Reklama

Reklama

Ještě rychlejší a zběsilejší

  • USA Superfast! (více)
Trailer 1

Policajt v utajení Lucas White (Alex Ashbaugh) má za úlohu infiltrovať sa do gangu nelegálnych pouličných pretekárov v Los Angeles, ktorý vedie Vin Serento (Dale Pavinski). Sú rýchli a zbesilí a plánujú lúpež zameranú na kráľa zločinu v Los Angeles Juana Carlosa de la Sola (Omar Chaparro), ktorý svoje peniaze ukrýva vo svojej reštaurácii Big Ass Taco v centre mesta. Lúpežný plán gangu je rovnako odvážny ako smiešny a budú v rámci neho ťahať celú tú prekliatu reštauráciu šialenou rýchlosťou cez polovicu mesta. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Tak taku taku slehu som teda vobec necakal.Uz vobec nie od Dua Fried/Seltz .Vyrastal som na Drebinovi , Harleym, a mozem tvrdit ze ani pri nich som sa tak nenasmial. Po katastrofach typu "****** movie" sa im podarilo spraskat taku cistokrvnu akcnu nekonecnu plejadu srandy, vtipu, vkusu , a bez stipky trapnosti, psychickeho ublizenia, a nudy. Dokonale PRIstihnutie Vina Diesela a The Rocka a i inych raznych postaviciek , skvely strih a kamera, nadupana hudba a az som sa pri tej jazde spotil. Pre mna v poslednych rokoch najlepsia parodia a komedia. Trhalo ma, padal som do kolien, lapal po dychu a plakal.Davam plnu nadrz, i ked som vahal,lebo som im este nechaval sancu ze sa predbehnu,ale nevydrzal som.Splnilo ucel a to sa pocita. Teraz potrebujem pozosivat. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak podobně blbou a jednoduchou komedii jsem přesně potřeboval. Pobavilo, nenudilo, sem tam jsem se pořádně zasmál, i když ne tak často, ale celkově jsem byl z téhle komedie dobře naladěn. Hodně to sází na znalost "Fast and Furious" a jelikož jsem všechny díly viděl, bavilo mě to možná ještě o to víc. ()

Reklama

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedená parodie filmu Rychle a zběsile docela příjemně překvapila . Dali si záležet nejen na tom , aby se film držel původního zadání , ale i výběr herců byl značně povedená a nebylo pochyb o tom , kdo měl koho ztvárňovat . Humor byl sice částečně nucený , ale to k parodii tak nějak patří a v téhle i docela příjemně bavil . Malou chybu vidím v tom , že co se týče humoru , měl tenhle film slabé místa , kde už buď z humorem přehrávali a začínalo to být lehce otravné nebo místa , kde naopak nebylo vůbec nic pěkných pár minut a začínal nudit . Jinak bych ale neváhala dát 4 hvězdy , protože originálních nápadů tu bylo vskutku víc než dost a v rámci filmů parodie to vskutku nebylo zlé , přesto , že to není zrovna žánr , který bych nějak zvlášť vyhledávala . ()

tajda52 

všechny recenze uživatele

Upozornění: Text může obsahovat spoiler. Zprvu mě film docela zaujal. S přibývajícími minutami už vtipné scénky mi nepřišly vtipné a zamixování všech dílů F&F do jedné parodie mi přijde vcelku otřesné. Být pod vlivem alkoholu (nebo pro některé jedince vyznávající zelené veselí), je to ideální film obsahující vtipné scénky přímo pro takový stav - pod vlivem. Velmi ale chválím výběr herců, kteří se velmi vzhledově i charakterově podobají skutečným hercům z F&F. Obzvláště The Rock je sehrán výborně. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem fanda série Rychle a zběsile, nemohl jsem si tuto parodii nechat ujít a celkem mi i sedla. Škoda jen, že je zaměřena i na dětské publikum - od toho se odvíjí místy infantilní humor a v některých scénách bych osobně přitvrdil, ale když přivřu oko, účel to splnilo. Hlavně se mi líbí dějová linie, která jede napříč více díly a imitace The Rocka byla prostě famózní. Kdo má tedy zájem o oddechovou zábavu a nic moc od toho nečeká, tak s chutí do toho - 55%. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (11)

  • Oranžové superauto, ktoré majú dodať, je Vision SZR, americký ručne vyrobený koncepčný automobil s iba jedným vyrobeným modelom. (Zeker)

Reklama

Reklama