Reklama

Reklama

Ještě rychlejší a zběsilejší

  • USA Superfast! (více)
Trailer 1

Policajt v utajení Lucas White (Alex Ashbaugh) má za úlohu infiltrovať sa do gangu nelegálnych pouličných pretekárov v Los Angeles, ktorý vedie Vin Serento (Dale Pavinski). Sú rýchli a zbesilí a plánujú lúpež zameranú na kráľa zločinu v Los Angeles Juana Carlosa de la Sola (Omar Chaparro), ktorý svoje peniaze ukrýva vo svojej reštaurácii Big Ass Taco v centre mesta. Lúpežný plán gangu je rovnako odvážny ako smiešny a budú v rámci neho ťahať celú tú prekliatu reštauráciu šialenou rýchlosťou cez polovicu mesta. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (84)

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Tohle je ukázka jak parodie vypadat nemá. Film je plný prvoplánových vtipů a absurdně přehnaných věcí, což za moc vtipné nepovažuju. Pár narážek/vtipů bylo povedených (Rockův olejíček, etnická rozmanitost, tahání trezoru a nesmyslně vybuchující auta), ale jinak to bylo většinou trapné. Škoda no, ale inteligentní humor už zřejmě vyšel z módy. Řekl bych, že F&F 7 je lepší parodie na celou sérii než tohle. Hodnocení: 28/100. ()

Henry007 

všechny recenze uživatele

V minulém století parodie přinášely chytré vtipy a příběh, který ustál sám o sobě (např. Bláznivé střely, Žhavé výstřely). Poté, zřejmě Scary Movies, přidaly zbytečné nechutné vtipy. Následovala řada různých céčkových "movies", které parodovaly vše, byly naprosto debilní, sprosté, přepálené a s nimi v podstatě žánr parodií umřel a přesunul se v jiných formách na YouTube. Superfast je zřejmě poslední relikt té nejpozdější éry filmové parodie. Je tu spousta zbytečných hloupých vtipů (sperma na obličeji Rocka) a paroduje to tehdy 14 let starý film, což odporuje základní myšlence parodií - aktuálnost a relevantnost. Naštěstí v druhé polovině přidaly parodii i na pátý díl rychlé ságy a dá se tak říct, že to parodie celou sérii. Na jeden dobrý vtip se tu ale objeví 10 dalších, které vtipné nejsou. Co se ale bezchybně tvůrcům povedlo je, že tato parodie se zdála o půl hodiny delší než by jí slušelo, stejně jako u všech nových dílů Rychle a zběsile. ()

Reklama

dr.Holofaust 

všechny recenze uživatele

Za mě druhý nejlepší díl série... Rychle a zběsile se stalo parodií samo na sebe už dávno, takže tenhle film je víceméně zbytečný. Jedná se o srovnatelně pokleslou zábavu vhodnou jedině jako kulisa k nadměrné konzumaci alkoholu a lehkých drog, ale u tohohle je aspoň člověku trochu míň trapně. Bod navíc za naději, že si to možná nějaký rychlý a zběsilý fanoušek omylem koupí a nějakým zázrakem mu dojde, nakolik za vlasy přitažená klišovitá macho blbina ta původní předloha ve skutečnosti je. ()

tajda52 

všechny recenze uživatele

Upozornění: Text může obsahovat spoiler. Zprvu mě film docela zaujal. S přibývajícími minutami už vtipné scénky mi nepřišly vtipné a zamixování všech dílů F&F do jedné parodie mi přijde vcelku otřesné. Být pod vlivem alkoholu (nebo pro některé jedince vyznávající zelené veselí), je to ideální film obsahující vtipné scénky přímo pro takový stav - pod vlivem. Velmi ale chválím výběr herců, kteří se velmi vzhledově i charakterově podobají skutečným hercům z F&F. Obzvláště The Rock je sehrán výborně. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Parodie je žánr, který už víceméně vymřel a tohle je jeden z posledních zástupců, který paroduje Rychle a Zběsile a je to sice trochu lacinný, ale pár slušných fórů se našlo. Nejlepší je představitel Rocka, ten je naprosto perfektní kdykoliv je na scéně. Nenudil jsem se, takže ty 3 v rámci žánru si myslím film zaslouží. 5/10. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (11)

  • Oranžové superauto, ktoré majú dodať, je Vision SZR, americký ručne vyrobený koncepčný automobil s iba jedným vyrobeným modelom. (Zeker)

Reklama

Reklama