Reklama

Reklama

Začínající herečka Sarah Walkerová je odhodlaná prorazit v Hollywoodu. Celé dny však tráví v zaměstnání bez jakékoli vyhlídky na postup, navíc pod přísným dohledem svého povýšeneckého šéfa Carla. Udržuje povrchní přátelské vztahy s ostatními neúspěšnými umělci a soupeřícími herci a účastní se bezpočtu konkurzů v naději, že se na ni jednou usměje štěstí. Po sérii podivných castingů vedených tajemnou dvojicí ze slavné produkční společnosti Astraeus Pictures je Sarah konečně obsazena do hlavní role jejich nejnovějšího filmu. Producent si myslí, že ji čeká zářivá budoucnost. Tato kýžená příležitost má však bizarní následky, které Saru promění jak po duševní, tak i tělesné stránce v cosi krásného... a naprosto děsivého. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bojoval jsem hodně dlouho abych mohl dát 4*. Ale nakonec dát jen 3* to hlavně za hodně dlouhý rozjezd. Sice scény na pohovorech byly zajímavé a zábavné a skvěle natočené ale zbytek byl takový o ničem a zbytečně zdlouhavý. Co mě ale potěšilo byla hudba která hodně evokovala to nejlepší z 80 let. škoda že není k sehnání soundtrack protože bych ho okamžitě koupil. jak jsem tedy řekl pomalejší rozjezd ale finále je neuvěřitelně brutální a drsný. Krve je tu jak naděláno a ubodání a drcení lebek tu je parádní. Kamera je solidní a hlavní herečka je parádní. Je sympatická a hraje solidně. Nepříjemný film který ale hodně potěšil. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Treťotriedna verzia Neon Demon. Má to moje viaceré obľúbené témy ako L.A., odvrátenú stránku showbiznisu, body-horror, či synťákový ponurný soundtrack. Prevedenie je ale nanajvýš amatérske. Postavy nemajú motivácie, násilie a absurdnosti sú samoúčelné, kulisy nedôveryhodné a na povolenie nakrúcať v exteriéroch L.A. nezostali peniaze. Skoro nič tu nefunguje. Navyše Alex Essoe čoby céčková Daisy Ridley je vskutku mizerná herečka. Veľké sklamanie. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to hororem začne být až tak dvacet minut před koncem, protože ta hodina a kousek před tím je sice celkem fajné existenční dráma, ale přeci jen- bla bla bla :-) Naštěstí v momentě kdy se to zlomí, se z toho vyklube správný psycho se spoustou povedeného gore. Alex Essoe v hlavní roli docela exceluje (čti- budete jí nenávidět tak po úvodních pěti minutách ;-), navíc potěšila přítomnost Pata Healyho. Škoda jen, že je to celé vlastně hrozná hovadina :-)) Ale hovadina, která může slabší nátury trošku vycukat. ()

castor 

všechny recenze uživatele

V práci dala výpověď, protože měla za to, že tuhle roli má v kapse. Jenže cesta k ní ještě vede přes slizké ruce producenta v letech, kterého rudé šaty dosud neúspěšné herečky, respektive to, co je pod nimi, láká. Prostě další holka, která se honí za svým vzdáleným snem. Třeba to ovšem tentokrát za roztažení nohou stojí. Plané řeči, závist, sny, snaha naplnit očekávání, nepřešlapování na místě, kariérismus a zákulisní manipulace nám už v plné syrovosti představil třeba David Lynch (Mulholland Drive) nebo Darren Aronofsky (Černá labuť). Jenže Alex Essoe není Naomi Watts ani Natalie Portman, i tak přes mnohé nezáživné pasáže musím uznat, že závěrečná řežba je hodně znepokojivá a přímočará. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak dievčinka to evidentne chcela niekam dotiahnuť a niečo v živote dokázať. Na tom by samozrejme nebolo nič zlé, len keby to neobnášalo hnitie zaživa a pár mordíkov spolubývajúcich... Škoda tej hodinovej nudy, počas ktorej nám snímok ponúkne iba pohľad na ničím zaujímavý život pár flákačov a dievčinky, ktorá stále chodí po filmových konkurzoch. Posledná tretina ale našťastie už horor naozaj pripomína, veľmi pekná práca kamery a pár nechutných scén v spojitosti s hnitím zaživa. Mordov by som však uvítal viac, pričom mohlo byť aj lepšie a nápaditejšie gore. Priemer. 60/100 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natočený za 18 dní. (beso74)
  • Scény na vlakovom nádraží boli natočené bez povolenia. (Marceloo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno