Reklama

Reklama

Ještě rychlejší a zběsilejší

  • USA Superfast! (více)
Trailer 1

Policajt v utajení Lucas White (Alex Ashbaugh) má za úlohu infiltrovať sa do gangu nelegálnych pouličných pretekárov v Los Angeles, ktorý vedie Vin Serento (Dale Pavinski). Sú rýchli a zbesilí a plánujú lúpež zameranú na kráľa zločinu v Los Angeles Juana Carlosa de la Sola (Omar Chaparro), ktorý svoje peniaze ukrýva vo svojej reštaurácii Big Ass Taco v centre mesta. Lúpežný plán gangu je rovnako odvážny ako smiešny a budú v rámci neho ťahať celú tú prekliatu reštauráciu šialenou rýchlosťou cez polovicu mesta. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

ghatos 

všechny recenze uživatele

Pro spoustu fanoušků Rychle a zběsile to bude problematický film. Pravděpodobně nerozeznají, že jde o parodii. Spíše to budou brát jako nějaký rekapitulující remake. Vskutku se to od originálu moc neliší a to je děsivé :) . Dale Pavinski jako D. Torreto rozesmívá konstantně svým vzhledem, natož chováním :) /byl výborný...sám sebe nazval č*ráčí hlavou, navigace v autě mu zase řekla, že je plešatý z*rd/. Superfast je určitě lepší, než poslední díly Fast & Furious. Je to logičtější, vážnější a lépe zahrané. 45%. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedená parodie filmu Rychle a zběsile docela příjemně překvapila . Dali si záležet nejen na tom , aby se film držel původního zadání , ale i výběr herců byl značně povedená a nebylo pochyb o tom , kdo měl koho ztvárňovat . Humor byl sice částečně nucený , ale to k parodii tak nějak patří a v téhle i docela příjemně bavil . Malou chybu vidím v tom , že co se týče humoru , měl tenhle film slabé místa , kde už buď z humorem přehrávali a začínalo to být lehce otravné nebo místa , kde naopak nebylo vůbec nic pěkných pár minut a začínal nudit . Jinak bych ale neváhala dát 4 hvězdy , protože originálních nápadů tu bylo vskutku víc než dost a v rámci filmů parodie to vskutku nebylo zlé , přesto , že to není zrovna žánr , který bych nějak zvlášť vyhledávala . ()

Reklama

Henry007 

všechny recenze uživatele

V minulém století parodie přinášely chytré vtipy a příběh, který ustál sám o sobě (např. Bláznivé střely, Žhavé výstřely). Poté, zřejmě Scary Movies, přidaly zbytečné nechutné vtipy. Následovala řada různých céčkových "movies", které parodovaly vše, byly naprosto debilní, sprosté, přepálené a s nimi v podstatě žánr parodií umřel a přesunul se v jiných formách na YouTube. Superfast je zřejmě poslední relikt té nejpozdější éry filmové parodie. Je tu spousta zbytečných hloupých vtipů (sperma na obličeji Rocka) a paroduje to tehdy 14 let starý film, což odporuje základní myšlence parodií - aktuálnost a relevantnost. Naštěstí v druhé polovině přidaly parodii i na pátý díl rychlé ságy a dá se tak říct, že to parodie celou sérii. Na jeden dobrý vtip se tu ale objeví 10 dalších, které vtipné nejsou. Co se ale bezchybně tvůrcům povedlo je, že tato parodie se zdála o půl hodiny delší než by jí slušelo, stejně jako u všech nových dílů Rychle a zběsile. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, je to sračka ale má to i své světlé momenty. Přirovnal bych to k hledání kvalitního porna na uloztu mezi různým odpadem a žánry, které se nikomu nelíbí. Sice toho musím prohledat víc ale najde se tam soubor, který si zaručeně stáhnu. Špatná metafora? Nemyslím si. Ještě bych dodal to, že nerozumím, jak někdo může dostat rozpočet na určité debilní scény. Jde to přeci lépe a jinak, stačí použít hlavu a mít dobrý smysl pro humor. Typické scény, které se dají předvídat, nebo jsou tak hloupé, že to spíše nasere, než pobaví. I tohle zde najdete, bohužel. Jinak je to koukatelné, takže dvě hvězdy tomu dávám. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Tak taku taku slehu som teda vobec necakal.Uz vobec nie od Dua Fried/Seltz .Vyrastal som na Drebinovi , Harleym, a mozem tvrdit ze ani pri nich som sa tak nenasmial. Po katastrofach typu "****** movie" sa im podarilo spraskat taku cistokrvnu akcnu nekonecnu plejadu srandy, vtipu, vkusu , a bez stipky trapnosti, psychickeho ublizenia, a nudy. Dokonale PRIstihnutie Vina Diesela a The Rocka a i inych raznych postaviciek , skvely strih a kamera, nadupana hudba a az som sa pri tej jazde spotil. Pre mna v poslednych rokoch najlepsia parodia a komedia. Trhalo ma, padal som do kolien, lapal po dychu a plakal.Davam plnu nadrz, i ked som vahal,lebo som im este nechaval sancu ze sa predbehnu,ale nevydrzal som.Splnilo ucel a to sa pocita. Teraz potrebujem pozosivat. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (11)

  • Mená hlavného obsadenia tohto filmu sú založené na skutočných menách skutočných hercov, ktorých parodujú z filmov Rýchlo a zbesilo, napr. Dio Johnson má skutočné priezvisko Dwayna Johnsona. (Zeker)
  • Vo filme je tiež parodovaná kultová počítačová hra z názvom „GTA San Andreas“ od Rockstar Games. (Zeker)

Reklama

Reklama