dutých: Moderní Vrrfrr a čumí u toho na džihádistické péčko, až mu z toho kapku jebne, pročež pošle do piče, pardon, chtěl jsem říct "k mamince", svojí starou, co se mu to snaží výchovně zatrhnout. No a ta se sbalí a opravdu se tam vydá. Něco natolik strhujícího jsem fuckt vidět nechtěl. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Film debutoval na filmovom festivale v Benátkach, kde mal veľký ohlas. (chesterko)
  • Film se natáčel v Novém Mexiku v USA. (rafix)

Související novinky

Drony na velkém plátně

Drony na velkém plátně

18.03.2015

Když vyděláte s 50 odstíny šedi půl miliardy dolarů, jak ty peníze nejlépe utratit? Přece za remake akčního béčka z roku 1983! Takhle nějak přemýšlí producent Dana Brunetti (Social Network, Kapitán… (více)

Reklama

Reklama