Reklama

Reklama

Ještě rychlejší a zběsilejší

  • USA Superfast! (více)
Trailer 1

Policajt v utajení Lucas White (Alex Ashbaugh) má za úlohu infiltrovať sa do gangu nelegálnych pouličných pretekárov v Los Angeles, ktorý vedie Vin Serento (Dale Pavinski). Sú rýchli a zbesilí a plánujú lúpež zameranú na kráľa zločinu v Los Angeles Juana Carlosa de la Sola (Omar Chaparro), ktorý svoje peniaze ukrýva vo svojej reštaurácii Big Ass Taco v centre mesta. Lúpežný plán gangu je rovnako odvážny ako smiešny a budú v rámci neho ťahať celú tú prekliatu reštauráciu šialenou rýchlosťou cez polovicu mesta. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedená parodie filmu Rychle a zběsile docela příjemně překvapila . Dali si záležet nejen na tom , aby se film držel původního zadání , ale i výběr herců byl značně povedená a nebylo pochyb o tom , kdo měl koho ztvárňovat . Humor byl sice částečně nucený , ale to k parodii tak nějak patří a v téhle i docela příjemně bavil . Malou chybu vidím v tom , že co se týče humoru , měl tenhle film slabé místa , kde už buď z humorem přehrávali a začínalo to být lehce otravné nebo místa , kde naopak nebylo vůbec nic pěkných pár minut a začínal nudit . Jinak bych ale neváhala dát 4 hvězdy , protože originálních nápadů tu bylo vskutku víc než dost a v rámci filmů parodie to vskutku nebylo zlé , přesto , že to není zrovna žánr , který bych nějak zvlášť vyhledávala . ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Řeklo by se další parodie do počtu,ale zde chyba lávky.Musim říct,že se to sakra povedlo.Už postava Vina v podání Dale Pavinskiho je suprová,bohužel musim říci,že je to snad lepší než sám Dieselák v tílku.Od jedničku až po sandále je tu hodně parodováno a musim říct,že dost obstojně.Samozřejmě se tam najde zas zbytečně moc křečových žil u kterých se člověk vůbec nezasměje,ale přesto jsou některý pasáže na zasmání.Jak už každej psal,postava Rocka je vypilovaný kouzlo,Dio Johnson to musel hodně trénovat,protože ten ťik má naprosto dokonalej.Je to možná divný,ale tohle bylo lepší než další Fast,který si hraje na něco,co už dávno není.Tohle byla dobrá odbočka,od který člověk nemůže moc čekat,může jen mile překvapit. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Filmová série Fast and Furious si přímo říkala o nějakou tu parodii, ale vzhledem k velmi kolísavé kvalitě filmů tvůrcovské dvojice Friedberg - Seltzer jsem raději neměl žádná zvýšená očekávání. O to víc pánové režiséři překvapili množstvím vtipných scének, trefných narážek či odkazů, přesnými parodiemi herců a v neposlední řadě i úplnou absencí fekálního humoru. Ano, čtete dobře. Těžko říct, zda se v žánru parodií konečně začíná blýskat na lepší časy, ale snad Friedberg se Seltzerem začínají chápat, o čem vlastně parodie jsou. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Tak taku taku slehu som teda vobec necakal.Uz vobec nie od Dua Fried/Seltz .Vyrastal som na Drebinovi , Harleym, a mozem tvrdit ze ani pri nich som sa tak nenasmial. Po katastrofach typu "****** movie" sa im podarilo spraskat taku cistokrvnu akcnu nekonecnu plejadu srandy, vtipu, vkusu , a bez stipky trapnosti, psychickeho ublizenia, a nudy. Dokonale PRIstihnutie Vina Diesela a The Rocka a i inych raznych postaviciek , skvely strih a kamera, nadupana hudba a az som sa pri tej jazde spotil. Pre mna v poslednych rokoch najlepsia parodia a komedia. Trhalo ma, padal som do kolien, lapal po dychu a plakal.Davam plnu nadrz, i ked som vahal,lebo som im este nechaval sancu ze sa predbehnu,ale nevydrzal som.Splnilo ucel a to sa pocita. Teraz potrebujem pozosivat. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Velká parodie na kultovní sérii Rychle a zběsile. Co říct, snad jen to, že mě film hodně bavil, rozesmál a vůbec nenudil. Líbilo se mi, že tvůrci vybrali vtipně podobné herce, lokace i děj. Opravdu v každé minutě zazněla nějaká perla a i když většinou byla trapná, sem tam se divák prostě musel pousmát. Též chválím, že se film nesoustředil jen na jeden díl, ale tak nějak vystihl z každé části něco. Většinu parodií mám opravdu rád a tento (blbý) humor mi dokáže často vyloudit úsměv na tváři. Dávám 70% - lepší tři hvězdy. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (11)

  • Po skončení filmu nasledujú nevydarené scény. (Zeker)
  • Oranžové superauto, ktoré majú dodať, je Vision SZR, americký ručne vyrobený koncepčný automobil s iba jedným vyrobeným modelom. (Zeker)

Reklama

Reklama